Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Karismayayim diye çok tuttum kendimi niye yalan söyleyeyim biliyorsun da iciyorsun sanıyordum ben hala siyah çay bile icniyorum günde 1 kahvem var okadar
Ben emzirirken siyah çayımı içtim, hamileyken de. O kadar zararlı olduğunu düşünmüyorum.

Bile isteye mi veriyorlar, sütleri olmadığı için mi? Bu fark çok önemli.

Valla söylediğin iyi oldu ben ne çektim doğum sancısı onun yanında hicbirsey nasıl kaniyordu anlatamam ikincide demi oluyor ama benim hiç üçümüz yoktu şu an var olurmuki
Oyy çok zor meme yarası. Tahin yağı da iyi geliyor canım.

daha ne olsun gayet güzel gidiyosun
tartıda olaa laa demiş aynen devam et cumaya dahada güzel eksiler gelecek eminim

Aynen canım doğrusu bu yavaş yavaş azaltmak. Oyy bizde daha bez bırakıcaz

Bu bez isi beni korkutuyor hasta olduktan sonra tekrardan bagladik ya ne guzel de ogrenmisti simdi oglum tuvalete yapalim mi falan diyorum bezeee diyor sipa
Ay evet kötü oldu size. Ne güzel öğrenmişti seninki. Benimki şimdi tubelete yapacam diyor ana ben hazır değilim

Kis bi de kis olmasa inat ederdim de baktim hasta olacak aslinda cocuk soykerken goturmek lazim ya bizimki qualet diyor
Ya canım onun dedi oyun. Yapacağından değil. Gerçekten istediğini bilsem uğraşırım.

batırmalı yumurta mı nereye batırdın kız yumurtayı biz ona ban ban yumurta deriz

bu arada ekmek gördüm menündeafiyet olsun hafta sonu 1 dilimde olsa yemek güzel oluyo demi
bu sabahki artı cumartesi günkü gezmelerde yediğin kurabiyeden bende kuzum,cumaya kadar spora asılırsan yollarsın artılarını
bugünkü menünü hem beğendim hem beğenmedim,bezelyeyi hiç sevmem ama hafif bir öğlen olmuş
akşam neden o kadar az ki korumada bu kadar kısma bence,tamam artın var ama bu kadarda kısma bence,1 kase çorba yada sebze yemeği yiyebilirsin ama artım çok temizlemek için yapıyorum diyosan bişey diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…