Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

31 yasindayim canim

Yarin yerim kaptanim artik. Pek ac da degilim zaten. Ayran icerim her halde

Çok kötüymüş ya..
Anne için çok zor durum..
Anne bebek bağı ne güzel ya allaha şükür.
Mucize ya bebeğim 9 ay taşı sonra dogr ve emzir allah kimseyi mahrum etmesin bu duygulardan bnim 2 duşugum vardı o kadar üzülüyordum ki

Sabahta ben esime cemkirdim ayyy adamin sucu yok ruyamda beni aldattigini gördüm ayyyy ruyamda ayri cemkirdim... her sabah işe giderken beni oper gider tam öptü dedim ogle gel ben sana hesap soracam ben sana yapacagimi biliyorum dedim adam sook... ise gitti aradi ne oldu diyor

yazık kız adama hahahahahhahaa

Sanki bu yazıyı ben yazmisim

Ay kızlar gecen hafta hasta ziyaretine gitmistim sotlenistim.o arkadasimin annesi bi poset armut vermisti dönerken. Sonra sehir disina ciktik diye kalmisti dolapta.bugun soguk soguk bi tanenin yarisini yedim.1 saat sonra icimdeki bütün kötülüklerden arinmis durumdaydim herhalde onun etkisiydi.

Yazik kiz rüyanın suçunu adama yuklemeyin

hahahah o rahatlama o mutluluk
Ayyy ruyamda ne bagirdim ne cagirdim seni kurumuna rezil edecem pislik neler neler diyorum...
ada az bile demişsin kuzummmm arkandayım
Benimki kiskancliktan değil benimki sen kim oluyorsunda beni aldatıyorsun meselesi onun kızgınlığı
bakış açısının güzelliğine bak hele

Kizlar ya oglumun mamasini degistirmek istiyorum hangi mama iyi bi bilen varmi ? Biz evolvia kullaniyoruz
Hipp kullaniyorum canim.1 ayliktan beri kullaniyorum ben.Zaten 6.5 aylikken de memeyi bıraktı sipa cok memnunum kucukken fln da hic gaz sorunu cekmedi oglum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…