Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Etek konusu dönüyor ortalikta ben etekten nefret ederim yuruyemiyorum çünkü etekle ayağım altına dolaniyormus gibi geliyor nedense pantolon candır can
Bencede elbise candır pantolon uzun yıllar giydim tunikle ama keskin bir kararla hepsini dağıtıp elbise aldım

Serrry canım ikinci kez bosansan kime ha yuvan yikilsin hayatta istemem o ayrı bi konu ama ezilmek gezdirmek kendini çok zor hele kvden çok çekmiş biri olarak söylüyorum akillanmam 5 yilimi aldı saygı duy diye söyleyenlere söylüyor saygı karşılıklıdır tek taraflı olunca hiçbir anlamı olmuyor benim kv kendi torununa beddua edecek kadar sınırını aştı o yüzden selam selam gitmeyeli 3 ay olacak evine arıyor torunumu özledim diyor gel ev burada diyorum ama gitmiyorum artik

Etek konusu dönüyor ortalikta ben etekten nefret ederim yuruyemiyorum çünkü etekle ayağım altına dolaniyormus gibi geliyor nedense pantolon candır can
Ben yazın heppp etek giyerim ama dizkapagi hizasinda hic pantolon giyemem ..kisinda elbise pantolon etek hepsini giyerim...
Ilk evlendigim yil bahceye gitmistun kv kp bahcesi... ben keten bi etekle gitmistim de bir sury laf etmişler arkamdan etekle bahceyemi gelinirmis diye

Benim kv de öyleydi der susarım
Deme ya Acikcasi korkularim karsisinda tek umudum 1,5 saat bile olsa uzak olmasi tek basina zirt birt gelebilmek icin koyden ilceye ordan otogara fln gitmesi gerektigi.bi de oglum yasini doldurdu bu seneyi nasipse ucretsiz izinle kapatmak istiyorum. Tuvalet aliskanligi kazandığı gibi de krese vermek var planimda.yani 9 ay kadar bakacak eger bakacak olursa tabi.ona da guvenmiyorum.

sende mi hemşom ya ne olacak bu halimiz
Canim ben dun kirlendim sadece bugun tekrar toparladim galiba insallah saraycam biraz rahat birak kendini burada ol sık sık sohbete katıl birden zorlama kendine inan bi anda gaza geleceksin... ama birden yemegi kesmek zorluyor insani..

Bakacağı günler sizle kalacakmış o yüzden sıkıntı olabilir maalesef

Cok hakkıy degilse bile elimden geleni yapıyorum
Benim kvnin oyunları diyelim acık oldugum zaman burnumdan getiriyordu yanında kapatıyordum 2 senedir biraz benimsedim
Anladım canım. Hepimze hakkıya örtmeyi nasip etsin

Ev ustune ev olmuyor yaaa tek başıma baktim. Iside biraktim iyide kazanıyordum ama iyikide kendim bakmisim diyorum simdi )
Kesinlikle olmuyor ada , benim kv de yardım ayağına geldi geldi sonunda hepsini kustu bir güzel. Ki ben ona toz kondurmazdım. Hiç gerek yok herkes çocuğuna en iyisi kendi balsın kimseye minnet edip karnını arıtmasın, yapılanlar unutulmuyor çünkü sonra evlilik de sorunlar sorunlar
Aciktim yaaa 16 olsada yesem yemekkkk
Firindatavuk ve közlenmiş sogan
Salata
Yoğurt yiyecemmmm
Oh mis afiyet olsun

Allah yardımcın olsun canım. Sen ne iş yapıyosun işi bıraksan bi kaç sene sonra dönebileceğin bi iş mi?
Ben hasta doğmuşum babannem de aynı şeyi yapmış anneannemler falan şehir dışındaymış bakıcı da hastalığıma dikkat etmeyip iyice ilerleyince annem işi bırakmak zorunda kalmış. Çok iyi anlıyorum seni. Gerekirse eşin ek iş yapsın madem kıymet bilmiyo çık gitsin işten

Sagol canim
Benim sadece kv degil anamda yardim etmez .. kv cagirsam gelirdi ama ben istemedim.. annemde zaten bebeğim 13 gunluktu bir suru sorun cikardi esimle gitti.. anam yardim etmeyince kv normal geliyor bana artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…