Valla can çekmesi değil doymak için yedim kız yoktu başka bişey ne yapim ne yersem kardı o an :)Nevom salata olur ki illaki
Salata yersinnn
En kötü midem fena rahatsız dersinsen işini bilirsin balım
Kuzum evet öğle menün şımarıklık olmuş..
Can çekmesi değil bunun adı.. öyle olsa birer tane yerdin (ki ona da asla onay yok) ama sende adetler ufuuuu uçmuş..
Üzgünüm ama hayır demeyi bileceksin çünkü misafirlikler hayatımızda var ve evet kendimizi durduracağız.
Harikasın çakılımmmmmmm
Yorgunsan bugğn daha yapma
Salata olmaz canımNevom salata olur ki illaki
Salata yersinnn
En kötü midem fena rahatsız dersinsen işini bilirsin balım
Kuzum evet öğle menün şımarıklık olmuş..
Can çekmesi değil bunun adı.. öyle olsa birer tane yerdin (ki ona da asla onay yok) ama sende adetler ufuuuu uçmuş..
Üzgünüm ama hayır demeyi bileceksin çünkü misafirlikler hayatımızda var ve evet kendimizi durduracağız.
Harikasın çakılımmmmmmm
Yorgunsan bugğn daha yapma
Ben de çok düşkünüm mezelere yemekten çok onlar yeniyo vallaAy harikaaaaa
Bayılırımmmmmm
Mezelerle ömür geçirebilirim öyle severim
Canın mı sıkkın ama senin
Fulya kalkınca oluyor başlamaya üşeniyoruz biz yahu
Başlayınca sporun gerisi geliyorrrr kesinlikle
Oy nasıl sevindim seni gördüğüme gece gece
Canım nisam iyi ol heppp
Ben çok rahatım nevoşumçarşamba gününü sen hiç etmezsin
Duygusal böcük
Allahom bir gün ben de yaşarım inşallah yaaaaaa amin çok çok aminnnn
Kötü de olsa menü yazmalısın canım
Menğler hergün iyi olsa buraya yazmanın anlamı yok
Kötüyken de yazacaksın eleştirileceksin ki birdaha öyle menü ile gelmemeye çalış
İnşallah gider ama giden de belli değil sürekli su içtiğim için tekrar fazla çıkıyorum nasıl olacak ki bu işBence cok cisli degil hem emziriyorsun da sabaha kadar gider insallah.
Bundan sonrasini sıkı tut.
Ben de çok düşkünüm mezelere yemekten çok onlar yeniyo valla
ÖyleAmin ördeğimmmm
Her gecenin sabahı var unutma
Aynen canım zaten yedim diyip koyvermemek önemli olanValla can çekmesi değil doymak için yedim kız yoktu başka bişey ne yapim ne yersem kardı o an :)
Ama bak o saatten beri açım :)
Salata olmaz canımÖyle bir ortam değil sayı az
Dinlen çakılım sabah yapmışsın vicdanlar rahatAğır yaşamların 3. Sezonunu seyrediyorum acaip değişmişler ve ilk yaptıkları eşlerini bosamakchristina ve Paula en çok değişen i 300 kilodan 90 a düşmusler benden zayıf görünüyorlar
Bugün çok yorgunum @MiuLego sanırım ağır geldi birden bide dünya başıma yıkılmış gibi hissediyorum
Ben deeee aç ve temiz ve gururlu
Yarın olsun bakalımAynen canım zaten yedim diyip koyvermemek önemli olan
Telafi etmek
Düşe kalka aşacağız inşallah
Nabacağukkkkk cumaya 2 gün kaldı
Dinlen çakılım sabah yapmışsın vicdanlar rahat
Ablam browni kurabiye yaptı evde mis kokular şerbertini çekti tam kıvamına geldiii
Koklamadım bile banuuuuu
Nasılsa sabaha tok uyanıcaz la derdimiz ne ki
Yapabilirsem 2 gün sadece protein beslencem belki telafi ederimAynen canım zaten yedim diyip koyvermemek önemli olan
Telafi etmek
Ablam browni kurabiye yaptı evde mis kokular şerbertini çekti tam kıvamına geldiii
Koklamadım bile banuuuuu
Yarebbım su iradeden bana da nasip et ya bende de açlıktan kendine acıma duyguları nas gösterdi gene liseden Bı arkadaşım var buraya atanmıştı onunla karşılaştım aynı kilosunda hala 50 falandır herhalde sonra dedım allahım ben niye hep diyet yapmak hep dikkat etmek zorundayım hep bi aklım yemekte hep bi gozum kalıyor Üniversiteye başladığım yıl 2009 da girmişti diyet hayatıma bazen diyorum ondan once ne yiyordum nasıl yiyordum da hİÇ diyet falan yapmadan kilomu muhafaza ediyordum acaba diye bu konuda yorgun ve bitkinim normal bir insan olma istiyorum her sabah baskulun tepesinde gordugum rakam gunu mu o gun ki ilişkilerini belirliyor ay darlandımAynen canım zaten yedim diyip koyvermemek önemli olan
Telafi etmek
Koklamadım bile banuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?