Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar elimden geldiğince devam etmeye çalışıyorum, misal pestil aldım ama yemeyeceğim :) akşam ceza bana yemek yemeyeceğim yoğurt ve içine katılandan( adını unuttum) yiyeceğim
cumaya kadar sıkı tut,gel temizim de inan farkı göreceksin insan alışıveriyo sarayca
hadi sana güveniyorum olacak bu iş sende bu ışığı gördüm

aaaa ada neelr duydum ben sen dün pislendin mi

dur sarılayımda azcık bulaşsın
Bulaşsın
Canım çok üzüldüm gerçekten kayınvalidenin böyle yapması sizin evliliğinizi sarsması ne kadar acı bir anne nasıl göz yumar ister ki Erkek annelerini anlamayacağım
kızlar elimden geldiğince devam etmeye çalışıyorum, misal pestil aldım ama yemeyeceğim :) akşam ceza bana yemek yemeyeceğim yoğurt ve içine katılandan( adını unuttum) yiyeceğim

Yeme kuzum akşamcı tayfasını ben bugünlerde göremedim gerçekten neredeler ne alemdeler

Triplimelek Megi @masumm begum75 ada81 @Makbule007

Ya kv konularını okuyunca korkularim iyice artiyor.Esimin haklı sebepleri vardi bu yüzden kv ye yaklasik 1 saat uzakta bi yere tayin istedik benimki cikti es durumu bekliyoruz hala istanbuldayiz.kv gelirseniz cocuga ben bakarim yakin olunca diyodu.ne kadar az ders alsam da en azindan 4 gun bizde kalip diger 3 gun.kendi evine gidecek.Simdilik ucretsiz izindeyim ben bakiyorum. Kv iyidir bi kotulugunu gormedim esimle en ufak tartisma gibi durumlarimizda bile hep beni korumuştur ogluna kizmistir hatta bu yaz esim evlilik yildonumumuzukutlamadi diye 3 gun konuşmadı onla kadının panikatagi azdi.ama yakina gelince beraber olunca tersi olur diye fazlasiyla korkmaktayim.Ben de karsimdaki susmazsa susamam çünkü. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin inşallah.

Boy 1.61 kilo cuna gun u 74.8di.Uzun yillardir da minimum 61 gordum 65 etrafi dolanirdim bi ara 75e kadar ciktim indim iste 61e sonra da evlendikten sonra 74 gordum 71e dusup hamile kaldim derken dogurdugimdan beri de 85te kalmistim

Sen kilo versen 10 15 kilo daha etek öyle güzel yakisirki

Benim kv de öyleydi der susarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…