Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay masum akşam gelmiyo musun :)))
Kız herkes sen kadar gelse yeter

o gelmediigm halimmm yaaa
eskiden daha çok geliridmmm
aslında gelmek istemiyorumm
evde teli elime almak istemiyrum ama alıyorum işte
buraya ihtiyacım var akşamlar çok feci benim için tehlike içeriyor
diyor burası bana

Bilemiyorum hande kuzum bakıcaz.. pek yoksun.. henüz erken karar vermek için
miu aslında ben şu minimum 5 mesaj olayına uyuyorum ama kızçelerin çooooooooook yazıyolar ben yok gibi duruyorum.Yetişemiyorum hani gündeminizi çok takip edemiyorum.Geçmişe dönsem hiç gelemem zaten.Gündüz çalışıyorum akşamda kızı yatırınca ancak girebiliyorum.Listede senin takdirin.

Cuma bende bir bardak icecem canim mide ve bagirsak dostuymus... ayrica bagirsak florasına cok iyi gelirmiş...

Veroo hayırlı doğumların olsun inşaallah normal doğum zor ama sonrası çok rahat inşaallah normal olur doğumun hayırlısıyla sonra yine yazarsın anam geldi kv geldi oy vıy diye ama en azından bi kaç ay evde olursun.Ankaraya geldiysen bilemem tabi ozaman daha rahat olursun

Kedibochi

şeri nasılsın cnm ? naptın çözdünüz mü olayı

Kedibochi bende çok merak ediyorum.

kızlar bende merak ettim ne oldu acaba dün
Kedibochi

selam kızlar nasılsınız?
beni sormuşsunuz teşekkür ederim.
akşam olayları çok büyüttüler. eşim anasının gazıyla abimi aradı. akılları sıra beni şikayet ettiler.
kv kişisi diyor ki söyle abisine cocugu bıraksın gelsin alsın şunu. hop hop dedim siz kimi yolluyorsunuz.
gitmek isteyen varsa aha kapı orda.
eşim de hatasını kabul etmek yerine daha da çirkefleşti. anasının gazıyla hepsi. tam nerdeyse hatasını kabul edecek noktaya geliyor oradan hemen müdahale.
sakın oglum sakın hatalı olan sen değilsin !
kv agzına geleni söyledi. benim ona söylediğim tek şey insan değilsin sen, o da daha önce bana soktuğu lafları söylemem. önce kabul edip sonra inkar etmesi beni çileden çıkardı.
kendisi daha önce kabul ettiği halde oğlunun yanında deyince bu bana iftira atıyor diye bi başladı bagırıp çagırmaya.
tam bir çirkefmiş.
neymiş cocuguma bakıyormuş çamaşırı yıkıyor bulasıgı yıkıyor evinin işini de yapıyormuşum da ben nankörmüşüm.
oglum aaah ah ben sana demedim mi başkasının artığından karı olmaz!!! deyince bende film koptu.
dedim ki maşallah x hanım - artık anne yok - içinizde benim için düşündüğün ne varsa döktün attın. hep beni suçlamaya calısmalar oglunu baştan çıkaran kadın olarak itham edilmeler. hiçbirini boş çevirmedim çat çat söyledim.
ama duyduklarım ve söylemek zorunda kaldıklarım beni çok üzdü utandırdı. yerin dibine girdim. derler ya çifkefe taş atma üstüne sıçrar aynen öyleymiş bunlar.

eşime de bak dedim anlaşamıyorsak boşanalım al istediğin eşyayı git. oo diyor demek senin derdin cocugu da yaptın ya benden kurtulmakmış. ben hem hakaret yiyeceğim hem eve katkım olacak hem çalışıyorum demicem - ayıplıyorlar ne alaka ise-.
eşimin istediği anasına pışpış edeyim dışardan para getireyim evde ikisinin birbirlerini oy anam of paşam laflarını yutup beni dışlamalarına musade edeyim. bu yani.
gidecekmiş . buyrun dedim aha kapı orda. ben kimseyi kovmam gidene de kal demem. inşallah gitsin.
kreşte ayarladım gibi. azıcık butceyi zorlar ama evliliğim ayakta kalır. kızım da mutlu olur oyunlar oynar arkadaş edinir.

ama eşimle bir süre sanırım ara vereceğim. aynı çatı altında nasıl olacak ama . olmak zorunda. o hakaretlerden sonra eş saygısı duymam çok zor artık.

benim melek gibi sakin eşim, mutlu yuvam ne hale geldi 5 ayda.
bu arada abim allahtan önemseyipte gelmedi, ablamda abimdeymiş onlarla da konuştum. bu kadının derdi sizi ayırmak sakin gaza gelme dediler. bende şimdi sakinim. onları dinliyorm.

sagol ahum teşekkür ederim.
ah ah ablam beni uyarmıştı o kadını sokma evinize diye. eşimin lafına geldim bende. işte ne gerek var masrafa annem bakar ya.
anası bizi ayrılma noktasına getirdi. 3 günlük yatakları ayırdım o tokattan sonra. duvardaki resimleri indirdim. hepsini yırttım attım.
benim derdim kuzumu sabahın köründe kaldırıp kreşe götürmeye kıyamamamdı. ama böyle devam ederse kızımı bile kaçırır bunlar benden. yol yakınken bi yol bulmalı

offff şeri neler olmuş balım öyle
insan değil bunlar
sakin ol kuzum olunmuyor ama çocugun için sakin ol
bendede aynı dert var seni çok çok iyi anlayabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…