gel bize çat canımBi kahve iceceyim en iyisi kafam allak bullak sinir tavan kimi yolsam kime catsam diye insan arıyorum
Canım çok sinirlendim çok. Kesinlikle işi bırak kreş yaşı gelene kadar, sakın bundan sonra minnet etme o kadına. Ya benim kv işte bunu yaptı oğluyla arama girdi, tabi şimdi suratına bakmıyorum yokmuş gibi davranıyorum artık.
Uff çok pis kıskanıyorumkaptanım sanırım perşembeden beri spor bildirmedim sana,bildirdiysemde 2 kere puan verirsin@MiuLego
perşembe: 320 puan
*jillian level 1 25 dk=100 puan
*eliptik 40 dk=160 puan
bölgesel egzersizler: 20dk=60 puan
* lunge 15x3 (2x1 kg ile)
*side lunge 15x3 (2x1 kg ile)
*butt bridge 15x3
*squat 20x3
*sumo squat 20x3 (3 kg ile)
*ayakta geri bacak atma 20x3 (2 kg ağırlık bağlıyken)
* yerde yukarı-aşağı bacak kaldırma 20x3 (2 kg ağırlık bağlıyken)
cuma: 130 puan
bölgesel egzersizler: 10dk=30 puan
*butt bridge 15x3
*squat 20x3
cumartesi:280 puan
*eliptik 30 dk=120 puan
*butt bridge 15x3
*squat 20x3
*sumo squat 20x3 (3 kg ile)
pazar:220 puan
*eliptik 15 dk=60 puan
* lunge 10x3 (2x1 kg ile)
*side lunge 10x3 (2x1 kg ile)
*butt bridge 10x3
*butt bridge arada çemberle yaptım 10x3
*squat 10x4
*sumo squat 10x4 (3 kg ile)
pazartesi:310 puan
*ınsanity max 30 cardio challenge 30 dk= 150 puan (buna hıtt dedim ama sen daha iyi bilirsin)
* lunge 10x3 (2x1 kg ile)
*side lunge 10x3 (2x1 kg ile)
*butt bridge 10x3
*butt bridge arada çemberle yaptım 15x3
*squat 10x3 (omuzda çubuk 2x2 kg ağırlıkla)
*sumo squat 10x3 (3 kg ile)
* yerde yukarı-aşağı bacak kaldırma 15x3 (2 kg ağırlık bağlıyken)
Canım ne oldu çok üzüldüm ya inşallah bir orta yol bulunur çözülür tabi ki haklıysan arkasında dur sende çalışıyorsun bunu söylemek en doğal hakkıngel bize çat canım
sabah kalkınca suratına bile bakmadım. yokmuş gibi yaptım.
sinirlenmiş hanımefendi. beni aradı işe gelince. akşam geç gelme !.. - bir de emrediyor - ben evime gidiyorum cocuguna da kendin bakarsın .. diyor.
sen bilirsin gidersen git dedim. evinde yüzüne bakmayan insanın evinde kalmazmış. evi varmış gidicekmiş. susmuyor. şimdi bunları telefonda konuşamam dedim. evde konuşuruz madem dedi ok dedim kapadım.
bana sanki çoook büyük bişi yapıyor. benim dünya iyisi melek gibi olan ben desem sesi çıkmayan eşim tam bir çılgına döndü. bu kadın aramızı bozdu. beş ayda kopma noktasına geldik evdeki resimleri ndirdim durvardan. çıkarttım yırttım fotoları. çopte bulmuş eşim sabah.
kimse beni ezemez, çalışıyorsan kendine diyemez. durmadan ama bende çalışıyorum diyor muşum. demesem unutuyorlar! anlamıyorlar insan gibi davranmıyorlar. sanırım eşimin gücüne gidiyor bu. işine gelmiyorsa kendi bilir. gram geri adım atmam ! kreş kaynıyor ortalık. geri adım atması gereken varsa kendileri. bu saaten sonra kendi bilir. buyursun aha kapı orda. akşam da dicem bunu. yetti '! artık iyi olmicam !
