Yok gelmiyor ki
Ben emzirirken siyah çayımı içtim, hamileyken de. O kadar zararlı olduğunu düşünmüyorum.Karismayayim diye çok tuttum kendimi niye yalan söyleyeyim biliyorsun da iciyorsun sanıyordum ben hala siyah çay bile icniyorum günde 1 kahvem var okadar
Bile isteye mi veriyorlar, sütleri olmadığı için mi? Bu fark çok önemli.Ya ben bebeğini emzirmeyen anneleri anlamıyorum benim tanıdığım 3 4 kişi mama veriyor meme vermedi halbuki anneyle bebek arasındaki en kuvvetli bağ ve çok güzel. .. o yüzden 2 yaş onun hakkı beni annem emzirme mis küçükken o yüzden hep hasta için 0lirum bağışıklık sistemim çok zayıf yeni yeni hatta hamileyken toparladım 1 ay göğsüm kanadı yara oldu ama genede verdim..
Kalan son kilolarimin hepsini üstüne sporumuVayt diyelimki morti olduk.... benim verecek dünya kadar kilom var...
Sen ne verecen onun merakindayim.
Neyini koyucan ortaya bu önemli anliyomusun
Oyy çok zor meme yarası. Tahin yağı da iyi geliyor canım.Valla söylediğin iyi oldu ben ne çektim doğum sancısı onun yanında hicbirsey nasıl kaniyordu anlatamamikincide demi oluyor ama benim hiç üçümüz yoktu şu an var olurmuki
daha ne olsun gayet güzel gidiyosunTamam canım.Bugünkünü akşam menü paylaştığımda yazayım karışmasın.
Cuma: 76 dk leslie
Cumartesi: 75 dk leslie +15 dk hızlı yürüyüş(yürüyüşü yazmayı unutmuştum o gün)
Pazar: 60 dk hızlı yürüyüş
bu kadar canım.
Tamam desen ne olur ki 2 3 kilo verirsin bide yendim diye hava atarsin başka ne olurkiOyle sevimli israr ediyorsun ki hem tirsiyorum hemde tamam diyesim geliyo birden
Aynen canım doğrusu bu yavaş yavaş azaltmak. Oyy bizde daha bez bırakıcazYok benim dediğim azaltarak ben öyle yapicam
Bezi bir anda keserim ama direk bağladınmi çocuk gene alışıyor rahata
Ama memeye gelirsek onu 1 2 ay önceden yavaş yavaş sonra tam 2 yaşına girince bırakıcam meme istediği zaman ilgisini başka yöne cekicem
Bu bez isi beni korkutuyor hasta olduktan sonra tekrardan bagladik ya ne guzel de ogrenmisti simdi oglum tuvalete yapalim mi falan diyorum bezeee diyor sipaAynen canım doğrusu bu yavaş yavaş azaltmak. Oyy bizde daha bez bırakıcaz
Koptum ya nerden aklina geliyor boyle seylerCutemom007 makbuşşş gel kafa dagitalim senle unutalim kekleri tatlilari.
http://m.facedl.com/fvideo=aqauqeweinuawxxew
Ay evet kötü oldu size. Ne güzel öğrenmişti seninki. Benimki şimdi tubelete yapacam diyor ana ben hazır değilimBu bez isi beni korkutuyor hasta olduktan sonra tekrardan bagladik ya ne guzel de ogrenmisti simdi oglum tuvalete yapalim mi falan diyorum bezeee diyor sipa
Koptum ya nerden aklina geliyor boyle seyler
Kis bi de kis olmasa inat ederdim de baktim hasta olacak aslinda cocuk soykerken goturmek lazim ya bizimki qualet diyorAy evet kötü oldu size. Ne güzel öğrenmişti seninki. Benimki şimdi tubelete yapacam diyor ana ben hazır değilim
Ya canım onun dedi oyun. Yapacağından değil. Gerçekten istediğini bilsem uğraşırım.Kis bi de kis olmasa inat ederdim de baktim hasta olacak aslinda cocuk soykerken goturmek lazim ya bizimki qualet diyor
Bugün ki menüm belliDünü de yazayım hadi sabah ama artı çıktım bilemedim lavaboya çıkmadım ondan mı ama neyse cumaya daha var @MiuLego begum75
Dün ki menüm
Sabah+öğle; 13:00 - 1 ad.batırmalı yumurta + 1 parça beyaz peynir + 2 siyah zeytin + 1 parça beyaz ekmek + 1 fincan şekersiz çay
Ara; 3 ad.ceviz
Akşam; 19:30- 4 ad.kızartma köfte + 1 ymk kaşığı pirinç pilavı - tadına tuzuna baktım
Hiç bir şey yememişim yalnız atlamadım da bir şey o yüzden sabah midem ağrıdı ama nasıl artı çıktım bu sabah kiDün 30 dakika pilates yaptım sadece
Bugün ki menüm
Sabah; 100 ml süt + yarım avuç kuru üzüm
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme
Öğle; 12:10 - 1 porsiyon bezelye yemeği + 1 kase salata + 5 ymk kaşığı yoğurt
Ara; 13:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz
Akşam; 19:00 - 1 ad.yeşil elma + 1 kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?