Bencede elbise candırEtek konusu dönüyor ortalikta ben etekten nefret ederim yuruyemiyorum çünkü etekle ayağım altına dolaniyormus gibi geliyor nedense pantolon candır can
Ben yazın heppp etek giyerim ama dizkapagi hizasinda hic pantolon giyemem ..kisinda elbise pantolon etek hepsini giyerim...Etek konusu dönüyor ortalikta ben etekten nefret ederim yuruyemiyorum çünkü etekle ayağım altına dolaniyormus gibi geliyor nedense pantolon candır can
Bulaşsın
Canım çok üzüldüm gerçekten kayınvalidenin böyle yapması sizin evliliğinizi sarsması ne kadar acı bir anne nasıl göz yumar ister kiErkek annelerini anlamayacağım
Yeme kuzum akşamcı tayfasını ben bugünlerde göremedim gerçekten neredeler ne alemdeler
@Triplimelek MegiNare83 begum75 ada81 @Makbule007
Elbise giyerim ama tam boy değil kaptı tarzı genelde ama emzirdigim için onuda giymiyorum artikBencede elbise candırpantolon uzun yıllar giydim tunikle ama keskin bir kararla hepsini dağıtıp elbise aldım
Deme yaBenim kv de öyleydi der susarım
Canim ben dun kirlendim sadece bugun tekrar toparladim galiba insallahsende mi hemşom yane olacak bu halimiz
Bakacağı günler sizle kalacakmış o yüzden sıkıntı olabilir maalesefDeme yaAcikcasi korkularim karsisinda tek umudum 1,5 saat bile olsa uzak olmasi tek basina zirt birt gelebilmek icin koyden ilceye ordan otogara fln gitmesi gerektigi.bi de oglum yasini doldurdu bu seneyi nasipse ucretsiz izinle kapatmak istiyorum. Tuvalet aliskanligi kazandığı gibi de krese vermek var planimda.yani 9 ay kadar bakacak eger bakacak olursa tabi.ona da guvenmiyorum.
Cok hakkıy degilse bile elimden geleni yapıyorumEfser sen tesettürlümüydün
Anladım canım. Hepimze hakkıya örtmeyi nasip etsinCok hakkıy degilse bile elimden geleni yapıyorum
Benim kvnin oyunları diyelim acık oldugum zaman burnumdan getiriyordu yanında kapatıyordum 2 senedir biraz benimsedim
Ev ustune ev olmuyor yaaa tek başıma baktim. Iside biraktim iyide kazanıyordum ama iyikide kendim bakmisim diyorum simdiBakacağı günler sizle kalacakmış o yüzden sıkıntı olabilir maalesef
Kesinlikle olmuyor ada , benim kv de yardım ayağına geldi geldi sonunda hepsini kustu bir güzel. Ki ben ona toz kondurmazdım. Hiç gerek yok herkes çocuğuna en iyisi kendi balsın kimseye minnet edip karnını arıtmasın, yapılanlar unutulmuyor çünkü sonra evlilik de sorunlar sorunlarEv ustune ev olmuyor yaaa tek başıma baktim. Iside biraktim iyide kazanıyordum ama iyikide kendim bakmisim diyorum simdi)
Oh mis afiyet olsunAciktim yaaa 16 olsada yesem yemekkkk
Firindatavuk ve közlenmiş sogan
Salata
Yoğurt yiyecemmmm
Aciktim yaaa 16 olsada yesem yemekkkk
Firindatavuk ve közlenmiş sogan
Salata
Yoğurt yiyecemmmm
aynen canım eşime söyledim. anan gidicekmiş ben de konusacam patronla. cıkarım işten evimde bakarım yavrumu. o düşünsün! gecelerce evladımı terkedip gidiyorum ve üstüne bu muamele.. haketmiyorum ben bunu..
ne yazık ki kimsem yok banu. annemler şehir dışında. ablam 50 km uzakta. abim de uzakta hadi onu gectim yengemin de kucuk cocugu var. kime güvenip bırakayım
Cumartesi az kirlendim amasen hep temizsin zaten,
Dün akşam hele canım bir şey istemedi hiç beni yeşil elma ve büyük bir kase yoğurt mideme oturuyor sankiElmalı yoğurt doyuruyormu cnm akşam az değil miii
Ben akşamları yokum ya ondan sende yoksun gibi algılıyorumkız sürekli buradayım ben
daha nasıl olamm7/24 burdayım..
ıspanak bittimi masummmenü süperr bende ton balıgı yeidm aylar sonra ada,
yarına ne yesem diye düşünmeye başladım ahahah
Sagol canimKesinlikle olmuyor ada , benim kv de yardım ayağına geldi geldi sonunda hepsini kustu bir güzel. Ki ben ona toz kondurmazdım. Hiç gerek yok herkes çocuğuna en iyisi kendi balsın kimseye minnet edip karnını arıtmasın, yapılanlar unutulmuyor çünkü sonra evlilik de sorunlar sorunlar
Oh mis afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?