ama neden yapmadınCanım ben listeden çıksam ,spor yok
Dün ki menüm@MiuLego begum75 Kaptanım bu menüyle -100 anca geldim dünden beri Spor 55 dakika tempolu yürüyüş + 30 dakika pilates
Sabah; 09:00 - Yarım avuç kuru üzüm + 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 11:30 - Yarım kase sebze çorbası + yarım tavuk gögsü + yarım kase salata + 4 ymk kaşığı yoğurt -bugün yemek erken geldi
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz
Ara; 16:30 - 3 ad.gün kurusu kayısı
Akşam; 19:30 - 350 gr sarı kanat + 1 büyük kase salata bol limonlu
Akşamcılar temizim@masumm @Triplimelek Megi Sarayca @Makbule007 @ada81
Dün yine kitabı elimden bırakamadım ama bitirdim çok şükür de rahatladımhırsımdan çok ısırdım dur öpimde geçsin
bugün yine mi uykusuzsun
Dün yine kitabı elimden bırakamadım ama bitirdim çok şükür de rahatladımDuş alıp uyuduğumda saat 2 olmuştu Geçti ki acısı
Eki Görüntüle 2073190
Ne zaman misafirYeye pufta ye
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
İste misafir meselesi
Gözüm hep seni arıyor takima girince
benim eşimde balığı çok sever,seninki iş icabımı yapıyor hobiden mi?Çalışıyor hemde haftanın 7 günü gündüz işte gece balikta 1 haftadır toplam goeuatugumuz saat 5 6 saat bir hafta boyunca oda uykuda oluyoruz ayakta oldumuz ise sabah kahvaltıları sadece
Oyy kıyamam kuzum biz bayağı yedik gene aslında yarım kilo bile yemiş olabilirim ama kılçıklarını saymazsa 350 gr dır ospor yapılmış
ama o kadar spora -100 az gelmiş,ödem tutmuş olabilirsin
bende dün balık kızarttım yağ kokusu tuttu 1 tane hamsi yedim
Günaydın canım sen neredesin kiGünaydın kızlar. Şu an Türkiye'de saat kaç bana söyler misiniz?
AmiiinHeyecanla saydının haberini bekliyorum.İnşallah bu mübarek günde ,kendi doğum gününde ,hayırlı haberler almayı nasip eder Rabbim.
Sağol canım. Kıbrıs'tayım. Bizde saatler geri alındı. Güncellemeleri yapim dedim. İki ayrı saat var telefonda şu anGünaydın canım sen neredesin ki09:55 canım
Vardi canim. Yaptim. Etiketledim seni de. Ama hatirlamiyorum ne kadar oldugunucumartesi ve pazartesi günü sporun varmıydı?
günaydın hanımlar kandiliniz mübarek olsun
sarayca pc ye kilo cetvelini hazırladıysa, sabah diyete uygun bir kahvaltı yaptıysa
tamam kontrol edicemVardi canim. Yaptim. Etiketledim seni de. Ama hatirlamiyorum ne kadar oldugunu
aminnnHeyecanla saydının haberini bekliyorum.İnşallah bu mübarek günde ,kendi doğum gününde ,hayırlı haberler almayı nasip eder Rabbim.
Gec kaldigim icin gittim mecburen yoksa gunde 40 tl beni cok sarsartaksi iğle mi giidyorsun işe çakıl
geç kaldıgın için mi gittin
Saydin doğum günün kutlu olsun, hayırlı haberlerle gel inşaallahSağol kuzucumcanımsın
insallah güzel haberlerle gelirimRabbimden hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?