Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Millet neden kendini sabote eder ki
Butun cukurlara da girdi dondum resmen anlamiyorum sonra kendi istedigi yolu gordu en az 2km tikali agzini acamadi ama icimden inerken arabasini cizmek geldi icimden kabul ediyorum siddet eglimim var sanirim ama hicbirsey yapmadim sadece kapiyi sert kapattim

Hayırlı sabahlar. Dün ki deneme sonucu eksi 1200 tabi artı 600 düm bugün de devam sadece kahvaltı yapıcam çok çok açım sahur yapsaydım oruç tutacaktım bu açlıkla akşamı edemem

Hem ide patates diyetiyle süper vallahi:)
[

Neyse geçmiş olsun inmişsin ya geçer inşallah sinirin birazdan

taksi iğle mi giidyorsun işe çakıl
geç kaldıgın için mi gittin

cnm yiyemeidm valla
migdem fena oldu zor yuttumm
ton balıgı ayranada ben 4 günlük aben abla diyetinde alıştım cnm iyi gidiyor
zero dan iyidir deidm
Ton balığının yanında da mı zero seviyorsun ben normal balığın yanında seviyorum ama dün içmedim mesela daha iyiymiş aslında sağlık açısından da
Anladım canım biraz sabah öğle yemeği karıştırmışsın gibi olmuş ama olsun değişiklik iyidir
Istahim yok nehirim. Bogazim agriyor kac gundur
Geçmiş olsun narım çiçeğim kesin boğazlardan yok iştahın kıyamam bir yandan iyi ama benimde boğazım ağrıdığında canım bir şey istemez ama işte sağlık olsun da diyor insan

Kızkar ya hahahahahaha aynı ben hepsi
Bizde öyle tahmin etmiştik

Ayy acıdı BegüşBallı çörekim sabah sabah uykumu açtı ama Günaydınlar özlendiniz

Dün ki menüm @MiuLego begum75 Kaptanım bu menüyle -100 anca geldim dünden beriSpor 55 dakika tempolu yürüyüş + 30 dakika pilates

Sabah; 09:00 - Yarım avuç kuru üzüm + 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 11:30 - Yarım kase sebze çorbası + yarım tavuk gögsü + yarım kase salata + 4 ymk kaşığı yoğurt -bugün yemek erken geldi
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz
Ara; 16:30 - 3 ad.gün kurusu kayısı
Akşam; 19:30 - 350 gr sarı kanat + 1 büyük kase salata bol limonlu

Akşamcılar temizim Nare83 Triplimelek Megi Sarayca @Makbule007 ada81

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…