Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Son düzenleme:
ADINIZ:floweroflife
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:60,6
HEDEF KİLONUZ:52
KİLO ALMA NEDENİNİZ:ülke değiştirip iştahımın açılması, hareketsiz yaşam, bir de ırsi galiba
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimi güzel bulamamaya başladım ve kilo iyice zıvanadan çıkmadan durdurmak istedim
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:selam :) 34 yaşındayım, gençken gayet aktif bir hayatım vardı, spor (profesyonel) yapardım, ardından ülke değiştirince hareketsizlik yüzünden bir de yiyip de kilo almayan bir koca olunca başımda aldım kiloları potur potur.

Avukatım ama işimi yapmıyorum, bu ay içinde bir restaurant açacağım umarım (bbq)
Yurtdışında yaşıyorum
Çocuğum yok.ama iki kedi bir köpeğim var :):)
Kısaca böyle biriyim :)

Son düzenleme:
Heyyttyyy bugün kendimle çok gurur duydum
Varan biiirr:
Bu akşam eşimin annesi bizi dışarıya açık büfe yemeğe davet etti, allahımmm 30 çeşit tatlı vardı ühüüü, peki bu minik kınalı kuzu ne yedi?
1 dilim kivi, yarım dilim portakal, bir küp kavun :)

Varan ikiiii:
Yemekten 23.10 da döndük, n’aptım ben he?Çektim spor kıyafetlerimi çıktım parka yarım saat koştum, yağmur başlamasın mı bir de, yoo go Rocky go durmadım koştum :)
Çok mutluyum

Bravoooo

Ya hahahahaha ördeğimmm :)

Hoşgeldiniz

Menüm sabah
Yumurta salatalı azcik yufkalı klasik kahvaltı
Arada
Azıcık yerfistigi bir gun kurusu sade kahve
Aksam
1tabak tarhana
kiymali ve yogurtlu karnabahar
ve salata
Arada
cay ve 1.5gun kurusu
A
ada81
Eceeee fena geliyorum diyosuuun ada81 benden korksun diyosun sanki incedennnn

Darısı basimaaa darisibasimaaaa darisi basimaaaaa(necla nazirla tarik akanin semsiye filmindeki kadin gibi soyluyorum bunu)
berna ya hahahahha
Bir ara fotoğraflarını at kedilerin ve köpeğin
Hoşgeldin yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…