Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet canım Sabah kan testi icin gidicem
insallah güzel haberlerle gelirim
tesekkür ederim kuzucum

Canım sıkma canını, yapacak birşey yok bazı insanlar biz gibi kilo almaya meyilli ama bu kader değil!! Bir de diyet yapıyorum diye düşünme, senin yeme düzenin bu olsun hani aman vereyim kiloları sonra yerim diye düşününce insanın iyice canı sıkılıyor..
seninki yine iyi arkadaşın aynı kiloda kalmış(bir de şunu düşün senin yiyemediklerini o da yemiyordur kesin)biz ünide 4 kızdık, ben en fitleriydim, spor yapar ama öküz gibi yer kilo almazdım(tam uyuz kız modeli)diğer 3 arkadaşım kiloluydu, hep diyetle geçti günleri, sonra zaman geçti anam şimdi ben dombiliğim onlar bu diyet olayına bir alıştı hepsi incecik oldu hala da öyleler, ben hala pisbogazım ama şöyle düşünüyorum onlar kilo verip almadıysa iradede bitiyor herşey sen de yapabilirsin!!

Makbuşum
Kafana çok takıyorsun balımmmm
O seni yoruyor diyet falan değil
Aldıysam veririm kaçırdıysam telafi ederim
Yemezsem açlıktan ölemem vs gibilerden düşünürsen rahatlayacaksın canım
He ya hem masrafta az oluyor ahahaaa çok severim kurabiye kek benim aşkım

yarın peynirli yumurta yiycem
ya su kabizlik ne olacak
Ay banu armut ye bi de vayta çok etki etmişti
Şuan 3 çeşit tatlı hamur işi yaptım evde kimse yemez hamur işini yarın komşulara dagitayim en iyisi ofkemi mutfaktan çıkardım yine
Vay vay vay naptın kız sen
dizi izledim TWD ... şimdi kitaplarla miskinleriz ... az bi bakayım dedim .

@MiuLego

suspushanimcim nisam hoş gelmişim canım ...
Canımsım cansın sen.. sıcacık geldin bana. Üşüdüm ben

He ya hem masrafta az oluyor ahahaaa çok severim kurabiye kek benim aşkım

yarın peynirli yumurta yiycem
ya su kabizlik ne olacak
Ben kayısı kaynattım+içine karanfil+zencefil +tarçın attım sabaha kadar demlensin
Bir de sabah kalkınca aç karna zeytinyağı içip bu çayı içicem haber veririm işe yararsa
Ben de bi yapsam kakişkoyu sanki 1 kilo vericem gibi hissediyorum:) :) :)

Ay ne bileyim Öyle bi geldiler gene

Emzirip diyete yeni başlayan arkadaşlar bi sorunuz olursa yardımcı olabilecwgim bi konu varsa olurum 5 aydır çok araştırıp diyet yaptigim için diyorum yanlış anlaşılmasın ha bilmişlik falan degil
Oy oy vaytcom cancagizim niyetin ne guzel bide aciklama yapmissin .
Ne güzel kalplisin sen ya

Ah bi rahatlayabılsem keske beceremiyorum benim zihnim Bı tuhaf sürekli bunu dusunuyorum hanı madde bağımlıları sürekli dusunur hayatını etkiler ya benim icin de Öyle barı bu kadar dusundugumde fit olsam o da yok aman ya ne bileyim en iyisi yatıp uyuyayım kafamda deli sorular

Ne demek balım bende emzirdigim için diyorum sakın yanlış anlama emi yine de odemin varsa sabah yarım demet maydanoz yarım limon sade sodayi blendar geçirip iç aç karnına
herkes yapabiliyo mu bunu whitecım. Her gün yapılıyo mu bi ayrıntı verebilin mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…