Alınca atarım yeni cicilerimle kiAşırı bol kuzum.. sen bir de bedenine göre kıyafet alınca çek asıl o zaman belli olacak öncesi sonrası
Uyu sen dombili miuBen uyuyom ki artık
Kimmiş oBaktım hatuna @Candysugar
En nefret ettiğim fizik tipi.. o kadar çok squat çalışmış ki..
Bacaklar da çok kalınlaşmış.. bel dümdüz ince..
Popo dağ kadar.. hiçbir kıvrım yok.. bacaklar
Bende sizi özledim
Şimdi o resimden daha da zayifimmmAaaa bu benim anca 60 larda alacağım şekil olur. Maşallah diyeyim.
Hayırdır sen titiz kadınsın neden.kirli oldun bakayım
Ben o kadar kilo vermeye bütün maaşı gardrobuma harcardım ödül olarakSon elimde kalan pantolon o işte miu coom bol demi
Canım sen benim göbeği gordum mu acaba verince incecik olacaksın kiOff moralimi bozdunuz gece gece. Koca gobegimle koca totomla uyuyorum ben de işte.
Gördüm kuzum da işte. Hayal gibi geliyor inanıyorum kendime çok uzak geliyor ne bileyim.Canım sen benim göbeği gordum mu acaba verince incecik olacaksın ki
Zamansızlık balım benim ki gideceğim dedin tirnagim çıktı 10 gün yattım gideceğim dedim kızım hasta oldu kaldı eee oğlumu okula getir götür iki çocukla tek başıma alışveriş imkansız bırakacak kimsemde yok eş kisisini bekliyorum işte müsait olacaktı gideceğiz mont kaban pantolan tunik hiç bir haltim olmuyor zaten komple yenilenecekBen o kadar kilo vermeye bütün maaşı gardrobuma harcardım ödül olarak
Benide etiketlesene bende göreyim gecmise yetmeme imkan yokŞimdi o resimden daha da zayifimmm
Ne hayali aha canlı örneği karşında ya göbeği gorupte hamile misin diye sormayın yoktu ya belim 110 cm di şimdi 71 ya umutsuzluk yokkkkkGördüm kuzum da işte. Hayal gibi geliyor inanıyorum kendime çok uzak geliyor ne bileyim.
Etiket yaptım balımBenide etiketlesene bende göreyim gecmise yetmeme imkan yok
Maaşallah süper değişimEtiket yaptım balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?