Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

**7.TAKIM ** 225. ETAP***

kırmızıgül06(78.9/77.6/1.3/1.68%)
doga3(91.6/91.6/0/%0)
ganfed(52.5/52.5/0/%0)
nev81 (77/76.4/0.6/%0.78)
hulyaeyup(68(bildirimde bulunmadi)
aysen34(65.5/65.5/0/%0)
roseberry(61/60.5/0.5/%0.82)
SAPHIRA(98.2/96.5/1.7/%1.73)
ipekyol51(78.2/76.2/2/% 2.56)
saferan(123.6/123.1/0.5/%0.40)
PABYA(78(paylasimda bulunmadigi icin diskalifiye oldu
anşaa(73.1/72.8/0.3/%0.41)

TOPLAM YÜZDE 0.76% [/B]

Son düzenleme:

gecmis olsun canim .insallah cabuk iyilesir

canım sen yusufdan torpillisin dün için:))

seni ayni gectik zaten haftaya tartilirsin guzelim

harikasin ipekcigim .tebrik ediyorum.masallah nazar degmesin ipegimize

geçmiş olsun canıım...................

ucundan kupayı tutmuşuum.............

zaten sen baska kimse kendine torpil gecmezdi Ellerine saglik bitanem..bak gordunmu okadarda zor degilmis

Cezalar:

hulyaeyup= 1
kirmizigul06= 4
ansaaa= 3
saphira= 4
pabya= diskalifiye oldu !!!

sağol canım evet kadının morali alt üst olmuş bi anda doktor öle söyleyince zaten sabahında herkesi haberdar ettim ben dayımlar diğer teyzemler herkes toplaştı birlikten güç doğuyor gerçekten

Geçmiş olsun canım.Rabbim acil şifalar versin.Gerçekten insan böyle zamanlarda yakınlarına çok ihtiyaç duyuyor.

ipekcim tebrik ederim canim cok guzel kilo vermissin
Saphiracim sahane gidiyorsun canim insan kacirmayinca nekadarda guzel kilo veriyor demi
kilo veren herkesi tebrik ediyorum..safisimm ansaam roseberrym...kilo veremeyenlerde insallah hafta guzel bir sonucla gelir

inanın iyice bunaldım bugunde dekanın sekreteri izinli o işi verdiler.sekreterlik hiç yapmamışım napacamı şaşırdım yine uğrayamadım kalbimdsesiniz hep ama

iananmıyorum ben kilo bildiriminde bulundum sabah bu billerde bir sorun var herhalde yaaaa 67,50 oldum kızlar yavaş ilerliyorum ama istikrarlıyım felan yazdım.ne olacak şimdi gittimi bildirimler

geçmiş olsun canım nesi varmış çocugun daha yasıda küçük ne ameliyatı bu böle

eşimin yanına geldim emine hanımla görüştüm onun tartısına göre 700 gr.vermişim 500 yağdan çok sevindim ben bu kadını bırakırsam kilo vermem gibi geliyor az kaldı şurda 1 ay daha gelsem hedefime ulaşıcam...

buraya gelmeden b fitime gitim terimi attım geldim ne kadar iyi birşey şu spor ya,kendimi spordan sonra kuş gibi hissediyorum ....

ipekçim seni kutluyorum harikasın...

he bu arada neden artık 1 kilo yada daha fazlasını veremiyorum dedim buna şükür et baı hastalım seninle aynı kiloda ama haftalardır vermiyor dedi mesela geçen haftalarda takılmıştı bunada şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…