bi maşallah bırakayımdaUff çok pis kıskanıyorum
Yedigim eti puf beni dişlerİyi dersler Allah zihin açıklığı versin (anaç kadın modu)
Yooo oyle inceden falan.demiyorum.baya acik.açık.diyorumada81
O etipuflari gotursun bakalım cuma ne yapacak
Haklısın canım. Maalesef işin içine üçüncü kişiler dahil olunca sorun kaçınılmaz oluyorgel bize çat canım
sabah kalkınca suratına bile bakmadım. yokmuş gibi yaptım.
sinirlenmiş hanımefendi. beni aradı işe gelince. akşam geç gelme !.. - bir de emrediyor - ben evime gidiyorum cocuguna da kendin bakarsın .. diyor.
sen bilirsin gidersen git dedim. evinde yüzüne bakmayan insanın evinde kalmazmış. evi varmış gidicekmiş. susmuyor. şimdi bunları telefonda konuşamam dedim. evde konuşuruz madem dedi ok dedim kapadım.
bana sanki çoook büyük bişi yapıyor. benim dünya iyisi melek gibi olan ben desem sesi çıkmayan eşim tam bir çılgına döndü. bu kadın aramızı bozdu. beş ayda kopma noktasına geldik evdeki resimleri ndirdim durvardan. çıkarttım yırttım fotoları. çopte bulmuş eşim sabah.
kimse beni ezemez, çalışıyorsan kendine diyemez. durmadan ama bende çalışıyorum diyor muşum. demesem unutuyorlar! anlamıyorlar insan gibi davranmıyorlar. sanırım eşimin gücüne gidiyor bu. işine gelmiyorsa kendi bilir. gram geri adım atmam ! kreş kaynıyor ortalık. geri adım atması gereken varsa kendileri. bu saaten sonra kendi bilir. buyursun aha kapı orda. akşam da dicem bunu. yetti '! artık iyi olmicam !
Esime uydum pismanim ama bakkk bugun tertemizimHayırdır sen titiz kadınsın neden.kirli oldun bakayım
Canım 7 kilo çık farketmis
Hedefi göreceksin kuzum bundan eminim ama benimde sıkılaşmam gerek az bana da bulaştır şu tempoyu yabi maşallah bırakayımdabende her zaman böyle düzenli yapamıyorum biliyosun ,bu hafta sonu bizimde bi program olabilir yapamayabilirim
sen hedefi gördün korumadasın benim kadar yapma zorunluluğun yok ama ben çok yaklaştım geri dönmek istemiyorum, artık bende hedefi görmek istiyorum
aaaa ada neelr duydum ben sen dün pislendin miEsime uydum pismanim ama bakkk bugun tertemizim)
Kilo verdiğimi bornozumdan anladımevlendiğimde çeyiziçeyizimeki bornoz. Hala kullanıyorum. Kuşağını fazla dolayamıyordum artık şimdi epey doladım
Hedefi göreceksin kuzum bundan eminim ama benimde sıkılaşmam gerek az bana da bulaştır şu tempoyu ya
Canım ne oldu çok üzüldüm ya inşallah bir orta yol bulunur çözülür tabi ki haklıysan arkasında dur sende çalışıyorsun bunu söylemek en doğal hakkın
Haklısın canım. Maalesef işin içine üçüncü kişiler dahil olunca sorun kaçınılmaz oluyor
sarayca öncelikle yapman gereken şey
kopma buradan yesende kopma
kaç kilo oldun sen?
