kolay gelsin canım benim.. vaktin kalırsa da dinlen biraz..Merhaba canlar.Bu gece 5 bucukta yattim oglum hic uyumadi.o saatten sonra da esim kalkti artik halim kalmamisti.annem de geldi bugun biraz giremeyebilirim.ev almis basini gidiyo bi suru isim var.
Herkese hayırlı kandiller
@saydin78 dogum gunun kutlu olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz.
aa masum çok özür dilerim,bende değilsinya ondan göremedim
Ayy bir an masum bana neden teeesüflerini fışkırtıyor dedimtesdüflerimi fışkırtırımmm sizeee
(deynepnaz ın lafı )
bu kadın onca iş arasında
zabanannnnn
heryer karanlıkkene
millet uyurkene
kalkmış ispor yapmışşşş 5:30 da ve listede degilmişimmm
Neeeeee seferoğullarından mıymışsın ,günde 135 puan haftadabende yanlış etiket yapmışım neyse barıştıkkkkkk
gözümden kaçmış ama sende vur vur hadiAyy bir an masum bana neden teeesüflerini fışkırtıyor dedim
Sonuna kadar haklısın masumm
@MiuLegobegum75 masumm kargalar kahvaltısını yapmadan daha kalkıp spor yapıyor ,sizin yaptığınıza bakın beni alın ,yerime Onu koyun ,kendimi feda ediyorum Onun için ,kendim spor yapmadığım için demiyorum ,gerçek bak
Kızım da bugün spor yapacaksın diye tutturdu,beraber leslie yapalım deyip duruyor,evrene gönderdiğin mesaj bizim eve ulaşmış galibagözümden kaçmış ama sende vur vur hadi
Eki Görüntüle 2073226
çıkarmıyorum seni takımdan ulen,o spor bugün yapılacak o kaaa
Aynı Kemal Sunal'ın kendini kovdurmak için uğraşıp ,Şener Şen'in kovmirim ula seni demesine benzedi buçıkarmıyorum seni takımdan ulen
Ayy bir an masum bana neden teeesüflerini fışkırtıyor dedim
Sonuna kadar haklısın masumm
@MiuLegobegum75 masumm kargalar kahvaltısını yapmadan daha kalkıp spor yapıyor ,sizin yaptığınıza bakın beni alın ,yerime Onu koyun ,kendimi feda ediyorum Onun için ,kendim spor yapmadığım için demiyorum ,gerçek bak
Kızım da bugün spor yapacaksın diye tutturdu,beraber leslie yapalım deyip duruyor,evrene gönderdiğin mesaj bizim eve ulaşmış galiba
ahaaa aynen öyle olduAynı Kemal Sunal'ın kendini kovdurmak için uğraşıp ,Şener Şen'in kovmirim ula seni demesine benzedi bu
Bende bugün aynı duyguyu yaşıyorum bende artık bozmıcam protein günü sanırım iyi gelecek banabu günden itibaren tam gaz başladım kızlar artık bozmak yok
bazen oluyo öyle masummbugün erken acıktım
bazen oluyo öyle masumm
sabah az mı yedin?
miu valla benim dudaklara benziyo haaaa
gözüm gönlüm açıldı ay bu neee
masumm hiç denk gelemiyoz kuzuya ben evde hiç hayvan bakamam
olaki bakacak olsam bu keisnlikle köpek olurdu çok seviyorum köpekleri ya
ama korkarım yaklaşamam
miu valla benim dudaklara benziyo haaaa
masumm hiç denk gelemiyoz kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?