31 yasindayim canimkaç yaşındasın?şartların nedir bilmiyorum ama sabret ve bol bol dua et,inan bana kazanan sen olacaksın
bende öyle zor günler hatta yıllar geçirdimki ama duamı hiç eksik etmedim çok şükür rabbime sonunda bazı şeyler düze çıktı ama inan bana tam 10 yıl bekledim
Yarin yerim kaptanim artik. Pek ac da degilim zaten. Ayran icerim her haldegüzel menü ördeğimmmmm
eksi getirir sanaaa
yaaaaaa
ayyy canım
işini severek yapan birisi demek kş.. şanslısınız eflal.. ortalık çok kötü öğretmenlerle dolu..
inşallah akşama sulu yemek yersin donnacım..
Onu ben iyi bilirim. Yazdım ya küçük emmedi 25 gün. Hüngür hüngür ağlardım beni istemiyor beni reddediyor diye. Süt satma makinem vardı zaten, onunla sagdım sagdım enjektörle verdim, o kadar yıprandım yoruldum ki. Sürekli süt sağma modundaydım, neler yiyordum ki zaten emmiyor sağıyorum azalmasın diye. Sezeryanlı halimle hopluyor zıplıyordum emsin diye. Hatta yere koyup afedersin inek gibi bile durdum belki böyle tutar diye. Eşim de odun Hollanda ineği gibi bir veriyoruz beş alıyoruz demişti, sütüm boldu çok şükür. Tam yeter dedim emmeyecek demek ki böyle sağarak beslenecek dediğim gün tutmuştu
Sabahta ben esime cemkirdim ayyy adamin sucu yok ruyamda beni aldattigini gördüm ayyyy ruyamda ayri cemkirdim... her sabah işe giderken beni oper gider tam öptü dedim ogle gel ben sana hesap soracam ben sana yapacagimi biliyorum dedim adam sookevet kızım benimle aynı odada yatıyor
bundan daha ala rezillik olamaz heralde
koca kişisi de öyle yayılsın yatsın(dün sabahın köründe tekmeyi yedi benden az daha konuşsa gebertecektim o moda soktu beni)
7 sene oldu masum
7 sene bende kalp şeker tiroid bide ağır depresyon olarak yatırım yaptı
birkaç ay önce koca babasıyla tartıştı
tabi bizimkide gaza geldi yaza ayırıcaz evi diye
madem zoruna gitti hemen ayır dedim tık yok
şimdide herkesin ateşi söndü tabi bakalım yaza kadar son sabrımı kullanıyorum
zaten yaza ev ayrılmazsa ben yolumu ayırıcam
bu kadar da netim
yeter bıktım artık canımdan edecekler beni
Sabahta ben esime cemkirdim ayyy adamin sucu yok ruyamda beni aldattigini gördüm ayyyy ruyamda ayri cemkirdim... her sabah işe giderken beni oper gider tam öptü dedim ogle gel ben sana hesap soracam ben sana yapacagimi biliyorum dedim adam sook... ise gitti aradi ne oldu diyor
Sabahta ben esime cemkirdim ayyy adamin sucu yok ruyamda beni aldattigini gördüm ayyyy ruyamda ayri cemkirdim... her sabah işe giderken beni oper gider tam öptü dedim ogle gel ben sana hesap soracam ben sana yapacagimi biliyorum dedim adam sook... ise gitti aradi ne oldu diyor
Rabbim sabır huzur mutluluk versin canım inşallah bir an önce kendi evin kendi yuvani nasip eder rabbi31 yasindayim canim
Ayyy ruyamda ne bagirdim ne cagirdim seni kurumuna rezil edecem pislik neler neler diyorum...yazık kız adama hahahahahhahaa
Yazik kiz rüyanın suçunu adama yuklemeyinSabahta ben esime cemkirdim ayyy adamin sucu yok ruyamda beni aldattigini gördüm ayyyy ruyamda ayri cemkirdim... her sabah işe giderken beni oper gider tam öptü dedim ogle gel ben sana hesap soracam ben sana yapacagimi biliyorum dedim adam sook... ise gitti aradi ne oldu diyor
Benimki kiskancliktan değil benimki sen kim oluyorsunda beni aldatıyorsun meselesi onun kızgınlığıSanki bu yazıyı ben yazmisim
hahahah o rahatlama o mutlulukAy kızlar gecen hafta hasta ziyaretine gitmistim sotlenistim.o arkadasimin annesi bi poset armut vermisti dönerken. Sonra sehir disina ciktik diye kalmisti dolapta.bugun soguk soguk bi tanenin yarisini yedim.1 saat sonra icimdeki bütün kötülüklerden arinmis durumdaydimherhalde onun etkisiydi.
ada az bile demişsin kuzummmm arkandayımAyyy ruyamda ne bagirdim ne cagirdim seni kurumuna rezil edecem pislik neler neler diyorum...
bakış açısının güzelliğine bak heleBenimki kiskancliktan değil benimki sen kim oluyorsunda beni aldatıyorsun meselesi onun kızgınlığı
hahahah o rahatlama o mutluluk
ada az bile demişsin kuzummmm arkandayım
bakış açısının güzelliğine bak hele
Bebelac ve aptamil kullanmistim..Kizlar ya oglumun mamasini degistirmek istiyorum hangi mama iyi bi bilen varmi ? Biz evolvia kullaniyoruz
Bebelac ve aptamil kullanmistim..[/QUOTEHangisi iyiydi pekiis
Hipp kullaniyorum canim.1 ayliktan beri kullaniyorum ben.Zaten 6.5 aylikken de memeyi bıraktı sipaKizlar ya oglumun mamasini degistirmek istiyorum hangi mama iyi bi bilen varmi ? Biz evolvia kullaniyoruz
amin vayt aminRabbim sabır huzur mutluluk versin canım inşallah bir an önce kendi evin kendi yuvani nasip eder rabbi
Sma canımKizlar ya oglumun mamasini degistirmek istiyorum hangi mama iyi bi bilen varmi ? Biz evolvia kullaniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?