Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben kavururken azıcık şeker konuyor diye okumuştum ama çorba haricinde pişirmedim, bir de ben onu kıtır kıtır humusla yerdim çiğ halini( tabi humus artık yassah bana)
Sağol canım. Yoğurtla da güzel oluyomuş çiğ çiğ onu da denemek istiyorum ama biraz tereddütlerim var kereviz konusunda işte

sende iyiki varsın bende seni seviyorum
''sensiz eksik senle daha da güçlüyüz''

bu çivinin tadına bakmayı kimse istemez artık

canım sende iyiki varsın saraycammm
hep burada ol lütfen uzak kalma

Veda eder gibi olmuş ama bizde seni çok seviyoruz kuzum sende iyi ki varsın

ne vedası daha yeni başlıyorum

sarayca kuzum en alttaki öpücük kalpleri yanlışlıkla ada nın alıntısına yapmışsın.. bana yapacaktın galibaaa bir üst sıradaymıştı benim alıntı

10 kilo nedir canım ya, çabucak gider masum

ben yemeği en geç 18:30 da yerim, sabah kahvaltıyı 10 gibi yapmayı planlıyorum, aslında amacım dışardan yemek yememek begüm (azıcık organik ve helal gıda yemeye çalışıyorum... tabi ne kadar organik ve helal gıda olabilir o ayrı bir konu ) bu nedenle iş yerinde çıkan yiyecekleri yemek istemiyorum asıl düşüncem bu aslında... sabah 10 kahvaltı akşam 18 yemek, belki öğlen 1 meyve biraz kuruyemiş yiyebilirim. aslında güzel gibi. istediğim bir şey, hem sağlıklı...

Ağzımdan aldın bende onu diyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…