Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim firdevs elinde kumandayla uyuya kaldi simdi kumandayi alsam uyanacak uyurken bile evin hakimiyeti onda.... bugun sabag cayini koydum bana diyor ki sekerde koyup karistirdin mi bennn dedim icimden.. seker koydumda karistirmadim dedimne dese pekiii ?? Olsun olsun ben karistiririm

Çeşite bak çeşite uff Ben olsam ciğer +salata + az da tarhana çorba misBizim burada da irmik tatlısı vardı şu tepside olan ama yemedim
ciğer
mantı ama asla koklamam bile
barbunya perşembe ağzıma sürmem
ne yicem ben ya
malipina sana diyor hande bu lafı
@MiuLego bana niye morti yada orti işte hangisiyse ondan vermiyosun
kız ben mi dağıtıyom sanki
kendin bulucuksun kendi kendini kerteceksin az çapkın ol

hahahahah

ada çok orijinal tipmiş Firdevs

Eki Görüntüle 2073302
herkes sadece beni sevecek

takım kuralı olarak ilk sayfaya yazıcam bunu
Eki Görüntüle 2073303

çok tatlısınnn kızamıyorum ki

yarınki menü

TARHANA ÇORBA
CİĞER
MANTI
BARBUNYA
PORTAKAL
İRMİK HELVASI
SALATBAR

ay resmen ciger aş eriyorum ya
yiycem ama bu hafta sonu

Salonumdaki yemek odasi bugun itibari ile evden cikmis bulunmaktadir. Yenilerim de geldi ama geri gitti , esim ufak tefek defolar bulunca yenisi gelcek.ama boyle ferahladi salonum oh be dunya varmis. Su sevmedigim mobilyalar gitti ya sukur yani
aaaaa çiçeaaam güle güle oturmak nasip olsun oh be

Kim kiz o kaynanan mi yoksa. Deseydin senin yerine de ben iceyim istersen

Serrry rabbim bi çıkış yolu nasip eder inşallah biz ne desek boş ama kv ye yazıklar olsun artık ne demek ye terbiyesiz nefret ediyorum böyle insanlardan

aa saatler güzel uyuyo,işyerinde yemek istemiyorum diyosun o zaman kahvaltıyı 10 gibi yapmak süper akşam yemeğine göre açlık süren 16 saat olacak şekilde de ayarlarsan oldu bitti
inan çok faydasını göreceksin

Salonumdaki yemek odasi bugun itibari ile evden cikmis bulunmaktadir. Yenilerim de geldi ama geri gitti , esim ufak tefek defolar bulunca yenisi gelcek.ama boyle ferahladi salonum oh be dunya varmis. Su sevmedigim mobilyalar gitti ya sukur yani

canım gözün aydın kurtulmuşsun
güle güle kullann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…