günaydın hanımlar kandiliniz mübarek olsun
sarayca pc ye kilo cetvelini hazırladıysa, sabah diyete uygun bir kahvaltı yaptıysa
Hala karnım gur gur ağrıyor. Bağırsakları temizliyor yazıyordu bende hadi be patates kabız eder bir kere dedim dünvalla mı, aman ben bulaşmayım sonra kötü oluyor
Aynen. Patates severim zatenHem ide patates diyetiyle süper vallahi:)
[
Hala karnım gur gur ağrıyor. Bağırsakları temizliyor yazıyordu bende hadi be patates kabız eder bir kere dedim dün
Zorladi mi peki?Aynen. Patates severim zaten
Bir gün dene istersen. Öyleymiş. Kaçamaksız pes etmeden yaptım ya hayret ettim kendimedemekki temizliyormuş eflal
bende hep kabız yapar diye biliyorum
Ha ha orcinalim benBu arada tertemiziimmmmmmmmm
Nego inceldiğini beden ölçülerinden değil de bornozundan anlaman na kadan orijinal bi hatun olduğunu ortaya koydu bir kez daha
Ay bayılırım ada. Özellikle mide bulantısına çok iyi gelir. Ay cuma içsem miev yapimi turşu suyu canim cekiyorrr bugun cok savastim kendimle icmemek icin...
Evet canım her şok diyet gibi zorladı. Patates severim ondan bıkmadım ama aç durdum sanki akşama kadarZorladi mi peki?
Acil durumlar icin cok güzel.
Bende severim patatesi.
Bir gün dene istersen. Öyleymiş. Kaçamaksız pes etmeden yaptım ya hayret ettim kendimebugün kahvaltı da tost yedim sadece gerisi aynen devam inşaallah. Bir daha da detoksa şok diyete gerek kalmaz inşaallah
insallah Nisam insallah
Canım ne zaman çıkacak sonuçinsallah Nisam insallah
keşke nadiren de olsa bu kadar tatlı olmasan ki@MiuLego sadece sana...
gunaydinnnnmnn
zor kalktım
Gunaydin herkese
Günaydın kandilimiz mübarek olsun canlarGünaydınn
Hayırlı kandiller hepimize inşallah
saydin78 doğum günün kutlu olsun sana güzel haberler mutluluklar getirsin inşallah bekliyorum hayırlı haberlerini
Günaydın hayırlı kandiller kuzum Rabbim mübarek günün hürmetine hayırlı güzel haberler duymanı nasip etsin inşallahSağol kuzucumcanımsın
insallah güzel haberlerle gelirimRabbimden hayirlisi
Günaydın
Rabbim !çoçuklarımıza gençlerimize gül kokusu hiç unutturma
Mevlit kandiliniz kutlu olsun
Günaydın kandilimiz mübarek olsun inşallahGunaydin herkesin kandili mübarek olsunsaydin78 hayırlı haberler al insallah canım
Günaydın kandilin mübarek olsun canım
Günaydın sakin canım benim kandilin mübarek olsun bak bugün kandilGunaydin kizlar bu sabah ne zor bir trafik var yine ise gec kaldim papaz olcam kesin bi de taksici yi dovecem az kaldi sakinligimi koruyorum onun dedigi yoldan gitmedik diye trafigin ortasina soktu cikmiyor deli olacagim adam navigasyon a bakip bitmemis yola gorecekti yol daha bitmedi dedim diye suan derin nefesler aliyor agzini acsa sikayet edip plakasini baglatasim var o derece sinirliyim anlatamam. Sakinim tepki vermiyorum sikayet edip cevap verecegim oyle derin nefes alip ani fren yapip tepki gosterilmez tapki sikayet edilip gosterilir. Yedim onu be haberi yok bi de bu sogukta pencereleri acti cok egleniyorum.
Güzel anneGünaydınlar ... hayırlı sabahlar ve bana yeniden iyi uykular
Oyy kandilimiz mübarek olsun ballı çörekimkızlar günaydın, güzel ve mutlu bir gün diliyorum
saydin78 doğum günün kutlu olsun Rabbim sana en güzel doğum gününü en güzel yaşı nasip etsin
Günaydın kuzum hayırlı kandillerHayırlı sabahlar. Dün ki deneme sonucu eksi 1200tabi artı 600 düm bugün de devam sadece kahvaltı yapıcam çok çok açım sahur yapsaydım oruç tutacaktım bu açlıkla akşamı edemem
Kuzum bunlar ne için kullanılıyor tam olarak ve nerede bulabilirim
cnm hülya söylemişti yeşil olan ben mavi silikonlusunu kullanıyorum çok güzel, sirkelisinide alıcam şimdi
Patitis diyeti he28 kasım menüsü
Kahvaltı : 1 haşlanmış patates, 1 kase yoğurt
Öğlen : 2 küçük haşlanmış patates, 1 kase yoğurt
Akşam : 2 haşlanmış patates, üzerine peynir koydum
Su: 2 litre
Bitki çayı : 500 ml iksir
Spor : 45 dk eliptik
@MiuLego
günaydın canlar
regl oldum gitsin şişlikler,ödemler
Hayırlı sabahlar
Mevlid kandilimiz mübarek olsun .
Günaydın kızlar
Protein günüme şahane bi giriş yaptım gelişme ve sonuçta aynı güzellikte geçer umarım
Kızlar protein günlerinde ara öğün olarak atıştırmalık bişey Yok dimi
Günaydın canlar kandilimiz mübarek olsungünaydın hanımlar kandiliniz mübarek olsun
sarayca pc ye kilo cetvelini hazırladıysa, sabah diyete uygun bir kahvaltı yaptıysa
Anladım canım bizim sabit yine karanlıkta işe gelip karanlıkta eve dönüyoruzSağol canım. Kıbrıs'tayım. Bizde saatler geri alındı. Güncellemeleri yapim dedim. İki ayrı saat var telefonda şu an
bak hele 1 günde 2 kere tatlı olmuşMutfak toplama bahanesiyle kafa dinleme yap bonusda gözlügün nerde bulanik goruyon nineler gibi.
Evden cikarken gozumdeydin simdi nerdesan gozluk...çık ortaya allasen hic komik degil
listeye düşünmüyorum canım henüzKızlar Nasılsıniz gelemiyorum sürekli kusura bakmayin lütfen ama akl hep burda ♡♡ @MiuLego canım kaptanım bu hafta liteye gircekmiyim acabaaa
miuuuuuuuuuu iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?