Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herhalde kızını baktığından mecburlar bana diye düşünüyor.Gitse de işin zor,kalsa da.İşte çalışma mecburiyetin var mı?Kızını kendin baksan da kimsenin tribini çekmesen.

aslında yok deynepim, benim kuruş borcum yok.
ama kv nin oglu bana güvenip araba aldı bir sürü borca girdi ben çalışmazsam asla geçinemeyiz.
sen kendine çalışıyorsun demesi o yüzden bana çok koydu. ben yavrumu bırakıp geceli gündüzlü seyahatlere çıkıyorum.
eve geliyorum gece yoldan gelmişim. bi kalkıyorum cocuk yok. hiçkimse yok evde.
cocugu gezdirmeye gittik diyorlar. hadi bu yoldan gelen kadına bi tas çorba koymadın da madem ne diye evladımı akşam sekize kadar benden uzakta tuttunuz. kaldı ki ertesi güne yine iş başı yapacağım.
bir de kızıyor diyor ki ver cocugunu alsın başına çalsın. adi kv. seni iyilikle saygıyla karşılayan bana lanet olsun.
az önce de bana telefon açıyor akşam eve geç gelme ben gidiyorum. cocuguna kendin bak. yüzüme bakmayan insanın evinde kalmam.
ben de dedim sen bilirsin. cıkarım işten kendim bakarım bebegime. zaten ölüyorum hasretten onu bırakıp gitmekten. ama işim gereği bu. işimi de seviyorum aslında ama hiçbirşeyi kızımdan çok sevmiyorum. babası da dahil. o da artk gözümde böcek kadar değerli değil. onun gururu varsa benim de var.

ogluyla minicik atışsak ki bizim tarzımız o hemen araya girer sen ogluma niye öyle diyon vıdı vıdı ederdi. sen karışma kaynana derdim şakayla karışık.
ama bu yaptığı, hele ki ben haklı iken bana böyle saldırmasını kaldıramıyorum. beni bebegimle tehdit etmesine asla müsade edemem. oglu düşünsün

aynen mium. cocugu ben tek başına yapmadım. sorumlulugu komple üstüme yıktılar. eve katkım yok gibi çalışıyorsan kendine diyen insanlar için niye ben kuzumdan ayrı kalacakmışım ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…