Ay harikaaaaaYok kuzum cıs değil acı kapya biber, domates ve patlıcanı közlüyosun içine sarımsak rendeleyip zeytinyağı narekşisi tuz ekliyosun.bi tür meze ama kahvaltıda da çok güzel gidiyo. Cıs değil yani
Bayılırımmmmmm
Mezelerle ömür geçirebilirim öyle severim
Canın mı sıkkın ama seninİyiyim canım
Fulya kalkınca oluyor başlamaya üşeniyoruz biz yahuayyy sorma mium yedim ama valla öğleden sonra hem makarna hem de vicdan azabı taş gibi oturdu böğrümededim fulya yorgunum morgunum demeyecen kalkıp en azından 1 mil leslie yapacan. ama ben 4 mil ve 5 mil videolarındaki hareketleri daha çok seviyorum. daha tempolu. neyse başladım 4 mile. 1 mil geçti 2 mile geçtim. vücudum rahatlıyor devam et fulya dedim. aaaa bi baktım kendimi 3 mili bitirmiş buldum aslında 4 e başladım ama bıraktım. azcık burada yazıcam sonra az işim var. sonra da yatıcam uykusuzluk da çok etkiliyor menülerimi benim. artık daha dikkatliyim saatler konusunda
Başlayınca sporun gerisi geliyorrrr kesinlikle
Oy nasıl sevindim seni gördüğüme gece geceHu hu hu
Selamlar can hatunlar.
Nasilsiniz?
Bas sagligi dilekleriniz icin hepinize tek tek tesekkurler.
Cok sukur daha iyiyim.
Yarin tez yok menu vermem lazimmm.
Canım nisam iyi ol heppp
Ben çok rahatım nevoşumYarın bir yere davetliyim
Duygusal böcükBugünde gönlüm kırıklarından döküldü bir kaç kelime ,ne içimde kalabildiler nede bir yere sığdılar yazılan kağırta bir kaç heceyi dagıtsada gözyaşım toplamak bir kaleme düştü..
Dedi garibin biri
@igdedali
Allahom bir gün ben de yaşarım inşallah yaaaaaa amin çok çok aminnnnTamam başladım kaynatmaya sabah içerim aç karnına.
Portekiz çök güzel biryer. Avrupa’nın köşesinde kendi halinde takılan sevimli bir ülke. İnsanları çok sıcak ama bir o kadar da saygılı, bir de çok mütevaziler, Avrupa’da gitmediğim ülke bir elin parmaklarını geçmez en sevdiğim yer, şansa eşim de buralı oldu, buraya taşındık.
Havalar süper, kışın 4 derecenin altına düşmez, yazları 6 ay sürer, nisanda plajlara koşar herkes ekim başına kadar :)
Şehirler yemyeşil, park dolu heryer, bir de ilk geldiğimde sıkıcı geliyordu, şimdi son 3 senedir baya turist almaya başladı, heryer bir canlandı, süper oldu.
Yemekler çok iyi, Akdeniz ülkesi balık, et sebze yemekleri hep, fiyatlar diğer ülkelere göre çok uygun.
Bir de tehlikesiz, gece 11de parka gidip koşarım ben mesela bir Allah’ın kulu rahatsız etmez, gençler parkta içer, yan tarafta aileler bebekler, köpeğini gezdirenler, ördekler, benim gibi deli dana gibi koşanlar kimse de başkasına yan gözle bakmaz, çok rahat gerçekten.
Böyle sevimli biryer burası imkanı olan gelsin gezsin derim. :)
Kötü de olsa menü yazmalısın canımİyi akşamlar kızlar çok yoğun ve Yorgunum
Çok zormuş gerçekten iki çocuğa bakmak inşallah alışcam şimdi oturdum desem abartmamış olurum
Bugün menü paylaşımı yapmasam olurmu ne yediğim belli değil zararlı şeyler olduğu kesin çünkü oturup yemek yemeye fırsatım olmadı
@MiuLego
Menğler hergün iyi olsa buraya yazmanın anlamı yok
Kötüyken de yazacaksın eleştirileceksin ki birdaha öyle menü ile gelmemeye çalış