Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim küçük de ki 3 yaşında artık, kucağına al beni diye burnundan getirdi yoğun stres altında spor yapıyorum
geçen 25 dk oğlum varken yapayım spor dedim, ama gülmekten kırıldım, dambılları vermiyor benim bu diyor, 5 kg dambıl vardı 1 kg alınca size aldım demiştim, haklı tabi

çocukla spor yapmak çok zor, onlar uyuyunca yapıyordum fakat bu aralar saat 12 gibi ancak uyuyorlar ve pilim bitiyor, enerjim kalmıyor

güzel bir başlangıç defter olayı makbuş, devamı gelecek bence, hadi her akşam temiz kalalım hepberaber

Ben evlendigim zamandan beri esim supurur ben silerim. Kendisi zaten titiz bir insan oldugu icin hic arkasini toplamadim. Sansliyim bu konuda. Sofrayi da ben kurarim o kaldirir. Soylememe gerek kalmaz.
kv den iyi yetiştirmiş canım oğlunu takdir etmek lazım... benim kv eşim ban ayardım ettikçe böyle şok şok bakıyordu .. diğer iki oğlu neredeyse eşleri ağızlarına yemek yedirecekler... çok şükür benim eşim yardımcıdır hiç benzemiyor onlara..

yok canım ben hiç fiyat araştırması yapmam açıkcası o konular eşimin görevi ben alır sepete atarım zaten.. gerçi ben bekarkende hiç yapmazdım güzel huy değil ama öyleyim işte ...

Demekki bende doğru düzgün yapamıyom diyeti abla baksana kaç ay oldu aynı sulardayım bigün doğru bi gün eğri hacı yatmaz olduk
İş konusuna gelince de Rabbime havale ettim hayırlısı olsun inşallah

evet baştan yapmıyacaksın..
kaynımın kınası vardı neyse ben süslendim giyindim eşimle gittik kızım o zaman 14 aylık ama yürümüyordu anamm kucak kucak geziyor bide kalabalık ortamları çook ağlıyor durmuyor neyse bahçeli kızı tarafının evi biz arabadan indik eşime dedim kızı bebek arabasına koydum sana emanet dışşarda şimdi içerisi kalabalıktır sen ilgilen eşim tamam dedi... kaynım oradan atladı yaaaa yenge şimdi biz buna nasıl bakacağız yaaa diye böyle sitemle çıkıştı döndüm sanane sen mi bakacan dedim babası bakacak Allah Allah dedim yürüdüm .. eşimin teyzesi yanımızda döndüm ona kaynıma ne oluyorsa dedim kimse çıtını çıkaramadı... heee oldu her yükü ben kaldıram olduuu başka sınıtısınız var mı....

CNM YEMEK ÇIKARKEN BENDE ÖYLE YAPIYORDUM AMA
ARTIK YEMEK YOKK BİZDE TİCKET ALIYORUZ
Anladım canım buda çok kötü ya insan ne yiyeceğini bilemiyor düzen bozuluyor
bende katı diyet uygulayamıyorum
nasıl yani sende de mi var ahuahu bende görünüyor ayy ben mi çıkarmadım acaba
Sen çıkaracaksın sanırım kaptan süperstarlardan çıkarın dedi
İyice göz kulak olun diye ikinize de koymuşum

Ahu bu izinde diye cozutur falan diye

Süperstarlardan çıkaralım ahuyu nehirnil111 diğer grupta kalsın
Begüş çıkaracak ben megastarım Göz kulak olduk bayağı hemde çifte standart
Ahahah yok öyle Bendensin neyse zaten son gündü bu hafta böyle geçti
Kuzum ben bu hafta spor yapmiyorum cunku belimde bi problem var egilip kalkamiyorum. Beni bu hafta etkisiz eleman sayabilir miyiz
Geçmiş olsun kuzum günlük sporun var onunla haftayı tamamlayacaksın artık olsun haftaya daha yoğun olur
Ekledim şekerim
@Whiteblacklife korku nelere kadir ne kadar spor puanim olmus
Değil mi ahh şu hırslarımız azmimiz biz istersek her şey mümkün
Kızlar sporumu yazayım
45 dk eliptik 25 dk jillian 280 point
nehirnil111 begum75

Ekledim

yok canım ben hiç fiyat araştırması yapmam açıkcası o konular eşimin görevi ben alır sepete atarım zaten.. gerçi ben bekarkende hiç yapmazdım güzel huy değil ama öyleyim işte ...

hımmmm hiç bana göre bişey degill
ama belkde böylesi daha iyidir bilemiyorumm

burada hepsi kilo aldı cnm ekmek arası yemekten

hım bir adım atmak istemiş kv yani ada

hımmmm hiç bana göre bişey degill
ama belkde böylesi daha iyidir bilemiyorumm

burada hepsi kilo aldı cnm ekmek arası yemekten

hım bir adım atmak istemiş kv yani ada
geçmiş olsun ben onlara açık açık dedim bende size gelin sizdende bana anne baba olmaz diye bitti o iş.... attığı adım beni üzmeden önce düşünselerdi... o çook bekledi düğünde gidem onalara slm verem ama geçtim karşısında oynadım

her hatanın bi affı vardır bence ada ya

her hatanın bi affı vardır bence ada ya
benim için bazı şeylerin yoktur canım ... ben kendimi tanıyorum rol yapamam unutmuş gibi davranamam bu yüzden uzak dursunlar benden ...........bende incitmeyeyim onlarda incitmesin böylesi güzel....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…