Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla can çekmesi değil doymak için yedim kız yoktu başka bişey ne yapim ne yersem kardı o an :)
Ama bak o saatten beri açım :)

Salata olmaz canımÖyle bir ortam değil sayı az

Ağır yaşamların 3. Sezonunu seyrediyorum acaip değişmişler ve ilk yaptıkları eşlerini bosamak christina ve Paula en çok değişen i 300 kilodan 90 a düşmusler benden zayıf görünüyorlar

Bugün çok yorgunum @MiuLego sanırım ağır geldi birden bide dünya başıma yıkılmış gibi hissediyorum

Ben de çok düşkünüm mezelere yemekten çok onlar yeniyo valla

Valla can çekmesi değil doymak için yedim kız yoktu başka bişey ne yapim ne yersem kardı o an :)
Ama bak o saatten beri açım :)
Aynen canım zaten yedim diyip koyvermemek önemli olan
Telafi etmek
Düşe kalka aşacağız inşallah
Salata olmaz canımÖyle bir ortam değil sayı az
Nabacağukkkkk cumaya 2 gün kaldı
Dinlen çakılım sabah yapmışsın vicdanlar rahat
Ben deeee aç ve temiz ve gururlu

Ablam browni kurabiye yaptı evde mis kokular şerbertini çekti tam kıvamına geldiii

Koklamadım bile banuuuuu

Nasılsa sabaha tok uyanıcaz la derdimiz ne ki

Yarın olsun bakalım

Yapabilirsem 2 gün sadece protein beslencem belki telafi ederim

Yarebbım su iradeden bana da nasip et ya bende de açlıktan kendine acıma duyguları nas gösterdi gene liseden Bı arkadaşım var buraya atanmıştı onunla karşılaştım aynı kilosunda hala 50 falandır herhalde sonra dedım allahım ben niye hep diyet yapmak hep dikkat etmek zorundayım hep bi aklım yemekte hep bi gozum kalıyor Üniversiteye başladığım yıl 2009 da girmişti diyet hayatıma bazen diyorum ondan once ne yiyordum nasıl yiyordum da hİÇ diyet falan yapmadan kilomu muhafaza ediyordum acaba diye bu konuda yorgun ve bitkinim normal bir insan olma istiyorum her sabah baskulun tepesinde gordugum rakam gunu mu o gun ki ilişkilerini belirliyor ay darlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…