Senin şu umut dolu hallerine bayılıyorum yav. Pollyanna gibi hatunsun vesselamigdedali
Perşembeden kendini baharata bula yat yumuşa kuzum
İğde ızgara olacaksın cumaya yumuşak olsun
Kırt kırt götürücem baldırlardan
Evet kuzum bronsit olmus. Sagolasin.Çiçeam geçmiş olsun kuzucuk mu hasta?
Oo baya tır geçmişGanını yerde gomayacam Türkaaaaaaaaaaaaaaaan
Miuyu tutan yok zaten
Eyvallah gulum
Geçen hafta üstümden tır geçti eflal duymadın mı
Feylesof hastaydı kaç gün ona baktım. O arada sunumlarım vardı... Onlara hazırlandım. Haftasonu açıköğretim sınavlarım vardı. Pek uğrayamadım
Ama bu hafta geldim çünki miuyu yenecem
Ula hala aklın fikrin yemekteGöbeğimdeki fazlalıklardan verem de ben seni yenerken sen ızgara yaparsın
Ben karataycıyım cınım hiç öpmiyim
Aus hem de nası yerim bu miuyu var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sağol kuzum amaaaan bilirsin işte erkek milleti hastalandı mı ortalığı ayağa kaldırırOo baya tır geçmişgeçmiş olsun enişteye. Ben yoğundum geçmişi okuyamadım görmemişim
Bilmem mi bende üç tane varSağol kuzum amaaaan bilirsin işte erkek milleti hastalandı mı ortalığı ayağa kaldırır
Korkudan çenene mi vurdu annem senin oy oyyySenin şu umut dolu hallerine bayılıyorum yav. Pollyanna gibi hatunsun vesselam
Hasi inşallah iyi gelir banuuukızlar kabızlık için alman çayı varmış alıp deniycem yaaen azından diyet süresince yardımı olur
Eki Görüntüle 2072740
Kimleri kimleri yendim burda senden mi korkacam ne ödem attım bugün sabahtan beri. Daha da varKorkudan çenene mi vurdu annem senin oy oyyyacıtmıcam tamam söz
Eki Görüntüle 2072754
Hasi inşallah iyi gelir banuuu
Korkudan çenene mi vurdu annem senin oy oyyyacıtmıcam tamam söz
Eki Görüntüle 2072754
Hasi inşallah iyi gelir banuuu
Kesinlikle kilosunu göstermiyor çok şaşırdım. İlki 80 ler gibi ikinci 70 lerPınarım aradaki fark dağ kadar da.. bel bölgesi karın çok incelmiş de..
Anam sen 99.5 kiloyu nerene sakladın bu ne biçim 99.5 kilo yahu
Ay maşallah diyeyim de..
kim bilir 80 de falan nasıl görüncen..
İnanılmaz fark var 7 kiloda bile
Kimleri kimleri yendim burda senden mi korkacam ne ödem attım bugün sabahtan beri. Daha da var
Olsun yaptın mı yaptın eflalimm45 dk eliptik yaptım ama sinirlerim de laçka olduçocuklarla spor gerçekten ama gerçekten çok zor
Maşallah maşallahinş ya
ya kendimi acaip zayıf hissediyorum
bi incelme var gibi
birkez karbon ve şeker yemedigim için bi incelik var
Hile yapıyor kandırıyor benim duygularımla oynuyor ben onu yumuş yumuş tontik hayal ediyordumKesinlikle kilosunu göstermiyor çok şaşırdım. İlki 80 ler gibi ikinci 70 ler
Bugün al bernaaaBen de keske alsaydim olculerimi diyete baslamadan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?