Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kestanenin Faydaları:

efserim bayılırım kestaneye

canım 3-5 gün öncesine kadar bulantı idi .. sürekli ... geçti artık şükür ... zaten alım da azaldı ... geçen hafta 300 gr almıştım gayet normal .

Eh bulantı geçti ise kilo alımın eskisi gibi olmaz sende dikkat edersin artık

Ceviz , omega3 ve ayvayı unutmayalım lütfen kızımız gözel ve zeki olsun inş

Niye layık olmayasın gelirsen seni pamuklara sararız

Çakıl sporu yapmış menü de güzel hani karbon nerede s

30 kaşık barbunya mi 3 kaşık mi

Karın kası işte bu benim için iyi olan ben bunu bütün gece yapsam ise yarar mı durup durup yapım hepsi gelissin

evdeki hesap çarşıya uymuyor malesef türkanım

Buralarda ol kilonu korursun

Aynen bu sene korumada insallah yerim yalnız bu herşeyi korumaya bırakmam iyi değil zanımca
Efserim üzgünüm yiyemiyorsun aman yine kilo alırım alistim nasıl olsa böyle yemeğe ne kadar var şimdi tekrar başımı kilo derdine sokmaya ahanda tam bunlar geçiyor aklindan

evdeki hesap çarşıya uymuyor malesef türkanım

Buralarda ol kilonu korursun

Daha 86 ile doğuma gitmem inş büyük konuşmayayım ama gerçekten buralarda kalıcam inş bi sıkıntı olmaz sa ee ne demişler 1 elin nesi var 2 elin sesi var

Allah razı olsun buradaki herkesten çok şey öğrendim doğru bildiğim çok yanlış varmış. .
Gitmem ki

Karın kası işte bu benim için iyi olan ben bunu bütün gece yapsam ise yarar mı durup durup yapım hepsi gelissin

Haha :) zorlama kendini istersen sabırsız oluyor insan 1 ayda bile vücut belli ediyor spor yaptıkça sıkma kendi ni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…