Nasıl bekleme menüEki Görüntüle 2072779
Kahvemi içiyim midem gur gur çünküoğlumu okula göndereyim. Sonra leslie yapmaya çalışayım.
@MiuLego bugün menü bekleme benden
Olur aslında.. buraya da yazarım nolcekKeşkeeeeeeee
Keşkeeee
E gel burda bizim kapımız sana açık
Liste dışımız ol bizim
Heee sen liste için gel liste yokken gelmem de..Kız mezun olmasam listeye girerdim.. buraya arada bakıyorum hırs yapmak içinonun dışında sensin şişko var.. bırakamam orayı..
Gel balımmmmmOlur aslında.. buraya da yazarım nolcek
İtiraf et kalbin hızlı hızlı çarptı dimiNasıl bekleme menü
Kız beni kalpten götürme derse girecem bak dinleyemem de
Orayı da bırakma burayı da çok mu var 6 ay olmasınaKız mezun olmasam listeye girerdim.. buraya arada bakıyorum hırs yapmak içinonun dışında sensin şişko var.. bırakamam orayı..
Seni seviyom benOylesi var miymis? Vaytim =)
Kız eflallİtiraf et kalbin hızlı hızlı çarptı dimişaka kız şaka ama menüyü sabah yazıcam süpriz , bir şey demiyorum işe yararsa 3 gün yapıcam
Kız liste sorumluluk.. ben listedeyken vicdan azabından bişi yemezdim.. başkası çaba veriyor ben yiyip onların hakkına giremem diye düşünürdüm.. yoksa listeymiş falan.. önemli olan kalpler bir olsun mium ♡♡♡Heee sen liste için gel liste yokken gelmem de..
Seni listeye alanı fururum ulan
Bildigin santaj yapmis kadina gel. Canim bu eziyet cekilmez bence de cocuguna kendin bak kocan da calissin bakalim nasil oluyormus. Bu onun sorumlulugu sonucta. Yavrun buyudugunde tekrar dusunursun calismayi. Kim kime calisiyormus gorsunler bakalimaslında yok deynepim.
kv nin oglu bana güvenip araba aldı bir sürü borca girdi ben çalışmazsam asla geçinemeyiz.
sen kendine çalışıyorsun demesi o yüzden bana çok koydu. ben yavrumu bırakıp geceli gündüzlü seyahatlere çıkıyorum.
eve geliyorum gece yoldan gelmişim. bi kalkıyorum cocuk yok. hiçkimse yok evde.
cocugu gezdirmeye gittik diyorlar. hadi bu yoldan gelen kadına bi tas çorba koymadın da madem ne diye evladımı akşam sekize kadar benden uzakta tuttunuz. kaldı ki ertesi güne yine iş başı yapacağım.
bir de kızıyor diyor ki ver cocugunu alsın başına çalsın. adi kv. seni iyilikle saygıyla karşılayan bana lanet olsun.
az önce de bana telefon açıyor akşam eve geç gelme ben gidiyorum. cocuguna kendin bak. yüzüme bakmayan insanın evinde kalmam.
ben de dedim sen bilirsin. cıkarım işten kendim bakarım bebegime. zaten ölüyorum hasretten onu bırakıp gitmekten. ama işim gereği bu. işimi de seviyorum aslında ama hiçbirşeyi kızımdan çok sevmiyorum. babası da dahil. o da artk gözümde böcek kadar değerli değil. onun gururu varsa benim de var.
ogluyla minicik atışsak ki bizim tarzımız o hemen araya girer sen ogluma niye öyle diyon vıdı vıdı ederdi. sen karışma kaynana derdim şakayla karışık.
ama bu yaptığı, hele ki ben haklı iken bana böyle saldırmasını kaldıramıyorum. beni bebegimle tehdit etmesine asla müsade edemem. oglu düşünsün
aynen mium. cocugu ben tek başına yapmadım. sorumlulugu komple üstüme yıktılar. eve katkım yok gibi çalışıyorsan kendine diyen insanlar için niye ben kuzumdan ayrı kalacakmışım ki?
Süpersin. Şimdi ben 1.60 ım. Buraya ilk başladığım kilo boy oranım ile senin şimdiki kilo boy oranın aynı1,71'im kızlar
Ora da benim konum kiOrayı da bırakma burayı da çok mu var 6 ay olmasına
Ben de seviyom kiiiiiiSeni seviyom ben
Kız eflall
Kalpten gidecem yaaaa
Önden de çekim birazdan yolliyim o zaman anlaşılır kilom :)malipina ayy sen nasıl o kilodasın ya ben şok
Zaten senin olmadığın yerde benim ne işim var miucanım :))Ora da benim konum ki
Miu ben ne zmn mezun oldum kız :))Ora da benim konum ki
Önden de çekim birazdan yolliyim o zaman anlaşılır kilom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?