- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Maşallah
Maşallah
Aslında meta direnmese son 5 kilo ama direniyor 2 yede razıyım Sağol canımEfser maşallah cnmmm boyun gayet iyi
kiloda azcık daha gitse süper olursun
Maşallah
Sagolunoyy masallah endam yerinde..
Sağol canım :)Baya falan etmiş bence de . 1 cm incelemek bile büyük başarı
Aaaaa duyda inanma eflalde geçmişe artik yetişemez olmuş okadar çeneler düşmüşSen nerdesin canım ya göremiyorum. Geçmişi de okuyamıyorum bu ara.
Efser sen tesettürlümüydün
Bir giriyorum 500 mesajAaaaa duyda inanma eflalde geçmişe artik yetişemez olmuş okadar çeneler düşmüş
Ben kimi gördüm pasta topiginde bilin bende yapacağım diyordu pastanın sahibine yapıncada yer şimdiAdanın kirleniş hikayesini bekliyoömmm @ada81
Nevoşummmm @Nevreste
Deynepi @deynepnaz pastalar topiğinde yakaladım 3-4 çeşit pasta yiyeyim ben diyordu
Eslik edebilirim
selam kızlar nasılsınız?
pazar sabahı geldim irandan. pazar zaten paso ya uyku ya mahmurluk geçti. dün de hakeza. bugün anca yeni yeni geliyorum kendime.
çok dikkat edebildiğimi söyleyemem ama insallah toparlıyorum ufak ufak. her ne kadar reglim yakın olsa da. bu hafta zaten çok bişi beklemiyorum.
bu arada eşimle ve kv ile sorunlar yaşadık. beni tehdit ediyor akşam gidiyorum kızına bakacak birini bul diye.
belki de hayırlısı budur artık, kreş bakıyorum kızıma..
ne olur kal diye yalvaracak değilim. herkes sorumluluk almalı...
bilemiyorum masumum kafam çok karışık. daha 18 aylık çok kücük.
hadi gündüzleri kreşe verdim tamam, ya geceleri ? biliyorsun bazen seyahatlere gidiyorum minimum 3 gece ben evde olmuyorum. babası hiç sorumluluk alma taraftarı değildi ki. anası bakıyor ya ona da kızına da. rahatı keyfi yerindeydi.
çalışmamı istiyorsa o da koyacak elini taşın altına. onunla da sorunlarım var oturup konuşasım hiç yok..
geçmiş olsun güzel hamilem.
bebiş büyüyor tabi kapanmıyor dügümeeleer
var tabi, bol bol et yemegi bi kere yedikleri. bir de güzel bir pilavları var, basmati denen kokulu bir tür pirincle yapıyorlar. ye ye doyamıyorsun. bir de güzel bi arpa çorbaları var. ben genelde deniz ürünlerinden karides yerim, oradaki ismi megüü..
aç kalma drumu yok ama tabi bizim ülkemizdeki gibi lezzetli değil etler. çok aşırı pşiriyorlar kuruyor etler. ama tavukları güzel ızgara yapıyorlar. bizim urfaya benzer şişleri de var. aslında dogu anadolu yemeklerine çok benziyor.
inşallah canım. 2 gündür evdeki kimseyle konuşmuyorm. hata yapılıyor ben tepki verince suclanan ben oluyorum.
analı ogullu beni karşılarına aldılar alttan almamı ezilmemi bekliyorlar. asla alttan almam ezilmem. haklıysam hele ölürüm de altta kalmam. özür dilenmeden hiçbişi olmamış gibi yapamam..
gel çocuguna bak ne demek ? bana çalışıyorsan kendine çalışıyorsun dedi kadın. oglu ile tartıştık dur oglum öyle yapma öyle deme demedi. ikimizin arasına girip bana bagırdı utanmıyor musun sen vs diye. bir kere insanda adalet olacak. bu kadında yok. ona artık asla anne filan da demem. bir kere insaflı vicdanlı olacaksın. NET!
aslında yok deynepim, benim kuruş borcum yok.
ama kv nin oglu bana güvenip araba aldı bir sürü borca girdi ben çalışmazsam asla geçinemeyiz.
sen kendine çalışıyorsun demesi o yüzden bana çok koydu. ben yavrumu bırakıp geceli gündüzlü seyahatlere çıkıyorum.
eve geliyorum gece yoldan gelmişim. bi kalkıyorum cocuk yok. hiçkimse yok evde.
cocugu gezdirmeye gittik diyorlar. hadi bu yoldan gelen kadına bi tas çorba koymadın da madem ne diye evladımı akşam sekize kadar benden uzakta tuttunuz. kaldı ki ertesi güne yine iş başı yapacağım.
bir de kızıyor diyor ki ver cocugunu alsın başına çalsın. adi kv. seni iyilikle saygıyla karşılayan bana lanet olsun.
az önce de bana telefon açıyor akşam eve geç gelme ben gidiyorum. cocuguna kendin bak. yüzüme bakmayan insanın evinde kalmam.
ben de dedim sen bilirsin. cıkarım işten kendim bakarım bebegime. zaten ölüyorum hasretten onu bırakıp gitmekten. ama işim gereği bu. işimi de seviyorum aslında ama hiçbirşeyi kızımdan çok sevmiyorum. babası da dahil. o da artk gözümde böcek kadar değerli değil. onun gururu varsa benim de var.
ogluyla minicik atışsak ki bizim tarzımız o hemen araya girer sen ogluma niye öyle diyon vıdı vıdı ederdi. sen karışma kaynana derdim şakayla karışık.
ama bu yaptığı, hele ki ben haklı iken bana böyle saldırmasını kaldıramıyorum. beni bebegimle tehdit etmesine asla müsade edemem. oglu düşünsün
aynen mium. cocugu ben tek başına yapmadım. sorumlulugu komple üstüme yıktılar. eve katkım yok gibi çalışıyorsan kendine diyen insanlar için niye ben kuzumdan ayrı kalacakmışım ki?
Canım çok sinirlendim çok. Kesinlikle işi bırak kreş yaşı gelene kadar, sakın bundan sonra minnet etme o kadına. Ya benim kv işte bunu yaptı oğluyla arama girdi, tabi şimdi suratına bakmıyorum yokmuş gibi davranıyorum artık.aynen canım eşime söyledim. anan gidicekmiş ben de konusacam patronla. cıkarım işten evimde bakarım yavrumu. o düşünsün! gecelerce evladımı terkedip gidiyorum ve üstüne bu muamele.. haketmiyorum ben bunu..
ne yazık ki kimsem yok banu. annemler şehir dışında. ablam 50 km uzakta. abim de uzakta hadi onu gectim yengemin de kucuk cocugu var. kime güvenip bırakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?