- 8 Kasım 2017
- 558
- 3.220
- 28
- 37
Günaydın herkese kandiliniz mübarek olsun. Allah bütün hayırlı dualarimizi kabul etsin. Ben annemlere gidiyorum.Bi 10 gun kadar kalicam.Bugun biraz daha toparlandim.Orada internet paketim bitebilir. Çok sık giremeyebilirim.ama verdiğin hedefe hızla yaklasiyorum kaptanım @MiuLego sen 86.4 demiştin. Ben bugun 86.6yi gördüm. Bi de bu hafta hiç spor yapamadım. Sanki soyle saglam bi spor yapsam gidecek gibi.Orada da sadece yürüyüş yapabilirim. Ip de 80den sonra atla demistiniz.atlasam mi gene azar azar acaba
Hadi hayırlısı boşuna derslere girmiyorsun hedef var
denk gelemiyoruz kuzucummmm
ama seni burada görünce çoook mutlu oluyorum.. ablam ivit öğretmen .. ben de olucum inşallah
hak ettin tartının sana gülmesini begüşüm
vay vay eflalim helal
bak hele pattis detoksu yapılmış
yine iksir içilmiş
tabi ki etiketleyeceksin türkanım.. o listede adın varsa etiketledim listedesin hala demektir.. etiketleyeceksin canısı spor kaptanını
Bende çok severim hele yumurtasıEveeee en sevdiğim şey pattiss
A101 de bir bakayım sağol kuzum meraklıyımdır böyle şeylere alalım evde dursun işimize yarar belki
cnm silikonlu olan a101de var camlar ve aynalar için
sirkelim in bend epeşindeyim bulamaıdm henüz
@Daydream- mutfak dolabı için kullanıyormuş çok memmunum dedi
benimde çok parmak izi oluyor denemek istiyorum
Balık kaptanım güzel bir balıkiçelim kuzum sade nescafemi içiyorum ben de
sarı kanat ne ola ki nilişkom... bugüne -100 yansımıştır sonrasına güzel yansır kuzum bakma bir günlük tartıya sen menü çok güzel spor desen maşallah
bu günden itibaren tam gaz başladım kızlar artık bozmak yok
sanırım olacak çünkü artık sınır kilodayım, vermem lazım kıyafetler dar gelmeye başladı, kilo çizelgemi hedefimide yazdım, ooo yarısını tamamladım demektirsana çok pis güveniyorum
bu sefer olacak bu iş
ayy o köpek öpülmezmi yaa
Bende çok severim hele yumurtası
A101 de bir bakayım sağol kuzum meraklıyımdır böyle şeylere alalım evde dursun işimize yarar belkibu akşam migrosa ve carrefoura bakabilirim bulursam haber veririm
Balık kaptanım güzel bir balıkÖyle yapıyorum spor yürüyüşle gitmiyor bende leslie hıtt cardio jillian falan anca olacak bu iş ama bu hafta yoğunum yürüyüşle atlatmaya çalışıyorum
Aynen kuzum durmak yok devam
hayırlı doğumların olsunAyyy kızlar bugün itibarıyla 39. Haftadayim. 38+1 . Sezeryan sonrasi normal dogumu denicem ve bekliyorum. Çok heyecan verici 39 ü yasio olmakumarım sancı açılma vs. Tecrübem hüsran olmaz. Korku ve ümit yaşıyorm bol dua istiyorm
Günaydın herkese kandiliniz mübarek olsun. Allah bütün hayırlı dualarimizi kabul etsin. Ben annemlere gidiyorum.Bi 10 gun kadar kalicam.Bugun biraz daha toparlandim.Orada internet paketim bitebilir. Çok sık giremeyebilirim.ama verdiğin hedefe hızla yaklasiyorum kaptanım @MiuLego sen 86.4 demiştin. Ben bugun 86.6yi gördüm. Bi de bu hafta hiç spor yapamadım. Sanki soyle saglam bi spor yapsam gidecek gibi.Orada da sadece yürüyüş yapabilirim. Ip de 80den sonra atla demistiniz.atlasam mi gene azar azar acaba Inşallah herkese bol eksili günler.
Ve miu merdaneyle koşarak gelir
Sakince cumayı bekle :)Günaydınlar!!
Sabah kilosu -100 gram, tartıyı hala kırmayı düşünüyorum ama ay sonu, tartı alamam bir süre :)
Sabah bir çay kaşığı zeytinyağı içildi (böykkk)
Akşam demlenen çay içildi (çok demlenmiş)
Bekliyorum
begüşüm eksideymiş kuzum .. benim cuma hedefine sadece 200 gr ı kalmış onu demek istemişannene gidiyosun
10 gün kadar kalabilirsin
internetin bitebilir
spor yapmadın
ve bugün + dasın
tehlike hissediyorum
işler bitiyor desene :)Kayisi çayı yaptım içiyorum. Ev temizlemede bitti akşam beyazlar ve bebeğimin elbiseleri var birde bahçede ağaçlarin yapraklarını var onları temizliğe yarın gezmeler tozmalar.
Ve miu merdaneyle koşarak gelir
Ev işi hiç bitmiyorişler bitiyor desene :)
begüşüm eksideymiş kuzum .. benim cuma hedefine sadece 200 gr ı kalmış onu demek istemiş
nasıl değil ay
SON HALİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ!!!!!!!!!!!!!
Haftanın MEGASTARIIIIIIIII
@Donna_salut
Haftanın SÜPERSTARIIIIIIIIII
matematik61
Haftanın ULTRASTARIIIIIIIIII
nehirnil111
Haftanın UVERTÜRÜÜÜÜÜÜ
@Ausencia
GÜNCELLENEN SPOR GRUPLARI
MEGASTARLARnehirnil111 KAPTANLIĞINDA
@Ahu060812
@nar_cicegim
nehirnil111
matematik61
@Whiteblacklife
SÜPERSTARLARbegum75 KAPTANLIĞINDA
@Ahu060812
@ada81
deynepnaz
@malipina
@Antepia27
S Sguat girls
ULTRASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
@Nefs
@Zeytinlerimm
hatice901217
@Bonus
Nare83
@Triplimelek Megi
Sarayca
ecemavi
@portakal Sulu Ordek
@cakil80
UVERTÜRMİU GÖZETİMİNDE
@Ausencia
nasıl değil ay
koydum ben banuyu spor gruplarına
koymamış mıyım?
banu istemişti çünkü tamam dedim ekledim ben onu
en alt gruba ekledim
eklemedim mi ya
begum75 begüşüm bak masum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?