Vaytım sakin olsana gidiyor işte buralarda minnak kilolar gider kuzum aaaaaaSabahtan bu tarafa aklımda deli sorular basım agriyor cok pis direniyorum ilaç içmemek için 700 gr eksideyken artı 100 gr nereden çıktı ben hiç bir zaman goremwywcek miyim 4 rakamları nerede hata yapıyorum neden olmuyor
Bak geliyo sopa heeeeeeeHe gram gram gidiyor bir Bende 2 kilo versem bir buçuk kilo versem ne olurkollarım çok kalın, göbegim kocaman
bana da öyle geldiAynen bu sene korumada insallah yerimyalnız bu herşeyi korumaya bırakmam iyi değil zanımca
Aynen öyle hani mesela tadımlık aliyorsun en fazla ben onu da beceremiyorum daHani hep erteliyorum yaaa desene o gün yok bize
Vermiyor hain kaptanKaptan izin vermiyor mu bittere decmt 2-3 kare
Ben de ananasli sevdimay ben aldım miu ananaslı dün efsannneee
Anaaaaa kalpler biruykusuzum dedin ya ... üstelik dikkat edilince gelen artıdan kime ne zarar ..2-3 güne puuuf diye sönecek ... kaçamaksız gelen artıya kafa takıp daha da az yersen asıl o zaman tıkanırsın ...
bence cidden sen artık tartını bi yere kaldır ..cumadan cumaya tartıl .. he gülüm
Allah dualarimi kabul ettiUyandım yurudum market gordum kahvaltı yaptım şimdi biraz dinlenme ve geçmişi bitirmece 2 saat uyudum sabah tartı artı dedi hayır olsun dedim ne diyeyim
Hadi Yetiş bana 90 lar çabuk geçsin
Kız bana artı olsun diye dua edeceğine çok eksi olayim diye dua etsene sennAllah dualarimi kabul etti
Kız bana artı olsun diye dua edeceğine çok eksi olayim diye dua etsene senn
Kilo alam bana bak diye ne yapamKıslar patdiye dalıyom alıntılara cevap berip birde fulyaya bakıp çıkıyorum çünki diyet yapmıyom habire yiyom yani aranıza layık değilem ayrı dünyaların hatunlarıyız
Tabe bi süre... sabah kursları bitsin kendimi ausla miuşa teslim edecem inş
Katiliyorum bi de ben et sevmeyenlerdenim eşim alıştırmaya çalışıyor doktor mecbur bırakıyorKarbon bagimlilik ya yedikce yiyesi geloyor insanin dun aksam benzerini uasadim bi catal baklava diye basladim iki dilim gitmisti kufrettim kendime artik daha da boyle bisi yaparsam yuh bana durmaliyiz hic baslamamaliyiz
Gelicem onaYeni mi ooo biz 2 levele gidiyoruz.CAkil 30 kaşık barbunya yemiş haberin var mi
Hadi bonus bırak o kekiArada niyet ette tukur bana olurmu ?
Vayt sende tukur.
50 kilo hatunlar yag yakma derdinde ben kekle oturuyorum.
Cay konusunda da cok takilma cok icmediysen sorun yok. Emzirken neler iciyolar dikkat etmeyip...
Kahve yok demisti bana dr hamileyken aksine canim cok istiyodu haftada 1 sutlu ic bari dedi
Ada kirleten şey eti puf kuzum
Bravooooooooo20dakika karın
Twist ağırlıkla 200 adet
20 dakika ağırlık tüm bölgesel
30 saniye. 1.10 saniye
Plank
9 kilo ile sguat 25 adet
4 kilo dambıl ile sumo sguat
25 adet 4 kilo ile deadlift
30 dakika kalca bacak egzersiz
1300 ip
@MiuLego
Menünü beğendim ben çok afiyet olsun canımmmmBen de menümü şuraya iliştirivereyim :)
Sabah 09:45
İki küçük çavdar ekmeğine kaşarlı tost
Ara 14:30
Bir büyük kupa sütlü filtre kahve
Yarım cennet hurması
1,5 ceviz
5 çiğ badem
Akşam 18:30
1,5 kepçe yağsız az unlu az sütlü brokoli çorbası
1 tavuk baget (1 yk zeytinyağı yarım çay bardağı su ile pişti)
4 yk Buharda pişmiş karnıbahar havuç brokoli salatası
2 yk yoğurt
Su 3 lt olur yatana kadar
Yatmadan yarım saat zumba veya pilates yapcam
Vaaayyy güzel menü olmuş bu fulyaaaasabah 08.40
1 yumurtadan maydanozlu dereotlu keçi peynirli omlet
1/3 avakado
3 çeri domates
1 lokma siyez ekmeği
ara 10.30
1 fincan filtre kahve
1 dilim ananas
öğlen 12.30
1,5 kepçe sulu yeşil mercimek yemeği
3 küçük kabak köftesi
200 gr sulu ev yoğurdu
ara 15.00
1 sade Türk kahvesi
akşam 19.00
1 servis kaşığı etsiz kuru fasulye
1 servis kaşığı az tavuklu bulgur pilavı
marul domates salatası
ara 20.00
1 yk ev yoğurdu
1 kupa kabuk tarçın çayı
yatan@a kadar 2,5 lt ye yakın su
öğleden sonra 2 kupa oolong çayı içtim.aeben
Simit?Ay dizime yetistim çok mutluyum.
Menüsü yazım hemen
Sabah yarım simit çünkü Leslie yapacam diye ise geç kaldım ama 3 mil yaptım
Öğlen geri kalan yarım simit +30 gr süzme peynir+30 kaşık barbunya
Aksam 1 tabak haşlanmış karnabahar yarısının üstüne domates sarımsak maydanoz lu sos bol acı diğer yarısına sarımsaklı dereotlu yoğurt döktüm. Sadece kibrit kutusu kadar ekmek
Şimdi çay demledim gece boyu çay keyfi yapcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?