Yarin icin izin aldim
Kres bakacagim.
Cuma izmire gideceğim. Kizima da yengem bakacak herksey hazir. Defolsun.
Amim canim cok teşekkürler
Demin eve geldim yuzune bakmadim. Ardidnan esim geldi.
Anne ne oldu yemek yedin mi bilmem ne. Yok oglum canim istemiyor bilmemne buda. Esim olacak .... Abmi aradi yine. Gelin konusalim ne olacaksa olsun. Abimde isim var gelemem demis oh. Msj attim abime. Ararsa acma bi daha diye.
Abim gelse alttan almaz dover bu aptali. Bizim abimle surtusmelerimize de sahit olduydu. Cok samimi de değiliz abimle. Bundan güç aliyor. Ama kardesini de boslamaz abim.
Cok salak benim kocam.
Dedim ben sana dun dedim bitecekse benimle konus. Evlenirken biz karar verdik simdi ne diye abimi arıyorsun.
Simdi tikirtilar geliyor mutfaktan. Hani ac değildi bu kari
Bu mübarek günde Allahım sıkıntılarını geçirsin canım.Allah görüyor biliyor herşeyi.Yarin icin izin aldim
Kres bakacagim.
Anne ne oldu yemek yedin mi bilmem ne. Yok oglum canim istemiyor bilmemne buda. Esim olacak .... Abmi aradi yine. Gelin konusalim ne olacaksa olsun. Abimde isim var gelemem demis oh. Msj attim abime. Ararsa acma bi daha diye.
Abim gelse alttan almaz dover bu aptali. Bizim abimle surtusmelerimize de sahit olduydu. Cok samimi de değiliz abimle. Bundan güç aliyor. Ama kardesini de boslamaz abim.
Cok salak benim kocam.
Dedim ben sana dun dedim bitecekse benimle konus. Evlenirken biz karar verdik simdi ne diye abimi arıyorsun.
Allah kolaylık versin bunların elinde sana kuzum. Şu mübarek günde hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah :)
Allah bu insanların niyetlerine göre versin. Ben öyle musterihim ki.Bu mübarek günde Allahım sıkıntılarını geçirsin canım.Allah görüyor biliyor herşeyi.
aminEfendimiz a.s dünyamıza teşrif ettiği bu hayırlı zamanlarda ve her aldıgımız nesefte onun sünneti seniyesine uyma duası ile ...
Ayy gerçek mi bilmiyordun ben bunu. Çok severim kekik yakışır onaTavuk cigeri en cook demir iceren buymus ama hic yiyemedim( sevemedim
Serim Allah islerini yoluna koysun, evine huzur versin insallah. Dualarimiz seninle. Bugunler de gececek insallah.Yarin icin izin aldim
Kres bakacagim.
Cok salak benim kocam.
Balım ya gelip oraya o kaynanayida kocanida miunun çivili sopasıyla dovesim var adı şerefs..zler kendilerini bir b.k sanıyor kandil kandil yeminle sinirim tavan yaptı s.ktir olup gitsin ikise de aha kapı orada...Allah bu insanların niyetlerine göre versin. Ben öyle musterihim ki.
Teşekkür ederim ayrıca.
Hayırlı kandiller
Ayyy ben yiyemedim bi türlü ama demiri yüksekmiş yiyebiliyorsan ye canim..Ayy gerçek mi bilmiyordun ben bunu. Çok severim kekik yakışır ona
Ayni duygulari paylasiyorum vaytimBalım ya gelip oraya o kaynanayida kocanida miunun çivili sopasıyla dovesim var adı şerefs..zler kendilerini bir b.k sanıyor kandil kandil yeminle sinirim tavan yaptı s.ktir olup gitsin ikise de aha kapı orada...
Yemem mi bayılırım. Çok kaçırmak lazım onu ada yokda güzel olmuyorAyyy ben yiyemedim bi türlü ama demiri yüksekmiş yiyebiliyorsan ye canim..
Ada ben çok severim sotesini tavuk diğerinin mimmm canım çekti bakkkAyyy ben yiyemedim bi türlü ama demiri yüksekmiş yiyebiliyorsan ye canim..
Asabim bozuk zaten catacak adam arıyorum iyice dellendim şerefs.zler bunlar ya bi kadına kendine emanet edilen kadına el kaldıran aciz varlık koca müsvedde si ne olacakAyni duygulari paylasiyorum vaytim
Ayyy cok sey diyecem diyemiyorum sheryy varya icimden ne saydiriyom kvne Allah biliyor....Yarin icin izin aldim
Kres bakacagim.
Cok salak benim kocam.
Ayyyy ben m8 beceremiyorum bi tekrar denesem miAda ben çok severim sotesini tavuk diğerinin mimmm canım çekti bakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?