Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok geçmiş olsun canım ....

iananmıyorum ben kilo bildiriminde bulundum sabah bu billerde bir sorun var herhalde yaaaa 67,50 oldum kızlar yavaş ilerliyorum ama istikrarlıyım felan yazdım.ne olacak şimdi gittimi bildirimler

sabah bir mesajın var ama kilo bildirimi gözükmüyor kilo bildirimi mesaj konusunda mazeretini kaptanımla değerlendirelim canım ..............

umarım doğru yapmışımdır
günaydın canlarım :79: 1.7 Kg vererek 96.5 olmuşum Şubat sonunda hedefime ulaşırım diyordum ama bu hız kesilmezse daha bile önce varacağım
Bitanem yürekten tebrik ederim.Dün facedeydim,tesadüfen son eklediğin mevlüt resimleri gözüme çarptı,dün aceleden yazmayı unuttum.Tıkladım,açtım.Aman Allahım.İnan bana yeni başladım ne kadar farkedebilir ki diye düşünüyor olabilirsin ama ayrı bir gençlik,ayrı bir güzellik,ayrı bir özgüven,ayrı bir karizma gelmiş varlığına,inan bana eski resimlerden öyle farklı ki.Gurur duydum ve çok mutlu oldum canım

emeklerine yazık olmuş canım neyse emek boşa gitmez herkes çabanı görmüştür.....

maşallah canım gitmiş yine kilolaar.......
Allah razı olsun Saferan'ım,ben de seni tebrik ediyorum bitanem,taş gibi 500 gr gitmiş,maşallah Saferanıma

bende seni özledim canımm
üzme kendini canım olur arada böle şeyler.
Öyle canım benim,sağlık olsun ne yapalım.

herekese hayırlı cumalar,kilomu bildiriyim çok komik ama akşam tartıldığımda 60.5 dim sabahta aynı çıktım regl dönemi şişkinliği mi acaba anlayamadım neyse yeni kilom 60.5
Maşallah Esram,çok az kaldı mezuniyete bitanem

Maşallah İpeğim Tebrik ederim.Ve ayrıca aylarca izinli olunca başlar başlamaz,azminden şüphe etmiştim açık söylemek gerekirse.Hatta takımda uzun soluklu olmayacağın hissine bile kapılmıştım inan.Son 2 haftadır hem paylaşımın,hem listelerin,hem azminle ne kadar yanıldığımı bana gösterdin ve hayatımda belki ilk kez bir zan hakkında yanılma beni bu derece mutlu etti.Tekrar tebrik ederim canım benim

nevim çok sağol yavru kuşum iyiki tellerimizi almışız haber veremeseydim iyice kötü hissederdim kendimi
Rica ederim Ayşen'im

Beni niye söylemiyorsun cadı,600 gr kilo vermek değil mi

iananmıyorum ben kilo bildiriminde bulundum sabah bu billerde bir sorun var herhalde yaaaa 67,50 oldum kızlar yavaş ilerliyorum ama istikrarlıyım felan yazdım.ne olacak şimdi gittimi bildirimler
Haftaya bu hafta vereceğinle toplanır Hülyam,problem değil

oo süperrrsin canım tebrik ederim yalnız 1. liğimi aldın bilmem farkında mısın
oyy kuzucuğa çok geçmiş olsun tatlım.şimdi daha iyi olmasına sevindim.Allah beterinden korusun
çok teşekkür ederim kırmızım.çok gayret ediyorum,inşallah gayretlerimin karşılığını hep böyle alırım
eşim de inceldiğimi söylüyor,çevremdekiler de farkediyorlar,hoşuma gidiyor..ama..inan canım hiç kimse bu kadar motive edici konuşmuyor.bu gazla haftaya 3 kg vermiş olursam şaşırmayın

Son düzenleme:
selam kızlarr..
bu gün yoktum listede sağolsun gülümde saferanımda cok yrdım ettiler ikinizide kocaman öpüyorum sekerlerim...

Canımsın İnan ki en samimi cümlelerim,o fotoları gören herkes farkeder,maşallah canım benim

selam kızlarr..
bu gün yoktum listede sağolsun gülümde saferanımda cok yrdım ettiler ikinizide kocaman öpüyorum sekerlerim...

lafı mı olur canım sen mutlu ol yeter..........

sağolasın canım.........

selam kızlarrr. anşaammm bana foto istiyom demişti bende 10. kilomda demiştim. ekledim bizim takıma yani 13. takıma . e hadi buyrun bize misafir olun akşam çayına gelin gariii...

ipekcim tebrik ederim canim cok guzel kilo vermissin

ipekçim seni kutluyorum harikasın...

oo süperrrsin canım tebrik ederim yalnız 1. liğimi aldın bilmem farkında mısın

Teşekkür ederim hepinize arkadaşlar.Azmimi size borçluyum.Sizinle bu yola çıktığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Saphira haftaya da yarışalım.Belki bu defa sen birinci olursun.Gönüllerin birincisine

etap 1.si 1.takım
etap 2.si 8.takım
etap 3.sü 5.takım
etap 4.sü 7. takım

bireysel dereceler
1.artıkdurdemeli 3,70 ile 8.takımdan
2.kermir 2,7 ile 1.takımdan
3.ipekyol51 2,56 ile 7.takımdan
Kendimi ve takımımı kutluyorum

Kızlar ben doğumdan önceki kiloma geldim çok şükür.Sıra 2. hedefte yani evlendiğim zamanki kiloya kavuşmaya..Kendime 1 Ocak 2012 yi hedef belirledim.İnş o tarihten önce ulaşırım hedefime.
Bugün hamileyken elimden çıkarıp bir daha takamadığım yüzüklerimi taktım.Kızım alışık olmadığı için bayağı garipsedi.Gidip gelip yüzüklerim ve bileziklerimle oynuyor

bugünkü menüm:

kahvaltı:
maydanoz-limon kürü
2 ad. rafadan yumurta
1 büyük tabak çingene salatası
1 çay b. badem-fındık-antep
1 fincan kiraz saplı form çay
öğlen:
3 ad. sarma
1 bardak şekeriz çay
akşam:
1 bardak ayran ve 1 tatlı kaşığı keten tohumu
6-7 belki 8 ad. köfte
1 yemek kaşığı makarna
1 kase yoğurt

su:1.5 Lt sanırım,daha içerim
spor: leslieyle 30 dk yürüyüş 2 mil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…