- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
cumaya kadar sıkı tut,gel temizim de inan farkı göreceksin insan alışıveriyo saraycakızlar elimden geldiğince devam etmeye çalışıyorum, misal pestil aldım ama yemeyeceğim :) akşam ceza bana yemek yemeyeceğim yoğurt ve içine katılandan( adını unuttum) yiyeceğim
aaaa ada neelr duydum ben sen dün pislendin mi
dur sarılayımda azcık bulaşsın
Canım çok üzüldüm gerçekten kayınvalidenin böyle yapması sizin evliliğinizi sarsması ne kadar acı bir anne nasıl göz yumar ister kibu iş benden çıktı nehirim. şu an ipler eşimin elinde. üstüme gelmeye sen haksızsın biz haklıyız annem haklı filan demeye devam ederse bu iş inceldiği yerden bile kopabilir.
artık tahammülüm yok benim..
altı ay bile dayanamadı yani. kaynana kişisinin o bana bagırırkenki bakışlarını unutamıyorum. cıkaramıyorum aklımdan. kaldıramıyorum haksızlığı.. ikinci kez boşandı demelerini bile umursamıyorum. bu türk erkeklerinin paşam oglum diye yetiştirilmeleri var ya, bu anneleri allah bildiği gibi yapsn.
benim annem olsa asla oglunu tutup gelinini batırmazdı , asla!
kızlar elimden geldiğince devam etmeye çalışıyorum, misal pestil aldım ama yemeyeceğim :) akşam ceza bana yemek yemeyeceğim yoğurt ve içine katılandan( adını unuttum) yiyeceğim
olacak tabi begüm, olmak zorundacumaya kadar sıkı tut,gel temizim de inan farkı göreceksin insan alışıveriyo sarayca
hadi sana güveniyorum olacak bu işsende bu ışığı gördüm
akşamcıları her akşam uyaracağım gelsinler, onlar bana destek veriyorBulaşsın
Canım çok üzüldüm gerçekten kayınvalidenin böyle yapması sizin evliliğinizi sarsması ne kadar acı bir anne nasıl göz yumar ister kiErkek annelerini anlamayacağım
Yeme kuzum akşamcı tayfasını ben bugünlerde göremedim gerçekten neredeler ne alemdeler
Triplimelek Megi @masumm begum75 ada81 @Makbule007
Bence de muhakkak sabahları da belirtelimakşamcıları her akşam uyaracağım gelsinler, onlar bana destek veriyor
Boy 1.61 kilo cuna gun u 74.8di.Uzun yillardir da minimum 61 gordum 65 etrafi dolanirdim bi ara 75e kadar ciktim indim iste 61e sonra da evlendikten sonra 74 gordum 71e dusup hamile kaldim derken dogurdugimdan beri de 85te kalmistim
bende bu gün akşam temiz olacağımBence de muhakkak sabahları da belirtelimBen dün akşam temizim elmalı yoğurdumu yedim
Olabilir. Hic o kadar zayif olmadigim icib bilemiyorumSen kilo versen 10 15 kilo daha etek öyle güzel yakisirki
Ya vücuda yapismis kiloyu vermek daha zor gelir bana verirsin bence :)Olabilir. Hic o kadar zayif olmadigim icib bilemiyorum
Bende bu akşam temiz kalacağımbende bu gün akşam temiz olacağım
Zaten simdiye kadar verdigim 10 kg dogumdan kalandi yerlesmemisti.Bundan sonrasi öncesine gore daha zor olacakYa vücuda yapismis kiloyu vermek daha zor gelir bana verirsin bence :)
Elmalı yoğurt doyuruyormu cnm akşam az değil miiiBence de muhakkak sabahları da belirtelimBen dün akşam temizim elmalı yoğurdumu yedim
Evet canim pislendimaaaa ada neelr duydum ben sen dün pislendin mi
dur sarılayımda azcık bulaşsın
Benim kv de öyleydi der susarımYa kv konularını okuyunca korkularim iyice artiyor.Esimin haklı sebepleri vardi bu yüzden kv ye yaklasik 1 saat uzakta bi yere tayin istedik benimki cikti es durumu bekliyoruz hala istanbuldayiz.kv gelirseniz cocuga ben bakarim yakin olunca diyodu.ne kadar az ders alsam da en azindan 4 gun bizde kalip diger 3 gun.kendi evine gidecek.Simdilik ucretsiz izindeyim ben bakiyorum. Kv iyidir bi kotulugunu gormedim esimle en ufak tartisma gibi durumlarimizda bile hep beni korumuştur ogluna kizmistir hatta bu yaz esim evlilik yildonumumuzukutlamadi diye 3 gun konuşmadı onla kadının panikatagi azdi.ama yakina gelince beraber olunca tersi olur diye fazlasiyla korkmaktayim.Ben de karsimdaki susmazsa susamam çünkü. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin inşallah.
sende mi hemşom yaEvet canim pislendim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?