ya buraya daha sık gel gerçekten bak,menü ver,kendine bi morti-orti bul
bak triplimelek megide kilo aldı onla morti olsanıza
bide negatif değil pozitif düşün yedim amann battı balık yan gider diye düşünme,ne yapsam kar diye düşün
Canim en guzeli kreş bosver kimsenin afrasini tafrasini çekme... gercekten cok guzel bakıyorlar kizin icinde arkadas ortami iyi olur...aslında yok deynepim, benim kuruş borcum yok.
ama kv nin oglu bana güvenip araba aldı bir sürü borca girdi ben çalışmazsam asla geçinemeyiz.
sen kendine çalışıyorsun demesi o yüzden bana çok koydu. ben yavrumu bırakıp geceli gündüzlü seyahatlere çıkıyorum.
eve geliyorum gece yoldan gelmişim. bi kalkıyorum cocuk yok. hiçkimse yok evde.
cocugu gezdirmeye gittik diyorlar. hadi bu yoldan gelen kadına bi tas çorba koymadın da madem ne diye evladımı akşam sekize kadar benden uzakta tuttunuz. kaldı ki ertesi güne yine iş başı yapacağım.
bir de kızıyor diyor ki ver cocugunu alsın başına çalsın. adi kv. seni iyilikle saygıyla karşılayan bana lanet olsun.
az önce de bana telefon açıyor akşam eve geç gelme ben gidiyorum. cocuguna kendin bak. yüzüme bakmayan insanın evinde kalmam.
ben de dedim sen bilirsin. cıkarım işten kendim bakarım bebegime. zaten ölüyorum hasretten onu bırakıp gitmekten. ama işim gereği bu. işimi de seviyorum aslında ama hiçbirşeyi kızımdan çok sevmiyorum. babası da dahil. o da artk gözümde böcek kadar değerli değil. onun gururu varsa benim de var.
ogluyla minicik atışsak ki bizim tarzımız o hemen araya girer sen ogluma niye öyle diyon vıdı vıdı ederdi. sen karışma kaynana derdim şakayla karışık.
ama bu yaptığı, hele ki ben haklı iken bana böyle saldırmasını kaldıramıyorum. beni bebegimle tehdit etmesine asla müsade edemem. oglu düşünsün
aynen mium. cocugu ben tek başına yapmadım. sorumlulugu komple üstüme yıktılar. eve katkım yok gibi çalışıyorsan kendine diyen insanlar için niye ben kuzumdan ayrı kalacakmışım ki?
Sen gene kusagi dolayamiyormussun benim bornozun onu kapanmiyoduKilo verdiğimi bornozumdan anladımevlendiğimde çeyiziçeyizimeki bornoz. Hala kullanıyorum. Kuşağını fazla dolayamıyordum artık şimdi epey doladım
Ya şeri benim annemde aynen yapmaz öyle ki 7 sene abimler beraber oturdu , annem hep bize susun derdi gelinimize bir kere demedi.bu iş benden çıktı nehirim. şu an ipler eşimin elinde. üstüme gelmeye sen haksızsın biz haklıyız annem haklı filan demeye devam ederse bu iş inceldiği yerden bile kopabilir.
artık tahammülüm yok benim..
altı ay bile dayanamadı yani. kaynana kişisinin o bana bagırırkenki bakışlarını unutamıyorum. cıkaramıyorum aklımdan. kaldıramıyorum haksızlığı.. ikinci kez boşandı demelerini bile umursamıyorum. bu türk erkeklerinin paşam oglum diye yetiştirilmeleri var ya, bu anneleri allah bildiği gibi yapsn.
benim annem olsa asla oglunu tutup gelinini batırmazdı , asla!
Kum saati oluyo sanırım bizim vücut tip di miallah mistaakını versin
aa vucut tipimiz çok benzer.
ama senin boy var tabi o yüzden kilo pek göstermiyor
Sen gene kusagi dolayamiyormussun benim bornozun onu kapanmiyodu
Sporsuz verince böyle olmuyo.Sporun kıymetini 32 yıl sonra anlıyorum sanırımCanım 7 kilo çık farketmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?