Alla alla .. vay be.. hemen 89 ol merak ediyom nasıl olcaksınEn düşük 78 kiloydum 40 bedene giriyodum son düğmesi kapanmıyodu ama
Hepsini yan yana attım ayyy o göbek ne ya
Sarkığım yok dedim sabah ama sen inanmadın anamNerde hani sarkık pörtlemiş.. pınarım ciddi körlük var..
Gördük da iştee.. suskonuşma hileci seni 99.5 kilo diye kandırıkçı
Attım balimAy bul lütfennnn. Ben seni de çok merak ediyorum
Azmin zaferi işte.. tam bir öncesi sonrası.. la yerim seni o bol pantulunu da yerim senin çıtır halini de o kat kat göbüşünü de yirimmm
Yav yok da sarkar kilo kaybettikçe spor yapmazsan didim benSarkığım yok dedim sabah ama sen inanmadın anam
kuzum sen kırmızılıda kaç kiloydun son fotoda kaç kilosunHepsini yan yana attım ayyy o göbek ne ya
Gordukce kendimden nefret ediyorum o resimi gorupte beni hamile sanmayan biri çıkar mı acabaAzmin zaferi işte.. tam bir öncesi sonrası.. la yerim seni o bol pantulunu da yerim senin çıtır halini de o kat kat göbüşünü de yirimmm
hee pardon laz kafası işte geç anlıyomYav yok da sarkar kilo kaybettikçe spor yapmazsan didim ben
Kırmızılı otururkenki favorim.. o göbüşe kafamı koyup uyurdum yumuş yumuşHepsini yan yana attım ayyy o göbek ne ya
Son fotoda 55 lik halim ilk foto 78.5 halim balimkuzum sen kırmızılıda kaç kiloydun son fotoda kaç kilosun
Şimdi yavaşça sakinleşşşş vayt..Gordukce kendimden nefret ediyorum o resimi gorupte beni hamile sanmayan biri çıkar mı acaba
Son elimde kalan pantolon o işte miu coom bol demiAzmin zaferi işte.. tam bir öncesi sonrası.. la yerim seni o bol pantulunu da yerim senin çıtır halini de o kat kat göbüşünü de yirimmm
O göbeği kaç kere kesmek istedim acaba iyyy yağ torbasiKırmızılı otururkenki favorim.. o göbüşe kafamı koyup uyurdum yumuş yumuş
Aşırı bol kuzum.. sen bir de bedenine göre kıyafet alınca çek asıl o zaman belli olacak öncesi sonrasıSon elimde kalan pantolon o işte miu coom bol demi
Aaaa bu benim anca 60 larda alacağım şekil olur. Maşallah diyeyim.
Anca resimleri görünce öyle değilim diyorum ama hala kendimi arada biboyle hissediyorum hemen bi panik kaplıyor içimi anlatamamŞimdi yavaşça sakinleşşşş vayt..
Artık öyle değilsinnn kuzummmm..
Bunu kabullen
Alışkanlık vaytım.. bol bol aynaya bak sen :)Anca resimleri görünce öyle değilim diyorum ama hala kendimi arada biboyle hissediyorum hemen bi panik kaplıyor içimi anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?