- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
yarınki menü
TARHANA ÇORBA
CİĞER
MANTI
BARBUNYA
PORTAKAL
İRMİK HELVASI
SALATBAR
Niye kalsın kuzum istemek başarmanın yarısıdıray pek bi hevesliyim, kursağımda kalmaz umarım
ciğerÇeşite bak çeşite uffBen olsam ciğer +salata + az da tarhana çorba mis Bizim burada da irmik tatlısı vardı şu tepside olan ama yemedim
sapıkkk
kız ben mi dağıtıyom sanki@MiuLego bana niye morti yada orti işte hangisiyse ondan vermiyosun
Benim firdevs elinde kumandayla uyuya kaldi simdi kumandayi alsam uyanacak uyurken bile evin hakimiyeti onda.... bugun sabag cayini koydum bana diyor ki sekerde koyup karistirdin mi bennndedim icimden.. seker koydumda karistirmadim dedim ne dese pekiii ?? Olsun olsun ben karistiririm
Eki Görüntüle 2073302
herkes sadece beni sevecek
takım kuralı olarak ilk sayfaya yazıcam bunu
Eki Görüntüle 2073303
yarınki menü
TARHANA ÇORBA
CİĞER
MANTI
BARBUNYA
PORTAKAL
İRMİK HELVASI
SALATBAR
Benim firdevs elinde kumandayla uyuya kaldi simdi kumandayi alsam uyanacak uyurken bile evin hakimiyeti onda.... bugun sabag cayini koydum bana diyor ki sekerde koyup karistirdin mi bennndedim icimden.. seker koydumda karistirmadim dedim ne dese pekiii ?? Olsun olsun ben karistiririm
aaaaa çiçeaaam güle güle oturmak nasip olsun oh beSalonumdaki yemek odasi bugun itibari ile evden cikmis bulunmaktadir. Yenilerim de geldi ama geri gitti , esim ufak tefek defolar bulunca yenisi gelcek.ama boyle ferahladi salonum oh be dunya varmis. Su sevmedigim mobilyalar gitti ya sukur yani
Kim kiz o kaynanan mi yoksa. Deseydin senin yerine de ben iceyim istersenBenim firdevs elinde kumandayla uyuya kaldi simdi kumandayi alsam uyanacak uyurken bile evin hakimiyeti onda.... bugun sabag cayini koydum bana diyor ki sekerde koyup karistirdin mi bennndedim icimden.. seker koydumda karistirmadim dedim ne dese pekiii ?? Olsun olsun ben karistiririm
Serrry rabbim bi çıkış yolu nasip eder inşallah biz ne desek boş ama kv ye yazıklar olsun artık ne demek ye terbiyesiz nefret ediyorum böyle insanlardansakinim canım zaten 3 gündür yaktılar beni kavurdular. gözümde yaş kalmadı aglamaktan. kurudu. artık umursamıyorum. veririm kuzumu kreşe en azından egitim alır. bu kadın ancak tv tablet. aman çirkef evimden ırak olsun..
ben yemeği en geç 18:30 da yerim, sabah kahvaltıyı 10 gibi yapmayı planlıyorum, aslında amacım dışardan yemek yememek begüm (azıcık organik ve helal gıda yemeye çalışıyorum... tabi ne kadar organik ve helal gıda olabilir o ayrı bir konu ) bu nedenle iş yerinde çıkan yiyecekleri yemek istemiyorum asıl düşüncem bu aslında... sabah 10 kahvaltı akşam 18 yemek, belki öğlen 1 meyve biraz kuruyemiş yiyebilirim. aslında güzel gibi. istediğim bir şey, hem sağlıklı...
Amin mium sagolasin. 4 senedir bugunu bekliyorumaaaaa çiçeaaam güle güle oturmak nasip olsun oh be
kızma ki
çok tatlısınnn kızamıyorum ki
ay resmen ciger aş eriyorum ya
yiycem ama bu hafta sonu
Salonumdaki yemek odasi bugun itibari ile evden cikmis bulunmaktadir. Yenilerim de geldi ama geri gitti , esim ufak tefek defolar bulunca yenisi gelcek.ama boyle ferahladi salonum oh be dunya varmis. Su sevmedigim mobilyalar gitti ya sukur yani
bu cevap çok iyiydiKim kiz o kaynanan mi yoksa. Deseydin senin yerine de ben iceyim istersen
Yok kiz babamKim kiz o kaynanan mi yoksa. Deseydin senin yerine de ben iceyim istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?