- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
ben onu bile ekleyene kadar göbegim çatladı be aus
Oyy yaptım şükür. Günüm mutfakta geçti. Açma, peynirli börek, rulo pasta, patates kızarttım, tavuk sote, pilavEn iyisibence de oyle soyle. Yine iyi sabrediyorsun benim icimden esyalarini toparlayip kapiya koymak geldi
Neler yapcaksin kiz de bakem
12-1 çok erken ya öğlen yemeği ... o zaman o 4 teki ara bayağıııııı baba bir ara olsun
Oyyy yavrucuk kim sevmez boyle kandiliOyy yaptım şükür. Günüm mutfakta geçti. Açma, peynirli börek, rulo pasta, patates kızarttım, tavuk sote, pilav
Ben haşlanmış patates yiyicem tabi ki
Kapıya süs yaptım astım, balon şişirdim bir sürü.
Oğlum geldi okuldan anne kandil ne güzelmiş, Peygamberimizi de çok sevdim dedi
Hemen sicak suya limon sık ic bonusumHastalanmaya calisan bunyem iyice abartti baya ciddiye gidiyo iş.
Akacak kan damarda durmazmiş neydim nasil dopingliyim kendimi bilmiyorum.
burda yemek saati sıkıntım yok ausummm
yani 1:30 da olurr illa o saatt diye birşey yok
veya 12-1 de ara yaparımm kahve ile -4 yemek yerim yani amaç çok kasmammak
YAaa ciğer mitamammmmmmbalgata gideriz ciğerci apoya
he işte kasma ..eve gidince daha 5-6 da o açlık hissi basmasın sana .. bi de yediğin o öğle öğününü çook kısma .
Babam gitsin senle morti olamkendime orti morti arıyorum dedim kimseden ses çıkmadı ya la
Zaten o baskı değil mi bizi mahveden bir orta yolu bulamıyoruz kaçırınca ucu gelmiyor tutunca o kadar sıkı tutuyoruz ki bu defa da bunyeyi kilitliyoruz
zaten kendi kendime yaptıgım şu baskıdan bi kurtulsammm
herşey daha güzel olcak sanki
canımsınBabam gitsin senle morti olam))
Zaten o baskı değil mi bizi mahveden bir orta yolu bulamıyoruz kaçırınca ucu gelmiyor tutunca o kadar sıkı tutuyoruz ki bu defa da bunyeyi kilitliyoruz
kuzu sen liste dışımısın izinlimisinBabam gitsin senle morti olam))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?