Banu tuhaf ama bağırsakları müthiş çalıştırdı
yok yok yediğin 8 saatlik sürede yap,16 saatlik dilimde içme
deneyim amaa
if bozulur ozaman sanırım ya
meveninin şekerinden
akşamdan kaynatıp sabah içeyim diycemde
benimki kayısıyı filan geçti artık
Butun cukurlara da girdi dondum resmen anlamiyorum sonra kendi istedigi yolu gordu en az 2km tikali agzini acamadi ama icimden inerken arabasini cizmek geldi icimden kabul ediyorum siddet eglimim var sanirim ama hicbirsey yapmadim sadece kapiyi sert kapattimMillet neden kendini sabote eder ki
Hayırlı sabahlar. Dün ki deneme sonucu eksi 1200tabi artı 600 düm bugün de devam sadece kahvaltı yapıcam çok çok açım sahur yapsaydım oruç tutacaktım bu açlıkla akşamı edemem
Neyse geçmiş olsun inmişsin ya geçer inşallah sinirin birazdanButun cukurlara da girdi dondum resmen anlamiyorum sonra kendi istedigi yolu gordu en az 2km tikali agzini acamadi ama icimden inerken arabasini cizmek geldi icimden kabul ediyorum siddet eglimim var sanirim ama hicbirsey yapmadim sadece kapiyi sert kapattim
Butun cukurlara da girdi dondum resmen anlamiyorum sonra kendi istedigi yolu gordu en az 2km tikali agzini acamadi ama icimden inerken arabasini cizmek geldi icimden kabul ediyorum siddet eglimim var sanirim ama hicbirsey yapmadim sadece kapiyi sert kapattim
Ton balığının yanında da mı zero seviyorsun ben normal balığın yanında seviyorum ama dün içmedim mesela daha iyiymiş aslında sağlık açısından da
cnm yiyemeidm valla
migdem fena oldu zor yuttumm
ton balıgı ayranada ben 4 günlük aben abla diyetinde alıştım cnm iyi gidiyor
zero dan iyidir deidm
Anladım canım biraz sabah öğle yemeği karıştırmışsın gibi olmuş ama olsun değişiklik iyidirDün fırında hindi butu yapmıştım, ben de sabah accık et didikledim kalanından bir tavaya koyup yağsız ısıtıp üstüne 1 yumurta kırdım. Sonrasında tabağa alınca yanına iki kaşık yoğurt koydum.
Geçmiş olsun narım çiçeğim kesin boğazlardan yok iştahın kıyamam bir yandan iyi ama benimde boğazım ağrıdığında canım bir şey istemezIstahim yok nehirim. Bogazim agriyor kac gundur
Bizde öyle tahmin etmiştikKızkar ya hahahahahaha aynı ben hepsi
Canım ben listeden çıksam ,spor yokSÜPERSTARLAR
Ahu060812
ada81
deynepnaz
@Antepia27
S Sguat girls
kızlar bu hafta hiç sporunuz görünmüyor?
ada81 sen firdevs hanımdan ötürü yapamıyosun sanırım....
@Antepia27 ablacım senin sadece pazartesi sporun görünüyor.hafta sonu yapamıyodun sanırım,peki cuma günü varmı sporun?dün yaptın mı? bak 99 partisi yapıcaz kam on yaaa
n anda surpriz yapmazsa yeniyoz tabiki
Amin Begümüm insallahkızlar günaydın, güzel ve mutlu bir gün diliyorum
saydin78 doğum günün kutlu olsun Rabbim sana en güzel doğum gününü en güzel yaşı nasip etsin
Ayy acıdı BegüşBallı çörekim sabah sabah uykumu açtı ama Günaydınlar özlendiniz
Eki Görüntüle 2073175
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?