Yandan ince duruyom da önden yumuş yumuşumkız valla ben şok oldum
yandna benden ince duruyorsun
benim boy 162 kilo 66
Saol cnm hoş buldum.. bende 80 90ken kilomu hiç göstermezdim.. şükür şimdi de göstermiyorum
3 hafta dediğin nedir gülğm göz açıp kapayana dek geçer giderrr
Canim hoşgeldinSaol cnm hoş buldum.. bende 80 90ken kilomu hiç göstermezdim.. şükür şimdi de göstermiyorum
Saol masum... hoşbuldum :))
Şöyle sizsam koltuğun kenarına kimse ellesmese 10 gün uyusam yada ayı misali bi kış uykusuna yatan ne mutlu olurdum beeee
Son param o kızHile yapıyor kandırıyor benim duygularımla oynuyor ben onu yumuş yumuş tontik hayal ediyordum
Eflal masadaki 100 tl yi fark ettin mi kapanın olsun mu
Oh ne güzel Tebrikler cnmmmDun tartimla kavusmustum yoldan geldikten sonra ama bana pas vermemisti bugun guldurdu minnos
Hadi bakalım hedefe emin adımlarlaOy sağol canım. Benim popo Jennifer Lopez poposugöbek gitsin kollarım incelsin göğüs de 5 cm daha gitsin yeter
Bende olsam bir ayı kenarda köşede uyusam hiç ses etmemŞöyle sizsam koltuğun kenarına kimse ellesmese 10 gün uyusam yada ayı misali bi kış uykusuna yatan ne mutlu olurdum beeee
Bildigin santaj yapmis kadina gel. Canim bu eziyet cekilmez bence de cocuguna kendin bak kocan da calissin bakalim nasil oluyormus. Bu onun sorumlulugu sonucta. Yavrun buyudugunde tekrar dusunursun calismayi. Kim kime calisiyormus gorsunler bakalim
Kedibochi
cnm etrafında böyle gece gündüz gvenecegin bi komşu teyze yokmu ?
Vuhuuuuuuuu bu ne güzellik
Wuhhuuuuuuuuuvvvvvv
Bulguru fazla tüketiyoruz ondanBu malatyalilarin Totosu neden büyük
oyy masallah endam yerinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?