- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Hadi gozun aydin canim. O gitti ya esin de duzelir zamanla.kizlar
Kizlar sonunda gitti.
Eltime. Ama valizlerini almamış.
Karisina sahip cikmayan kocam olacak adam musveddesine benim de ailemin de laflari hazir.
Simdi konuşmuyorum.
Dua etsin kizima..
Evet evime konmakti kv nin derdi. Beni kovmaya kalkti ya. Oh giden gitsin kapi orda ddedim ya. Oh olsun giden o oldu.
Istiyorsa gereksiz oğlunu da alsin. Zaten icimde çok şey yıkıldı.
Bir kere vurdum birinin mabadine yine yaparim .. Ama yavrum işte tek dderdim o.
Ama kesinlikle mantiHii mantıı
Tartildim tabiki ama white duymasin
Çok şükür ilk adim atildi.Hadi gozun aydin canim. O gitti ya esin de duzelir zamanla.
Telefonda düzenle yazmıyo etiketlwyemedimNefs bakim böle olcak mı :)
Şov yapiyor desene. HahahhGeldi girdi anasinin odasina. Anasinin eteğini n altindan cikamamis oglan cocugu.. Tripleniyor hala hem suclu hem güçlü
Valla yanlış değil. Fotoda öyle durduğuna bakma çok iriyimNasıl yani baskül mü yanlış acaba ben daha kilolu görünüyorum senden ben şok
Çok güzel bir haber inşallah kucağına almak da nasip olurCoooooooook mutlu oldummmm inşallah iki gün sonra çok güzel çıkar değerleri çok amin
Hmm iyi fikir. Senden çok tarif alicam galiba. ...Ya aslında o kremalı ıspanak ama ben tabiki krema fıs olduğu için ıspanağı soğan ve sarmısakla biraz zeytinyağında kavurduktan sonra içine süzme yoğurt ve sütü çırpıp ekledim. Bide kaeabiber kimyon toz kırmızı biber ekledim misss :) köfte falan yapınca yanına yapıyorum güzel oluyo :)
Doğru dusunmussun canım..Yok öyle tabiki de direnç kilosunu kırmak zor ya o aşamadaki biriyle diyete yeni başlayan biri fark eder diyo düşünmüştüm :)
Aynı eski bensarayca akşam yer yer yer ve derki, yarın diyete başlıyorum..
ertesi gün
sarayca akşam yer yer yer ve derki, yarın diyete başlıyorum..
ertesi gün
ertesi gün
ertesi gün
ertesi gün
ertesi gün
ertesi gün
ertesi gün
ertesi gün
ertesi gün
ertesi gün
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kız Yok biz seninle mortiyizAyy bilmem ki ben karıştırdım galiba yakamoz zannettim kusura bakma nolur.ben cok sevdim ozendim bu mortilik işine.sen menu yazmış miydin
Yok öyle tabiki de direnç kilosunu kırmak zor ya o aşamadaki biriyle diyete yeni başlayan biri fark eder diyo düşünmüştüm :)
Hayırlı akşamlar canım şimdi savaştan çıktım uzandım :) bol bol protein yiyorum midem bulandı artık ama yarında protein yapcam
Yani bi nevi hile yapıyorum diyelimmalum cuma
Hatice istedi 1 morti Allah verdi 2 morti. Ben ikinizle de başa çıkarım merak etmeyin. Cuma günü suprizim var.Yok öyle tabiki de direnç kilosunu kırmak zor ya o aşamadaki biriyle diyete yeni başlayan biri fark eder diyo düşünmüştüm :)
Kizlar kizimla hasret gideriyorum. Mis mis kokluyorum.
Sakinim. Su akar yolunu bulur. Hiiic umrumda degil ne olacaksa olsun saglik olsun
Valla yanlış değil. Fotoda öyle durduğuna bakma çok iriyim
Yazdım canım menümü bende senin menüyü görmedimHatice istedi 1 morti Allah verdi 2 morti. Ben ikinizle de başa çıkarım merak etmeyin. Cuma günü suprizim var.YaKaMoZz-z menunu tam olarak yaz da görelim.
Nasıl yani baskül mü yanlış acaba ben daha kilolu görünüyorum senden ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?