Endişesinin sebebi cuma için.gelemyenler salıyo genelde ama sen veriyosun seni alır listeye katılım da var zaten sen merak etme listede olur.taze kansın sen sen takıma..biz pörşük nineahu miu kilo vermeden ziyade katılımımdan endişeli balım
ama elimden bu kadarı geliyor ne yapayım
geçen hafta 4,5 kilo verdim
bu hafta şimdiden -2 deyim
kilo vermemde sorun yok
iyiki yazdın ahu sabah görmedimbegum75 begoo yazdınmı sporlarımı sabah etiketlemiştim..
Bugün
45 dk eliptik 180
27 dk jillian 108
15 dk egzersiz 45
Toplam puan 333 anacım 333
Ay bego sen insanıty workout yapıyomusın.hangi video bana atsanaaaaa yine sporumu yazmayı unuttum,ahu spor deyince aklıma geldi @MiuLego
salı: 280 puan
*jillian level 1 25 dk=100 puan
*ınsaity max 30 tabata power 30 dk=120 puan (performansımı beğenmediğimden puanımı düşük verdim)
bölgesel egzersizler: 20dk=60 puan
* lunge 10x3 (2x1 kg ile)
*side lunge 10x3 (2x1 kg ile)
*butt bridge 10x3
*butt bridge 15x3 (çemberle)
*squat 10x3 (2x2 kg ağırlıkla)
*sumo squat 10x3 (3 kg ile)
*ayakta geri bacak atma 15x3 (2 kg ağırlık bağlıyken)
* yerde yukarı-aşağı bacak kaldırma 15x3 (2 kg ağırlık bağlıyken)
ağız hala sende.. el de sende.. çiğneme eylemi yutma eylemi de sende.. sorun yok
yooook kuzu cumaları tabiki atlamam benEndişesinin sebebi cuma için.gelemyenler salıyo genelde ama sen veriyosun seni alır listeye katılım da var zaten sen merak etme listede olur.taze kansın sen sen takıma..biz pörşük nine
Niye ki ne kız soğumalarımı saymıyon konuşmalarsa ben o arada zıplamaya başlıyom ben 333 olsun diye dudaklarımnan diye diye yaptım sporu seksi puan olsun diyeiyiki yazdın ahu sabah görmedim
jillan ı 25 dakikadan alıyorum puanın 325
çok önceden eşim indirmişti,evde kara kutuda duruyor ordan açıyorumAy bego sen insanıty workout yapıyomusın.hangi video bana atsana
ayunen aynennnnnnbende getirdim işyerinde buzdolapta duruyo
kahvaltı yapmıyorumya nasıl özlüyorum,öğlen yemeğinde bazen yemeğin yanında peynir zeytin yiyiyorum valla harika oluyo
ben de çözemedim daha onu handemiu bilemedim şimdi ne tipi var sende
alışıyordur vücut kuzum@MiuLego napıyın balım ne zaman terliyoz bah ben bu gün az terledim jillian a alışıyomu kaytararak mı yaptım bugün bilemedim..
miuya çivili çıkaram mıahu miu kilo vermeden ziyade katılımımdan endişeli balım
ama elimden bu kadarı geliyor ne yapayım
geçen hafta 4,5 kilo verdim
bu hafta şimdiden -2 deyim
kilo vermemde sorun yok
begum75 begoo yazdınmı sporlarımı sabah etiketlemiştim..
Bugün
45 dk eliptik 180
27 dk jillian 108
15 dk egzersiz 45
Toplam puan 333 anacım 333
keşşşşkeeeeeeeeeeeeee benim sporum olsa bunlar yaaaaaaaaa yine sporumu yazmayı unuttum,ahu spor deyince aklıma geldi @MiuLego
salı: 280 puan
*jillian level 1 25 dk=100 puan
*ınsaity max 30 tabata power 30 dk=120 puan (performansımı beğenmediğimden puanımı düşük verdim)
bölgesel egzersizler: 20dk=60 puan
* lunge 10x3 (2x1 kg ile)
*side lunge 10x3 (2x1 kg ile)
*butt bridge 10x3
*butt bridge 15x3 (çemberle)
*squat 10x3 (2x2 kg ağırlıkla)
*sumo squat 10x3 (3 kg ile)
*ayakta geri bacak atma 15x3 (2 kg ağırlık bağlıyken)
* yerde yukarı-aşağı bacak kaldırma 15x3 (2 kg ağırlık bağlıyken)
Hmm evde atabilirsen bana atsana zor muçok önceden eşim indirmişti,evde kara kutuda duruyor ordan açıyorum
yabancı siteden iniyodu
miuya çivili çıkaram mı
canım emzirdiğini için çok su içmeye başladım bugün protein yaptığım için fazlaca susadım o yüzden normalde böyle değil dün zorla içerken bugün önüne geçemiyorumŞekerine bakıldı mı kız.şeker hastaları böyle çok su içer..
Hande veririsin Sen.iki iki ver kaptanın seni koşa koşa listeye alır.listeye girmek de bi hedef zaten.o yüzden asıl kurt...sen yaparsın...
miu niye kaçamak cevap veriyosunayunen aynennnnnn
ben de artık ara öğün yapıyorum ayyyyy
şimdi otursam bir kase yerim
ben de çözemedim daha onu hande
alışıyordur vücut kuzum
miuya çivili çıkaram mı
Eki Görüntüle 2073299
süpersin
keşşşşkeeeeeeeeeeeeee benim sporum olsa bunlar yaaaaa
kız heeee adımı söylemiyommmmiu niye kaçamak cevap veriyosun
yoksa adınımı söylemek istemiyosun
kaç mesaj yazdın bi adını demedin yahu
neden yavaş araştırdınmı
tiroid*-şeker-romatizma-kan pıhtılaşması
bunların hepsi bir etken mesela
ben de geliyim mi
ayyyyy hande çok fazla.. ilk sayfada var kaç kişi olduğumuz
@MiuLego annem.mutfaga girdi geldigi gibi yemekleri yapti cikti hadi git bulasiklari yika diyo banaAllahim 30byasima geldim evlendim kendi evimdeykn bu konusma hic degismeyecek galiba
8-10 tane siyah zeytin yedim.. ay bayılıyorum peynir zeytine ay
Endişesinin sebebi cuma için.gelemyenler salıyo genelde ama sen veriyosun seni alır listeye katılım da var zaten sen merak etme listede olur.taze kansın sen sen takıma..biz pörşük nine
evde internetim yokta, işyerine getirip atabilirim,bana mailini at ordan deniyeyimHmm evde atabilirsen bana atsana zor mu
tamam miu tamamkız heeee adımı söylemiyommm
miu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?