- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Benim :) teşekkür ederim gayet mantıklı hiç düşünemedim bunuEmziren annelerden bi arkadaş alıntı yapmamisim kimdi hatırlayamadım su ictigim kadar wc cikamiyorum demişti balım istigin suyun yüzde 70 süt yapmak için kullanılır o yüzden wcye o kadar çıkmadan normal balim
İçicem canım 5 litre olmasa da 3 garantiYarin 5 lt su iç ödem yapmasin alkol
Normal aç olman.
Aynen canım zaten yedim diyip koyvermemek önemli olan
Telafi etmek
Düşe kalka aşacağız inşallah
Nabacağukkkkk cumaya 2 gün kaldı
Dinlen çakılım sabah yapmışsın vicdanlar rahat
Ben deeee aç ve temiz ve gururlu
Ablam browni kurabiye yaptı evde mis kokular şerbertini çekti tam kıvamına geldiii
Koklamadım bile banuuuuu
Nasılsa sabaha tok uyanıcaz la derdimiz ne ki
Ne demek balım bende emzirdigim için diyorum sakın yanlış anlama emi yine de odemin varsa sabah yarım demet maydanoz yarım limon sade sodayi blendar geçirip iç aç karnınaBenim :) teşekkür ederim gayet mantıklı hiç düşünemedim bunu
Evde kefir varsa yatmadan iki kuru kayısı 1 cay bardağı kefir ıc canım bolca su ustune sabah da yine iki kuru kayısı bol su ustune kahvaltı bu yöntem benim kabızlığı cozuyorHe ya hem masrafta az oluyor ahahaaaçok severim kurabiye kek benim aşkım
yarın peynirli yumurta yiycem
ya su kabizlik ne olacak
Ekmekle kilo veremiyor musun sen bi denesennHe ya hem masrafta az oluyor ahahaaaçok severim kurabiye kek benim aşkım
yarın peynirli yumurta yiycem
ya su kabizlik ne olacak
Normal aç olman.
Menünü okuyunca 15:00 akşam yemeği olarak görünce acıkmayacak mı ki yatana kadar diye düşünmüştüm
Evde kefir varsa yatmadan iki kuru kayısı 1 cay bardağı kefir ıc canım bolca su ustune sabah da yine iki kuru kayısı bol su ustune kahvaltı bu yöntem benim kabızlığı cozuyor
Ekmekle kilo veremiyor musun sen bi denesenn
Hım anladım canım zeytinyağı içmeye çalışsan sabahkefir feci kilo yapıyor bana
benimki kronik kayısı filan etki etmiyor artık
Canım ben 1 dilimlede cikamiyorum wc çok geliyor 2 dilim ama yok yemessem cikamiyorum o yüzden dedimgünde 1 dlm yiyorum canım
iki gündür zamanında ekmek yiyerel vermiştim kilo ama uzun zamandır ara verdim ekmege
Tamam başladım kaynatmaya sabah içerim aç karnına.
Portekiz çök güzel biryer. Avrupa’nın köşesinde kendi halinde takılan sevimli bir ülke. İnsanları çok sıcak ama bir o kadar da saygılı, bir de çok mütevaziler, Avrupa’da gitmediğim ülke bir elin parmaklarını geçmez en sevdiğim yer, şansa eşim de buralı oldu, buraya taşındık.
Havalar süper, kışın 4 derecenin altına düşmez, yazları 6 ay sürer, nisanda plajlara koşar herkes ekim başına kadar :)
Şehirler yemyeşil, park dolu heryer, bir de ilk geldiğimde sıkıcı geliyordu, şimdi son 3 senedir baya turist almaya başladı, heryer bir canlandı, süper oldu.
Yemekler çok iyi, Akdeniz ülkesi balık, et sebze yemekleri hep, fiyatlar diğer ülkelere göre çok uygun.
Bir de tehlikesiz, gece 11de parka gidip koşarım ben mesela bir Allah’ın kulu rahatsız etmez, gençler parkta içer, yan tarafta aileler bebekler, köpeğini gezdirenler, ördekler, benim gibi deli dana gibi koşanlar kimse de başkasına yan gözle bakmaz, çok rahat gerçekten.
Böyle sevimli biryer burası imkanı olan gelsin gezsin derim. :)
Hiç aç kalmadım diyet boyuncaÇok yesem de açılacaktım bu saatte
aç kalicaz ki zayıflıycaz
Hım anladım canım zeytinyağı içmeye çalışsan sabah
Canım ben 1 dilimlede cikamiyorum wc çok geliyor 2 dilim ama yok yemessem cikamiyorum o yüzden dedim
Hiç aç kalmadım diyet boyunca
Ya yeşil elma ,ya kahve kuruyemiş,ya yoğurt ,havuç vs şeyler yedim.Aç kalınca halsizlik oluyor diye.
Teşekkür ederim canım. Iyi şükür. Dış çıkardı onun atesiymis galiba. Ama hala biraz huysuz.hatice901217 canım çocuğun nasıl oldu yazdın mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?