- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Geçen oldu Allah tan altında şort vardı karşı komşu şeker istemeye geldi kapıda muhabbet ediyoruz baktım benim esorfman yerinde yok gülmekten ağrılar girdi karşımıza utancından yasamadim buraya ayyy acikladim rahatladkm
Tövbeler olsun. BAk yakında olacak öyle bi kaza.. hemen çık alışverişe
Kör müsün pınar sen
Boydan kurtarıyom canım.Eşim beni 85 kilo sanıyoKilonu da hic gostermiyosun pinarrrr ve cidden baya fark var
Ya vaaaaayyyytGeçen oldu Allah tan altında şort vardı karşı komşu şeker istemeye geldi kapıda muhabbet ediyoruz baktım benim esorfman yerinde yok gülmekten ağrılar girdi karşımıza utancından yasamadim buraya ayyy acikladim rahatladkm
KızBoydan kurtarıyom canım.Eşim beni 85 kilo sanıyo
Kot da toparlamıştır gibi geliyo canım.Bide aynı taytı giyip bakmak lazımKör biraz galiba çok üstüne gitme vaytım
Ben gözlük kullanıyom zaten 2,5 derece miyopumBalım acil gözlük al gözüne nasıl fark yok diyebiliyorsun anlamıyorum ya ben çok mu derin bakıyorum acaba
Taytla da bakarız 89 a gelince bakarız hattaKot da toparlamıştır gibi geliyo canım.Bide aynı taytı giyip bakmak lazım
Ben gözlük kullanıyom zaten 2,5 derece miyopum
Kız nie sakliyim deliye bak yandan çekim die öyle geliyo sana.yarın önden de çekilip atcam o zaman görürsünHocaaaaammmmm hile var aramızda kilosunu saklayanlar var biyerlerinemalipina gibi ismi lazım değil ama
Hayalimde 100 kilo baya baya kilolu bi tip benim..Kız nie sakliyim deliye bak yandan çekim die öyle geliyo sana.yarın önden de çekilip atcam o zaman görürsün
yeni düştü jetonumBi de masada 100 tl var
Ben dedim sana ama sarkığım pörtlemişim yok diye inanmadın banaHayalimde 100 kilo baya baya kilolu bi tip benim..
Aman maşallah diyim nazar boncuğu da konduram
Buldum resimleriHayalimde 100 kilo baya baya kilolu bi tip benim..
Aman maşallah diyim nazar boncuğu da konduram
Ay bul lütfennnn. Ben seni de çok merak ediyorumHerhalde be ay bende önceki resimleri arıyorum bulamadım o koca göbekli halimle şimdiki halini telden silmisim buradan bulayim dedim bulamadim
Nerde hani sarkık pörtlemiş.. pınarım ciddi körlük var..Ben dedim sana ama sarkığım pörtlemişim yok diye inanmadın bana
En düşük 78 kiloydum 40 bedene giriyodum son düğmesi kapanmıyodu amaPınarım aradaki fark dağ kadar da.. bel bölgesi karın çok incelmiş de..
Anam sen 99.5 kiloyu nerene sakladın bu ne biçim 99.5 kilo yahu
Ay maşallah diyeyim de..
kim bilir 80 de falan nasıl görüncen..
İnanılmaz fark var 7 kiloda bile
AhaBuldum resimleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?