İste o listeye bir giren bir girmeyen pişmanKızlar Nasılsıniz gelemiyorum sürekli kusura bakmayin lütfen ama akl hep burda ♡♡ @MiuLego canım kaptanım bu hafta liteye gircekmiyim acabaaa
Yeye pufta yeAciktim yaaa 16 olsada yesem yemekkkk
Firindatavuk ve közlenmiş sogan
Salata
Yoğurt yiyecemmmm
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaabana her şey mübah canpare
İste misafir meselesiPasta topiğleride mubah cirit ato zaman
ecemavi kaptana beleş bacımda sen niye kendine yutkunma işgencesi yaptın
Gözüm hep seni arıyor takima girinceGünaydınlar ... hayırlı sabahlar ve bana yeniden iyi uykular
Millet neden kendini sabote eder kiGunaydin kizlar bu sabah ne zor bir trafik var yine ise gec kaldim papaz olcam kesin bi de taksici yi dovecem az kaldi sakinligimi koruyorum onun dedigi yoldan gitmedik diye trafigin ortasina soktu cikmiyor deli olacagim adam navigasyon a bakip bitmemis yola gorecekti yol daha bitmedi dedim diye suan derin nefesler aliyor agzini acsa sikayet edip plakasini baglatasim var o derece sinirliyim anlatamam. Sakinim tepki vermiyorum sikayet edip cevap verecegim oyle derin nefes alip ani fren yapip tepki gosterilmez tapki sikayet edilip gosterilir. Yedim onu be haberi yok bi de bu sogukta pencereleri acti cok egleniyorum.
Daydream- bana nasıl bir iyilik yaptın bir bilsen o sirkeliyi pek beğendim aradığıma deydi hemde diğerleri kadar kimyasal degil mutfak dolapları pırıl pırıl oldu teşekkürler
Böyle tiyolari bekliyorum hayatı kolaylaştırıyor hele 4cocuk varsa
Aha begüm seni özlemişim sanada bir selam vereyim ayrıca amin amin aminkızlar günaydın, güzel ve mutlu bir gün diliyorum
saydin78 doğum günün kutlu olsun Rabbim sana en güzel doğum gününü en güzel yaşı nasip etsin
bende kendimle gurur duydumKız 99 kiloyu nerene sakladın sen
Begüşüm yeminle seninle gurur duyuyorum ya harikasın bebişim sen ha ri kaaaaaaaa
Darısı başımapğğğğğ
ece bende seni özledimAha begüm seni özlemişim sanada bir selam vereyim ayrıca amin amin amin
bizede söyleyin neymiş o sirkelim,internetten bakalım belki buluruzofise geldim bir sabah koşturmacası daha bitti şükür
Daydream- ay ben bulamadım o sirkelimiya
şimdi ece yazınca aklıma geldi yazayım dedim
ben bulamadım
4.markette buldum
Belki sizin ordada vardır yunus market ankarada yaygın yeni çıkmış bu deterjan
Nare83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?