Ben ilk defa bu kadar spor yapıyorum.yıllaaar önce bi ara 20 kilo vermiştim ama sadece yürüyüşle tabi hepsini geri almıştım..Leslie sanırım güzel toparlıyo bel,karın tarafını :)
Ben ilk defa bu kadar spor yapıyorum.yıllaaar önce bi ara 20 kilo vermiştim ama sadece yürüyüşle tabi hepsini geri almıştım..Leslie sanırım güzel toparlıyo bel,karın tarafını :)
Bilmiyom valla,diyom ya eşim beni 85 sanıyo.Hatta bi ara adama 94üm dedim oysa 100düm , şoka girdi bi hafta kendine gelemedi garibimmaşallah gayet güzel görünüyosun,o kadar kilo nerende saklı
Yine cok belli ve yine kilonu gostermiyosun ve para yok
Evet pek tercih etmiyorum beni kilolu gosterdigini dusunuyorum.Cunku benim bacaklarim ince ust tarafim kalin ince olan yeri de etekle kapatinca busbutun sisko hissediyorum kendimi.bi de pantolon daha rahat geliyo okulda surekli ayakta merdiven in cik cocuklarin pesinde kos sinif icinde hep hareket derken pantolon rahat geliyo.Aa niye etek girmiyorsun deme öyle sanda yakışır eminim hemi de çok :))
Sen etek sevmiyorsun belki :) bende pantolon giyemem etek veya elbise
Keşke ben de bilseymişim 8 sene önce,şimdiye 60larda tin tin salınırdım ortalardacnm lesileee süper bi spor
8 yıl öncede çok güzel sonuç almıştım be lesileden
basit gibi görünüyor ama etkileri çok iyi
Sakladım parayı miu görmesin diyeYine cok belli ve yine kilonu gostermiyosun ve para yok
Evet pek tercih etmiyorum beni kilolu gosterdigini dusunuyorum.Cunku benim bacaklarim ince ust tarafim kalin ince olan yeri de etekle kapatinca busbutun sisko hissediyorum kendimi.bi de pantolon daha rahat geliyo okulda surekli ayakta merdiven in cik cocuklarin pesinde kos sinif icinde hep hareket derken pantolon rahat geliyo.
Esimle 2010 yilinda tanismistik.Bi kere nisanliyken 2014te kuzenine gidecektik etek giydim.Bana bakti ya ben seni uzun zamandır etekli gormemistim dedi.Sonra durdu bi dakka ya ben seni hic etekli gormedim ki dedi adamsimdiye kadar da bi nisan elbisemle bi de kuzen dugununde elbiseyle görmüştür. Onun disinda hep pantolon tunik.
Yine cok belli ve yine kilonu gostermiyosun ve para yok
Evet pek tercih etmiyorum beni kilolu gosterdigini dusunuyorum.Cunku benim bacaklarim ince ust tarafim kalin ince olan yeri de etekle kapatinca busbutun sisko hissediyorum kendimi.bi de pantolon daha rahat geliyo okulda surekli ayakta merdiven in cik cocuklarin pesinde kos sinif icinde hep hareket derken pantolon rahat geliyo.
Esimle 2010 yilinda tanismistik.Bi kere nisanliyken 2014te kuzenine gidecektik etek giydim.Bana bakti ya ben seni uzun zamandır etekli gormemistim dedi.Sonra durdu bi dakka ya ben seni hic etekli gormedim ki dedi adamsimdiye kadar da bi nisan elbisemle bi de kuzen dugununde elbiseyle görmüştür. Onun disinda hep pantolon tunik.
Keşke ben de bilseymişim 8 sene önce,şimdiye 60larda tin tin salınırdım ortalarda
Sevinim o zaman sağol canımmAhahah soğuma kuzum halay o kızSpor sayılmaz
Canım vücudun sıkı çok güzel
Boy 1.61 kilo cuna gun u 74.8di.Uzun yillardir da minimum 61 gordum 65 etrafi dolanirdim bi ara 75e kadar ciktim indim iste 61e sonra da evlendikten sonra 74 gordum 71e dusup hamile kaldim derken dogurdugimdan beri de 85te kalmistimAltın ince etek bence çok yakışır benim kalcam var hep etek giyince saklarım sırıtıyor
Bence giy pantolona alışmışsın rahat daha çünkü :)
Boy kilo kaç merak ettim öğretmenim en kötü dersim matamatikti
bir başlasam aslında devam ederim, hep yarı yolda kalıyorum begümadapte uzun sürebiliyor ama fazlada şeyetmemek lazım,gel daha sık uğra, menü ver,sen de güzel kilo veriyosun,bahar gelmeden bu aylarda çözelim bu işi,aslında tam zamanı
bir başlasam aslında devam ederim, hep yarı yolda kalıyorum begümbildiğin şişkoyum artık
Benim omuzlar geniş sırt bölgem kalın duruyo bi de totolar büyük arkadan.önden sıkıntı yok ama arkadan hantal duruyorumcnm bende 0 lardayım ama görünürde emin olbi farkımız yok senin etin sıkı canım
Ahahah canım yaBen size bi oncesi sonrasi yapayim mi terstenoncesi zayof sonrasi sisko
Ben size bi oncesi sonrasi yapayim mi terstenoncesi zayof sonrasi sisko
kaç kilo oldun sen?bir başlasam aslında devam ederim, hep yarı yolda kalıyorum begümbildiğin şişkoyum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?