ayunen aynennnnnn
ben de artık ara öğün yapıyorum ayyyyy
şimdi otursam bir kase yerim
süpersin
keşşşşkeeeeeeeeeeeeee benim sporum olsa bunlar yaaaaa
tamam miu tamam
aeben ablayıda kaç yıldır tanıyorum ama hala adını bilmiyorum
Mpeynirbugün öğlen yemedim akşam yiyim bari
maşallah de kaptanım
Sağol canım. Yoğurtla da güzel oluyomuş çiğ çiğ onu da denemek istiyorum ama biraz tereddütlerim var kereviz konusunda işteBen kavururken azıcık şeker konuyor diye okumuştum ama çorba haricinde pişirmedim, bir de ben onu kıtır kıtır humusla yerdim çiğ halini( tabi humus artık yassah bana)
Onlarin isimleri ayni zatentamam miu tamam
aeben ablayıda kaç yıldır tanıyorum ama hala adını bilmiyorum
Sağol canım. Yoğurtla da güzel oluyomuş çiğ çiğ onu da denemek istiyorum ama biraz tereddütlerim var kereviz konusunda işte
Naptım gene
ben seni öyle seviyom.. o sevgi gösterisiNaptım gene
sende iyiki varsınbende seni seviyorum
''sensiz eksik senle daha da güçlüyüz''
bu çivinin tadına bakmayı kimse istemez artık
canım sende iyiki varsın saraycammm
hep burada ol lütfen uzak kalma
Veda eder gibi olmuş ama bizde seni çok seviyoruz kuzum sende iyi ki varsın
sarayca kuzum en alttaki öpücük kalpleri yanlışlıkla ada nın alıntısına yapmışsın.. bana yapacaktın galibaaa bir üst sıradaymıştı benim alıntı
10 kilo nedir canım ya, çabucak gider masum
iki ögün candır sarayca
ama bende bugün düşündüm şöle akşam üstü çay kahve yanına fındık-üzüm incir vs gibi atışştırmalıkmı yesem diye ama erken şuan 0 10 kilo gidene kadar 2 ögün
offfff10 kilo yazınca çok gözümde büyüdü ya
Sarayca akşam yemeğini kaçta yiyiyosun?masum gibi işyerinden çıkmadan yersen olur ama evde yerim dersen geçe kalırsın
ben akşam evde yiyiyorum ertesi gün işyerinde ilk öğünüm öğlen yemeği oluyo,bu şekildede yapabilirsin
Sopalı aşkben seni öyle seviyom.. o sevgi gösterisi
Hii mantııyarınki menü
TARHANA ÇORBA
CİĞER
MANTI
BARBUNYA
PORTAKAL
İRMİK HELVASI
SALATBAR
Hii mantıı
Ağzımdan aldın bende onu diyecektim
ne vedası daha yeni başlıyorum
10 kilo nedir canım ya, çabucak gider masum
ben yemeği en geç 18:30 da yerim, sabah kahvaltıyı 10 gibi yapmayı planlıyorum, aslında amacım dışardan yemek yememek begüm (azıcık organik ve helal gıda yemeye çalışıyorum... tabi ne kadar organik ve helal gıda olabilir o ayrı bir konu ) bu nedenle iş yerinde çıkan yiyecekleri yemek istemiyorum asıl düşüncem bu aslında... sabah 10 kahvaltı akşam 18 yemek, belki öğlen 1 meyve biraz kuruyemiş yiyebilirim. aslında güzel gibi. istediğim bir şey, hem sağlıklı...
Severüm sadolu vehşü vehşüüsado mazo
ay pek bi hevesliyim, kursağımda kalmaz umarımAğzımdan aldın bende onu diyecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?