ben de köpüşü öpüyom hep suratı hep ruj izi
Hosbulduk.
Sagolasiniz kuzum iyiyim cok sukur.@eflalim bi 2 gün daha ne bakalım sen sonuç ne olacak
suspushanimcim canım hoşgeldin iyimisinnnn
Sagolasiniz kuzum iyiyim cok sukur.
Seni pek bi gayretli gordum.
Daim olsun insaallah
sana çok pis güveniyorumbu günden itibaren tam gaz başladım kızlar artık bozmak yok
ayy o köpek öpülmezmi yaaben de köpüşü öpüyom hep suratı hep ruj izi
vero hoşgeldinAyyy kızlar bugün itibarıyla 39. Haftadayim. 38+1 . Sezeryan sonrasi normal dogumu denicem ve bekliyorum. Çok heyecan verici 39 ü yasio olmakumarım sancı açılma vs. Tecrübem hüsran olmaz. Korku ve ümit yaşıyorm bol dua istiyorm
Allah yardimcin olsun.Ayyy kızlar bugün itibarıyla 39. Haftadayim. 38+1 . Sezeryan sonrasi normal dogumu denicem ve bekliyorum. Çok heyecan verici 39 ü yasio olmakumarım sancı açılma vs. Tecrübem hüsran olmaz. Korku ve ümit yaşıyorm bol dua istiyorm
türk kahvesi daha güzel mis misssssstürk kahvesi geldi , nescafe kaldı
evde beslemek çok zor zaten sakın sakınnnnnya ben evde hiç hayvan bakamam
olaki bakacak olsam bu keisnlikle köpek olurdu çok seviyorum köpekleri ya
ama korkarım yaklaşamam
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahAyyy kızlar bugün itibarıyla 39. Haftadayim. 38+1 . Sezeryan sonrasi normal dogumu denicem ve bekliyorum. Çok heyecan verici 39 ü yasio olmakumarım sancı açılma vs. Tecrübem hüsran olmaz. Korku ve ümit yaşıyorm bol dua istiyorm
Günaydın herkese kandiliniz mübarek olsun. Allah bütün hayırlı dualarimizi kabul etsin. Ben annemlere gidiyorum.Bi 10 gun kadar kalicam.Bugun biraz daha toparlandim.Orada internet paketim bitebilir. Çok sık giremeyebilirim.ama verdiğin hedefe hızla yaklasiyorum kaptanım @MiuLego sen 86.4 demiştin. Ben bugun 86.6yi gördüm. Bi de bu hafta hiç spor yapamadım. Sanki soyle saglam bi spor yapsam gidecek gibi.Orada da sadece yürüyüş yapabilirim. Ip de 80den sonra atla demistiniz.atlasam mi gene azar azar acaba Inşallah herkese bol eksili günler.
aa tamam süper,sadece gününü yanlış yazmışım
Yok kız ben mutluyum. Yarına hayli hayli gider o.gecen cuma 87.8 dim ama.su ana kadar 1.2 verdim sonuçta. Bir de aksama hafif gecirecem.annene gidiyosun
10 gün kadar kalabilirsin
internetin bitebilir
spor yapmadın
ve bugün + dasın
tehlike hissediyorum
Ayyyy en Bı sevdiğim bitter
kızlar etinin yeni ürünü
şeker oranı diger bitterlere göre çok çok düşük ve kaloriside düşük
ben deniycem cuma günü
Ve miu merdaneyle koşarak gelir
kızlar etinin yeni ürünü
şeker oranı diger bitterlere göre çok çok düşük ve kaloriside düşük
ben deniycem cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?