Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Afiyet olsun canım.Sen diyetini neye göre yapıyorsun canım

2011-09-30 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Meyveli Yoğurt 115 GRAM 116.15
[2] ülker çikolatalı gofret 38gr 1 adet 208
[3] çoban salata 1 porsiyon 114
[4] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
[5] etli güveç 1 porsiyon 342
[6] Muz 0.5 ADET 50
[7] yumurta 2 adet 160
[8] Domates 1 ADET 14
[9] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[10] Labne Peyniri 40 GRAM 80
[11] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
Toplam : 1437.15 kal.
Bugün kendimi azcık ödüllendirdim.Eşim gelirken çikolatalı gofret almış.Kendimi onunla ödüllendirdim

ipekçim ben normalde karatay d,yeti yapıyorum ama bu akşam extrem bir durum oldu.8 den sonra yememem lazım,akşam yemeğim 8 den sonraya kaldı.öğlen kuvvetli yemedidiğim için de akşam kurt gibi açtım.saatim,yemeyeyim diyemedim

bn de senin menülere hastayım ipekçim.bana şeker ve karbonhidrat yasak.zor oluyor haliyle.insanın canı çekiyor

bn de senin menülere hastayım ipekçim.bana şeker ve karbonhidrat yasak.zor oluyor haliyle.insanın canı çekiyor

Teşekkür ederim canım yaaaaa şımardım azcık
Canım ben mümkün oldukça protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.Saolsun eşim gelirken bir sürü kutu kutu alpella almış.Sabah yiyeceksen açayım dedim.Sen yersen yerim dedi.Ben de yemeyecem diyince atlattık bugünü.Ama azimliyim alpellaya yenilmeyecem :18: :18: :18:

selamlar canlarım
nevim teli hastaneden gelince çantamdan çıkarmamıştım yeni gördüm hemen pc yi açtım çok sağol canım benim

kızlar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum canı gönülden

sabah
yarım simit

yeşil çay
öğle
3 kaşık yoğurt yulaf ezmesi
form çay
adaçayı

ara
4 5 tane griserin kepekli galeta

akşam
1 kepçe yağsız mercimek çorbası
4 tane küçük köfte
1 dikim çavdar ekmeği
salata
yeşil çay

ara
1 armut
1 şeftali
form çay
adaçayı

Rica ederim bitanem

KizLar kusura bakmayin bugun topige cok ugrayamadim.. Sabah boya almak icin bir yere gittik dun boya katma makinasi bozulmustu bugune duzelir demislerdi.. Sabah babamla kalktik gittik birde duydukki makina hala bozuk pazartesiye anca tamit olacakmis.. Avilen baska bir yere gittik sukur orda oldu ama ise gec kaldim yarim saat.. Kadin surat yapti durdu birsey demesin diye hwmen ise basladim.. Allahtan sigara icmeye gittide listeleri hazirlaya bildim ... Simdi 3 odayi bosalttik yarin insallah 3 odayi bitirecekler.. Simdiden felaket yoruldum valla kizlar :-((

Kizlar 4.unculugumuzu tebrik ediyorum.. Guzel bir sonuc..masallah iyi gidiyoruz
Nilosum kusura bakma bitanem acele acele yazinca gozumden kacmissin.. Yoksa seni nasil unuturum senide tebrik ediuorum supersinnn balimmm... Ipekcim bu hafta bireyseldeki dereceni kutluyorum.. Super bir kilo verdin bu hafta

Az kalsin unutuyordum neredeyse yaracaktim.. Yarin boyaya baslayacak kizlar ins en gec sali gunu bitirecekler. Ben hafta sonu zor girerim kosturmaktan temizlikten felan.. Pazarteside isten izin aldim ki biraz daydam olsun annemlere diye, yani anlayacaginiz pazartesi gireneye bilirim beni idare edin sekerler.. Hepinizi cok cok opuyorum allaha emanet olunn.. Iyi tatillerr

Teşekkür ederim Gülümmmmm
Günaydınnnnnn canlarım.İyi hafta sonları...

Son düzenleme:
nevim başında yoksun herhalde
bende kalkıyorum ev bit pazarı misali kalkıp temizlik yapayım havada kapkara ruhum daraldı zati

günaydın şekerlerim mucuk muckk
Günaydın canım

günaydınlar topik ahalisi
Günaydın bitanem

kırmızım kolay gelsin canım temizlik yaparken iyi spor yapmış olursun

nevim naber bacım nasılsın
İyiyim bitanem çok şükür,sen nasılsın Ayşen'im?

nevim başında yoksun herhalde
bende kalkıyorum ev bit pazarı misali kalkıp temizlik yapayım havada kapkara ruhum daraldı zati
Ben de birazdan çıkıcam Ayşen'im.Araba yıkıycam;iç-dış temizlik.Burda malesef yalnızca sanayie yıkıyorlar,oraya gidersen de öküz gibi bakıyorlar tövbe tövbe.Birtek bu gibi işlerde böyle anlarda bayan yalnız olmamalı diyorum
Canlarım cumanın mesaj sayımı sırası bende mi?

Son düzenleme:
Slm kızlar mutlu hafta sonları diliyorum herkese...Kızım uyuyor bende keyif yapıyorum biraz.Az sonra arapça çalışacağım,hocam bana kızmadan biraz bilgilerimi tazeliyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…