cnm ben 6 dan sonra yersem kilo gitmez bende ancak korurum
biliyorum çünkü çok denemleirm oldu benim bu yönde
oruçken gün boyu aç oluyorsun cnm yakıyorusn ondan gidiyor kilo
100 puan sana
başka bişey yok demi?
geçen 25 dk oğlum varken yapayım spor dedim, ama gülmekten kırıldım, dambılları vermiyor benim bu diyor, 5 kg dambıl vardı 1 kg alınca size aldım demiştim, haklı tabiBenim küçük de ki 3 yaşında artık, kucağına al beni diye burnundan getirdiyoğun stres altında spor yapıyorum
güzel bir başlangıç defter olayı makbuş, devamı gelecek bence, hadi her akşam temiz kalalım hepberaberBen de dun bozdum canım boyle boyle doğrusunu bulacağız bende bugun cok hafif geçiriyorum yarın baslıyorum Bı defter tutmaya basladim her gun yediklerimi duygularımı oraya yazacağım zorlandığım zamanlarda okurum diye birbirimizı kontrol edelim boyle
kv den iyi yetiştirmiş canım oğlunu takdir etmek lazım... benim kv eşim ban ayardım ettikçe böyle şok şok bakıyordu .. diğer iki oğlu neredeyse eşleri ağızlarına yemek yedirecekler... çok şükür benim eşim yardımcıdır hiç benzemiyor onlara..Ben evlendigim zamandan beri esim supurur ben silerim. Kendisi zaten titiz bir insan oldugu icin hic arkasini toplamadim. Sansliyim bu konuda. Sofrayi da ben kurarim o kaldirir. Soylememe gerek kalmaz.
yok canım ben hiç fiyat araştırması yapmam açıkcası o konular eşimin görevi ben alır sepete atarım zaten.. gerçi ben bekarkende hiç yapmazdım güzel huy değil ama öyleyim işte ...
gereksiz pahalı ya ben çok nadir alışveriş yaparım migrostan
ya yönetcez, ama kullanmak gibide degil
hayatı kolaylaştırmak adınaa yani
benim eşim yardımcıdır sagolsun
ama söyelüycem söylemeden yapmaz
aaaa ada ne demek uygun snaıyordum
hiç mi fiyat araştırmıyon sen annemmm
umaırm bi an önce yoluna girer işleri vaytım sende rahatlarsın
Demekki bende doğru düzgün yapamıyom diyeti abla baksana kaç ay oldu aynı sulardayım bigün doğru bi gün eğri hacı yatmaz oldukhahaha domestos daha iyi kız, senin maşallahın var, uzun zamandır diyettesin azıcık kirlenmişsin, yine toparlarsın,
ayrıca iş konusunda hakkında hayırlısı olsun, çok istiyorsun biliyorum, umarım en kısa zamanda işini öğrenir kendine bir yer açarsın
evet baştan yapmıyacaksın..Canım ne diyeyim bilemedim. Tek öğrendiğim şu evlilik işinde, her şeye yeten yetişen kadın olmayacaksın, insanlar buna çok çabuk alışıyor ve bir gün yapmasan bütün yaptıkların akılda kalmıyor da yapmadıkların kalıyor
Anladım canım buda çok kötü ya insan ne yiyeceğini bilemiyor düzen bozuluyor
CNM YEMEK ÇIKARKEN BENDE ÖYLE YAPIYORDUM AMA
ARTIK YEMEK YOKK BİZDE TİCKET ALIYORUZ
Sen çıkaracaksın sanırım kaptan süperstarlardan çıkarın dedibende katı diyet uygulayamıyorum
nasıl yani sende de mi var ahuahu bende görünüyor ayy ben mi çıkarmadım acaba
Begüş çıkaracak ben megastarımİyice göz kulak olun diye ikinize de koymuşum
Ahu bu izinde diye cozutur falan diye
Süperstarlardan çıkaralım ahuyunehirnil111 diğer grupta kalsın
Ahahah yok öyleOy kıyamam yaa
Bende mutsuz oluyorum ya gözü kör olasıca diyet...
lan zevk almamı köreltti...ben ne güzel dolmaları sarmaları börekleri yerken çok zevk alıyodum harikaydı..şimdi pişmanlık yeyince de hızlıca yiyip hiç bişey anlamama bari 55 olsak hedefe varsak bi yer bi bırakırız offf
oh oh ne güzel durayım ben ikinizdede nede olda ikinizdede aynı puanım olacğu için fasülyeden sayılmış olayrum ayağımı uzatıp oturayrum bundan sonranehirnil111 @MiuLego
Geçmiş olsun kuzum günlük sporun var onunla haftayı tamamlayacaksın artık olsun haftaya daha yoğun olurKuzum ben bu hafta spor yapmiyorum cunku belimde bi problem var egilip kalkamiyorum. Beni bu hafta etkisiz eleman sayabilir miyiz
Ekledim şekerimtempolu canım
Değil mi ahh şu hırslarımız azmimiz biz istersek her şey mümkün@Whiteblacklife korku nelere kadir ne kadar spor puanim olmus
yok canım ben hiç fiyat araştırması yapmam açıkcası o konular eşimin görevi ben alır sepete atarım zaten.. gerçi ben bekarkende hiç yapmazdım güzel huy değil ama öyleyim işte ...
Anladım canım buda çok kötü ya insan ne yiyeceğini bilemiyor düzen bozuluyor
Sen çıkaracaksın sanırım kaptan süperstarlardan çıkarın dedi
Begüş çıkaracak ben megastarımGöz kulak olduk bayağı hemde çifte standart
Ahahah yok öyleBendensin neyse zaten son gündü bu hafta böyle geçti
Geçmiş olsun kuzum günlük sporun var onunla haftayı tamamlayacaksın artık olsun haftaya daha yoğun olur
Ekledim şekerim
Değil mi ahh şu hırslarımız azmimiz biz istersek her şey mümkün
Ekledim
aaa son dakika haberi eşim dün annesiyle konuştu kandil dolayısıyla kadın sizlere öteberi koydum saat kaçta araba varsa göndereyim demiş eşim yok istemeyiz kalsın demiş .. olmaz ollmazz koyduk hazırladık demiş.....
Kizlarrrrrrrrrrr babam geldiiiiiiii surpriz yaptiiiiiii ben sokkkkkk ayyyyyy
geçmiş olsun ben onlara açık açık dedim bende size gelin sizdende bana anne baba olmaz diye bitti o iş.... attığı adım beni üzmeden önce düşünselerdi... o çook bekledi düğünde gidem onalara slm verem ama geçtim karşısında oynadım
hımmmm hiç bana göre bişey degill
ama belkde böylesi daha iyidir bilemiyorumm
burada hepsi kilo aldı cnm ekmek arası yemekten
hım bir adım atmak istemiş kv yani ada
gözün aydınnnnnnnnn canımmmmKizlarrrrrrrrrrr babam geldiiiiiiii surpriz yaptiiiiiii ben sokkkkkk ayyyyyy
geçmiş olsun ben onlara açık açık dedim bende size gelin sizdende bana anne baba olmaz diye bitti o iş.... attığı adım beni üzmeden önce düşünselerdi... o çook bekledi düğünde gidem onalara slm verem ama geçtim karşısında oynadım
benim için bazı şeylerin yoktur canım ... ben kendimi tanıyorum rol yapamam unutmuş gibi davranamam bu yüzden uzak dursunlar benden ...........bende incitmeyeyim onlarda incitmesin böylesi güzel....her hatanın bi affı vardır bence ada ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?