- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Mezura yok kiBugün al bernaaa
Şimdi al
Etmem mi parayıHile yapıyor kandırıyor benim duygularımla oynuyor ben onu yumuş yumuş tontik hayal ediyordum
Eflal masadaki 100 tl yi fark ettin mi kapanın olsun mu
Yalnız değilmişim çok şükürEtmem mi parayıpara sevenler belli oldu
Spor sonrası keyif mi türkanım
Yol ödemi de oldu ya bernaaaDun tartimla kavusmustum yoldan geldikten sonra ama bana pas vermemisti bugun guldurdu minnos
Spor sonrası keyif mi türkanım
Vicdani olsa kusura bakma da yarı kocayla karı arasına girmeyecek gidiyorsa da oğluna sus demeyi bilecek yanibilemiyorum masumum kafam çok karışık. daha 18 aylık çok kücük.
hadi gündüzleri kreşe verdim tamam, ya geceleri ? biliyorsun bazen seyahatlere gidiyorum minimum 3 gece ben evde olmuyorum. babası hiç sorumluluk alma taraftarı değildi ki. anası bakıyor ya ona da kızına da. rahatı keyfi yerindeydi.
çalışmamı istiyorsa o da koyacak elini taşın altına. onunla da sorunlarım var oturup konuşasım hiç yok..
geçmiş olsun güzel hamilem.
bebiş büyüyor tabi kapanmıyor dügümeeleer
var tabi, bol bol et yemegi bi kere yedikleri. bir de güzel bir pilavları var, basmati denen kokulu bir tür pirincle yapıyorlar. ye ye doyamıyorsun. bir de güzel bi arpa çorbaları var. ben genelde deniz ürünlerinden karides yerim, oradaki ismi megüü..
aç kalma drumu yok ama tabi bizim ülkemizdeki gibi lezzetli değil etler. çok aşırı pşiriyorlar kuruyor etler. ama tavukları güzel ızgara yapıyorlar. bizim urfaya benzer şişleri de var. aslında dogu anadolu yemeklerine çok benziyor.
inşallah canım. 2 gündür evdeki kimseyle konuşmuyorm. hata yapılıyor ben tepki verince suclanan ben oluyorum.
analı ogullu beni karşılarına aldılar alttan almamı ezilmemi bekliyorlar. asla alttan almam ezilmem. haklıysam hele ölürüm de altta kalmam. özür dilenmeden hiçbişi olmamış gibi yapamam..
gel çocuguna bak ne demek ? bana çalışıyorsan kendine çalışıyorsun dedi kadın. oglu ile tartıştık dur oglum öyle yapma öyle deme demedi. ikimizin arasına girip bana bagırdı utanmıyor musun sen vs diye. bir kere insanda adalet olacak. bu kadında yok. ona artık asla anne filan da demem. bir kere insaflı vicdanlı olacaksın. NET!
Senin attığın ödemi biz çöp diye atmayız gülümmmmm
Bizim attığımız ödem üssü 10 ederhayırdır la igdedali
Dilimden çekeceğin varrr
Twerk çalış cumaya yaptırıcam sana
Hadi iyisin şarkıısını ben bulcam
Hem belki az kilo verirsin twerk çalışırken de az heyecan gelir böyle galip belli —-> miu olunca zevki çıkmıyor
Eki Görüntüle 2072767
Olsun yaptın mı yaptın eflalimm
Maşallah maşallah
Daha listeye girince manken hissedeceksin mankennnnnn
Benimki 175malipina senin boy 1.75 mi?
3 hafta dediğin nedir gülğm göz açıp kapayana dek geçer giderrray bilmiyorumki ne zman gireririm nrden baksan 3 haftamm var mium
Benimki 175olur mu??
Hippom hoşgeldin balım nerelerdesin sen yaBenimki 175olur mu??
Miu mezun olalı 6 ay olaydı valla gelir listeye giderdim hemencecik inerdim 6lara.. zorlaniyorum yaa3 hafta dediğin nedir gülğm göz açıp kapayana dek geçer giderrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?