Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bi kahve iceceyim en iyisi kafam allak bullak sinir tavan kimi yolsam kime catsam diye insan arıyorum
gel bize çat canım

sabah kalkınca suratına bile bakmadım. yokmuş gibi yaptım.
sinirlenmiş hanımefendi. beni aradı işe gelince. akşam geç gelme !.. - bir de emrediyor - ben evime gidiyorum cocuguna da kendin bakarsın .. diyor.
sen bilirsin gidersen git dedim. evinde yüzüne bakmayan insanın evinde kalmazmış. evi varmış gidicekmiş. susmuyor. şimdi bunları telefonda konuşamam dedim. evde konuşuruz madem dedi ok dedim kapadım.
bana sanki çoook büyük bişi yapıyor. benim dünya iyisi melek gibi olan ben desem sesi çıkmayan eşim tam bir çılgına döndü. bu kadın aramızı bozdu. beş ayda kopma noktasına geldik evdeki resimleri ndirdim durvardan. çıkarttım yırttım fotoları. çopte bulmuş eşim sabah.
kimse beni ezemez, çalışıyorsan kendine diyemez. durmadan ama bende çalışıyorum diyor muşum. demesem unutuyorlar! anlamıyorlar insan gibi davranmıyorlar. sanırım eşimin gücüne gidiyor bu. işine gelmiyorsa kendi bilir. gram geri adım atmam ! kreş kaynıyor ortalık. geri adım atması gereken varsa kendileri. bu saaten sonra kendi bilir. buyursun aha kapı orda. akşam da dicem bunu. yetti '! artık iyi olmicam !

Uff çok pis kıskanıyorum

Canım ne oldu çok üzüldüm ya inşallah bir orta yol bulunur çözülür tabi ki haklıysan arkasında dur sende çalışıyorsun bunu söylemek en doğal hakkın

Uff çok pis kıskanıyorum
bi maşallah bırakayımda bende her zaman böyle düzenli yapamıyorum biliyosun ,bu hafta sonu bizimde bi program olabilir yapamayabilirim
sen hedefi gördün korumadasın benim kadar yapma zorunluluğun yok ama ben çok yaklaştım geri dönmek istemiyorum, artık bende hedefi görmek istiyorum

Haklısın canım. Maalesef işin içine üçüncü kişiler dahil olunca sorun kaçınılmaz oluyor

Hedefi göreceksin kuzum bundan eminim ama benimde sıkılaşmam gerek az bana da bulaştır şu tempoyu ya

Esime uydum pismanim ama bakkk bugun tertemizim )
aaaa ada neelr duydum ben sen dün pislendin mi
Kilo verdiğimi bornozumdan anladım evlendiğimde çeyiziçeyizimeki bornoz. Hala kullanıyorum. Kuşağını fazla dolayamıyordum artık şimdi epey doladım

Hedefi göreceksin kuzum bundan eminim ama benimde sıkılaşmam gerek az bana da bulaştır şu tempoyu ya

dur sarılayımda azcık bulaşsın

Canım ne oldu çok üzüldüm ya inşallah bir orta yol bulunur çözülür tabi ki haklıysan arkasında dur sende çalışıyorsun bunu söylemek en doğal hakkın

bu iş benden çıktı nehirim. şu an ipler eşimin elinde. üstüme gelmeye sen haksızsın biz haklıyız annem haklı filan demeye devam ederse bu iş inceldiği yerden bile kopabilir.
artık tahammülüm yok benim..

Haklısın canım. Maalesef işin içine üçüncü kişiler dahil olunca sorun kaçınılmaz oluyor

altı ay bile dayanamadı yani. kaynana kişisinin o bana bagırırkenki bakışlarını unutamıyorum. cıkaramıyorum aklımdan. kaldıramıyorum haksızlığı.. ikinci kez boşandı demelerini bile umursamıyorum. bu türk erkeklerinin paşam oglum diye yetiştirilmeleri var ya, bu anneleri allah bildiği gibi yapsn.
benim annem olsa asla oglunu tutup gelinini batırmazdı , asla!

sarayca öncelikle yapman gereken şey
kopma buradan yesende kopma

kızlar elimden geldiğince devam etmeye çalışıyorum, misal pestil aldım ama yemeyeceğim :) akşam ceza bana yemek yemeyeceğim yoğurt ve içine katılandan( adını unuttum) yiyeceğim

Canim en guzeli kreş bosver kimsenin afrasini tafrasini çekme... gercekten cok guzel bakıyorlar kizin icinde arkadas ortami iyi olur...

Kilo verdiğimi bornozumdan anladım evlendiğimde çeyiziçeyizimeki bornoz. Hala kullanıyorum. Kuşağını fazla dolayamıyordum artık şimdi epey doladım
Sen gene kusagi dolayamiyormussun benim bornozun onu kapanmiyodu

Ya şeri benim annemde aynen yapmaz öyle ki 7 sene abimler beraber oturdu , annem hep bize susun derdi gelinimize bir kere demedi.
Çok iyi anlıyorum seni. Kv nin o an ki tavrını çok iyi anlıyorum birebir yaşadım kuzum. Ki çok severdim, nefret ettim. Şimdi zaten aynı binadayız çocukları sevmeye arada gelir ki ben yüz vermediğim için ayda bir anca gelebiliyor. Yüzüne asla bakmam çocuklarla ilgili konuşmam gerekirse el gibi konuşurum. Küçüğü bazen bırakmam gerekiyor, yüzüne bakmıyorum, bırak diyen eşim çünkü.
Eşim bana dedi ki yeni sayılır, sevmeyebilirsin ama saygı duy konuş. Senin annenin yaptığından sonra yüzüne baktığıma evime geldiğine şükretsin. Yettiği kadar saygı gösteriyorum zaten. Hiç bir şey olmamış gibi davranmaya devam ederse bende yokmuş gibi davranmaya devam ederim o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…