- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Sınava gittim geldim balım yaaHippom hoşgeldin balım nerelerdesin sen ya
Vayy coşturdunuzz :))
Ohhh sukur kaç oldun ben mezun oldum senin gibi takiyorum şimdi 50 ile 54 arasındaSınava gittim geldim balım yaadışardayken beni kurtlar kapacaktı nerdeyse.. yinede eksi ile döndüm şükür :))))
Kilo kaçBenimki 175olur mu??
71li bişeyler.. arada 72 ye de çıktım.Ohhh sukur kaç oldun ben mezun oldum senin gibi takiyorum şimdi 50 ile 54 arasında
Bi kahvede bana gönder sene belki bayılırım kalkıp yapacak halim yoktaEki Görüntüle 2072779
Kahvemi içiyim midem gur gur çünküoğlumu okula göndereyim. Sonra leslie yapmaya çalışayım.
@MiuLego bugün menü bekleme benden
71 72 arası bu aralar.. 6ları görmeye geldimKilo kaç
Oylesi var miymis? Vaytim =)Vicdani olsa kusura bakma da yarı kocayla karı arasına girmeyecek gidiyorsa da oğluna sus demeyi bilecek yani
Eee devamlı gel buraya artık in 6 lara menü spor ver takip edek seni71li bişeyler.. arada 72 ye de çıktım.
Ama 73 ile gitmiştim :)) 6ları görmem lazım artık yaa..
Boy önemli canım. Boyu uzun muhtemelen. Senin kaç boy?Ben 74 kusurlerdeyim 25 kilo eksigim hatundan ama daha sisko gorunuyorummalipina
Yok çiçeğim yok canım çok sıkkın zaten ağır konusacaktim da ban yemeyim düşük yere nefret eder oldum zaten kvdenOylesi var miymis? Vaytim =)
Herhalde kızını baktığından mecburlar bana diye düşünüyor.Gitse de işin zor,kalsa da.İşte çalışma mecburiyetin var mı?Kızını kendin baksan da kimsenin tribini çekmesen.
Kedibochi
ya sizin aranıza girmesi çok kötü
yani oglunu savunması hele daha kötü
utanmıyormusun ne ya!!
ama bu kadar yüz göz olmaktansa şeri ben çıkar evde çocuguma bakardım
aynı ev kabus gbi gelir bana bu şekilde
@deynepnaz tebriklerr 64 ne kadan güzel duruyor
Mısır çok masum değil ama deynepim kararında koyulabilir ki:)
Şerim hepsi üst üste gelmiş.. ağız eğme kv ye dik dur balım elbet yol bulunur eşin sorumluluk alacak..
Hahahahahha herşeyden canı çekmiş demek ki kadının
Oyyy ausum dikkat et gezmelerde tansiyona..
Bol keyifler
-1.5 beni kesmez fatmam
Menümü de veriyom
Listede değilim ama menü veriyom
Anlatabiliyor muyum?????
Kız mezun olmasam listeye girerdim.. buraya arada bakıyorum hırs yapmak içinEee devamlı gel buraya artık in 6 lara menü spor ver takip edek seni
Hemen kuzumBi kahvede bana gönder sene belki bayılırım kalkıp yapacak halim yokta
KeşkeeeeeeeeMiu mezun olalı 6 ay olaydı valla gelir listeye giderdim hemencecik inerdim 6lara.. zorlaniyorum yaa
Oo süper. 6 karda manken olursun71 72 arası bu aralar.. 6ları görmeye geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?