Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

demekki temizliyormuş eflal
bende hep kabız yapar diye biliyorum
Bir gün dene istersen. Öyleymiş. Kaçamaksız pes etmeden yaptım ya hayret ettim kendime bugün kahvaltı da tost yedim sadece gerisi aynen devam inşaallah. Bir daha da detoksa şok diyete gerek kalmaz inşaallah

Bu arada tertemiziimmmmmmmmm

Nego inceldiğini beden ölçülerinden değil de bornozundan anlaman na kadan orijinal bi hatun olduğunu ortaya koydu bir kez daha
Ha ha orcinalim ben
ev yapimi turşu suyu canim cekiyorrr bugun cok savastim kendimle icmemek icin...
Ay bayılırım ada. Özellikle mide bulantısına çok iyi gelir. Ay cuma içsem mi
Zorladi mi peki?
Acil durumlar icin cok güzel.
Bende severim patatesi.
Evet canım her şok diyet gibi zorladı. Patates severim ondan bıkmadım ama aç durdum sanki akşama kadar bugün ve yarın da yapıcam inşaallah bakalım

gunaydinnnnmnn

zor kalktım

Gunaydin herkese

Günaydınn

Hayırlı kandiller hepimize inşallah

saydin78 doğum günün kutlu olsun sana güzel haberler mutluluklar getirsin inşallah bekliyorum hayırlı haberlerini
Günaydın kandilimiz mübarek olsun canlar
Sağol kuzucumcanımsın
insallah güzel haberlerle gelirim Rabbimden hayirlisi
Günaydın hayırlı kandiller kuzum Rabbim mübarek günün hürmetine hayırlı güzel haberler duymanı nasip etsin inşallah Doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara Gel de kutlama yapalım bekliyoruz
Günaydın
Rabbim !çoçuklarımıza gençlerimize gül kokusu hiç unutturma
Mevlit kandiliniz kutlu olsun

Gunaydin herkesin kandili mübarek olsun saydin78 hayırlı haberler al insallah canım
Günaydın kandilimiz mübarek olsun inşallah

Hayırlı sabahlar kızlar
saydin78
Günaydın kandilin mübarek olsun canım
Günaydın sakin canım benim kandilin mübarek olsun bak bugün kandil
Günaydınlar ... hayırlı sabahlar ve bana yeniden iyi uykular
Güzel anne kandilimiz mübarek olsun iyi uykular
kızlar günaydın, güzel ve mutlu bir gün diliyorum
saydin78 doğum günün kutlu olsun Rabbim sana en güzel doğum gününü en güzel yaşı nasip etsin
Oyy kandilimiz mübarek olsun ballı çörekim
Hayırlı sabahlar. Dün ki deneme sonucu eksi 1200 tabi artı 600 düm bugün de devam sadece kahvaltı yapıcam çok çok açım sahur yapsaydım oruç tutacaktım bu açlıkla akşamı edemem
Günaydın kuzum hayırlı kandiller Olsun bayağı eksi görmüşsün ödem artı her neyse harika

cnm hülya söylemişti yeşil olan ben mavi silikonlusunu kullanıyorum çok güzel, sirkelisinide alıcam şimdi

Kuzum bunlar ne için kullanılıyor tam olarak ve nerede bulabilirim
Patitis diyeti he Harika
günaydın canlar
regl oldum gitsin şişlikler,ödemler

Hayırlı sabahlar
Mevlid kandilimiz mübarek olsun .

Günaydın kızlar
Protein günüme şahane bi giriş yaptım gelişme ve sonuçta aynı güzellikte geçer umarım
Kızlar protein günlerinde ara öğün olarak atıştırmalık bişey Yok dimi

günaydın hanımlar kandiliniz mübarek olsun

sarayca pc ye kilo cetvelini hazırladıysa, sabah diyete uygun bir kahvaltı yaptıysa
Günaydın canlar kandilimiz mübarek olsun
Sağol canım. Kıbrıs'tayım. Bizde saatler geri alındı. Güncellemeleri yapim dedim. İki ayrı saat var telefonda şu an
Anladım canım bizim sabit yine karanlıkta işe gelip karanlıkta eve dönüyoruz

Mutfak toplama bahanesiyle kafa dinleme yap bonusda gözlügün nerde bulanik goruyon nineler gibi.
Evden cikarken gozumdeydin simdi nerdesan gozluk...çık ortaya allasen hic komik degil
bak hele 1 günde 2 kere tatlı olmuş
Kızlar Nasılsıniz gelemiyorum sürekli kusura bakmayin lütfen ama akl hep burda ♡♡ @MiuLego canım kaptanım bu hafta liteye gircekmiyim acabaaa
listeye düşünmüyorum canım henüz
miuuuuuuuuuu iyi geceler

Ben son olarak bunlari yedim, bi kucuk elma, cok kucuk cennet hurmasi, 2 ceviz, bi de bikac tane kuru erikle cay ictim
Spor
20 dak tempolu yuruyus
30 dak kosu
10 dak Dans
25 dak Jillian
@MiuLego
begum75
bunu cumaya yazmışım karışıklık ondan oldu?
şimdide cuma sporun yok bende yapmışmıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…