Gerçekten hazırla olmuyor bizim bir kaç gün araç olmadığında yemek gelmedi döner lahmacun böyle saçma sapan şeyler yedim kuruyor insan
hımmmm hiç bana göre bişey degill
ama belkde böylesi daha iyidir bilemiyorumm
burada hepsi kilo aldı cnm ekmek arası yemekten
hım bir adım atmak istemiş kv yani ada
Eşin yapıyor ama çoğu erkek te yapmıyor ki,ne kadar konuşursan konuş.Özellikle ev hanımıysan akşama kadar çalışıp yoruluyoruz ,kadın evde rahat yapar diye düşünüyorlar.Bak sen bile sabah spor yapamıyorum diye bana ne dedin ,ben evdeyken daha çok spor yapıyordum yapmaya çalış dedin.Ev hanımlarının kaderi bu ,ürettiğin yaptığının bir değeri yok
aynen cnm ya yapamıyorsa söylemek lazımm
hiç bi erkek ya ev rezil kalkıp süpüreyim demez
ha ancak çok pis olurusun adam bıkar lanet olsun der kalkıp süpürür bilemem ama diyeceksin
valla benim evim caddeye uzak markete gitsem her hafta elimde taşısam demez aaa nedne elinde taşıyorsun diye
ona normal gelir yani dogalarında yok anlatcaz , söyleye söyeleye
geçen akşam yemek yapıyorum harıl harıl
elinde tel çat çat çat geziyor sayfalarda
dedim ki abisiiiii , kilerdeki süpürge seni özlemiş
telefonda çok yorulmuş
telefon dinlensin
süpürge sneinle özlem gidersinnn
hadi bakalım dedimçok bilmiş diyip kızıyor
kalkıp yapıyor
Ayyyyy portakal ne romantik bir eşin varBende iki gündür depresyondaydım. Moralim sıfırdı. Eşimin haftasonu sınavı var Ankara'da. Müfettiş yardımcılığı sınavı. Allah hakkımızda hayırlsıını versin. Çok istiyoruz Ankara'ya gelmeyi orda yaşamayı. Eşim on gündür sınava çalışmak için sabah çıkıp akşam geliyor. Tek kızım var Allaha şükür sakin ama ne olursa olsun insan bunalıyor sürekli evde. Sürekli aynı şeyler. Dün bıraktım ikisini de çıktım evden. Biraz çarşıya gittim dolaştım. Eşimin doğum günü haftaya ona bir kazak bir atkı kızıma oyun hamuru boya defter kendime üç kitap aldım. İyi oldum mu? Oldum. Eğer dün çıkmasaydım evde çok kötü patlayacaktım huzursuzluk tavan olacaktı. Çünkü şeytan sürekli dürtüyor hadi hadi arıza çıkar eşine diye. Eşimle de ufak bir atışmamız oldu tabi. Neyse eve geldim eşim bana hadi şu şeytanı çatlatalım diyerek sımsıkı sarıldı:)) Demek ona da aynı şeytan dürtüyormuş:) Sonra ben bazı şeyleri düşünemiyorum beklediğin şeyler var benden ama gerçekten anlayamıyorum bana sen söylemeden dedi. Bi yandan hak verdim.Benim gibi olsun istiyorum ama olmuyor işte. O başka fıtrattan. Ve şunu da söyleyeyim demin vaytın yazdığını okudum. Eğer sen kendini düşünmezsen bu eşin de olsa düşünecek başka kimseyi bulamazsın vaytım. Sen oluşturacaksın o zamanı. Bak eşimin sınavı var ciddi bir sınav.Adamın ders çalışması lazım ama ben de haftanın berbat geçmemesi için kendimi boşaltmam stresimi atmam lazım. İstedim yaptım dün. Eşinde istiyot ve yapıyor. O yaptıktan sonra sıra sende şimdi. Sende isteyip yapacaksın. Bunun başka yolu yok. Kenarda köşede beni de düşünsün dersen çok beklemiş olacaksın hayat geçiyor. Sinir stres kalbinde katran karası oluyor vaytımWhiteblacklife
Diğer marketlere bakarsa farkı anlarHahaha kız o zaman ben sosyetikmiyim biz aylik alışverişin % 80 ni migrostan yapariz.. cimri esim bile migrostan yapiyor aliverisi
Bir ikimiz yiyemiyoruz herhalde ,koyun kuzu etiniada81
@nar_cicegim
ya bende eşime diyorum bizim buralarda köyler var
gidiyorsun kestirip alıyorsun ama
bana yeni et kokuyor ya yiyemiyorum
Akşam 8 9 çok geç olur bence .Akşam 7 den sonraya mümkünse bırakılmamalı diye düşünüyorum ben.hatta ve hatta akşam çocuklarınla eşinle sofraya oturup en azından salata yoğurt 1 küçük kase çorba ya da ana yemeğini yemelisin masum, çok geç diyorsun ama ben oruçlu iken akşam 8 den sonra yediğim halde ve gece yediğim halde kilo verebiliyordum, en azından 1-2 hafta denemelisin, sabah kahvalı, öğlen yemeği 4 gibi ara ve 8 gibi ya da 9 gibi akşam yemeği, zaten yatma vaktin en erken 12 oluyordur, denemekte fayda var,
Bizim de evde o görev eşimin.Bazen indirimde diye çifter çifter alıyor yağı,çayı ,şekeriyok canım ben hiç fiyat araştırması yapmam açıkcası o konular eşimin görevi ben alır sepete atarım zaten.. gerçi ben bekarkende hiç yapmazdım güzel huy değil ama öyleyim işte ...
Gerçekten hazırla olmuyor bizim bir kaç gün araç olmadığında yemek gelmedi döner lahmacun böyle saçma sapan şeyler yedim kuruyor insan
afiyet olsun menün çok güzelöglen yemegimi yedim
6 köfte
ayran
1 dlm denge ekmek (makinada iyicekuruttum)
domates-salatalık
ekmege gerek yoktu ama cnm istedi
valla keyfim yerine geldi sanki
Bir yerden sonra sıkar kuzum hem insan tam doymuyor hem de zararlı biz bir kaç gün yesek bu ne böyle diyoruz çok çabuk sıkılıyorsun hazır yiyeceklerden ekmek aralarındanlöp löp yiyorlar kız valla hergün
kabızdamı olmuyorlar anlamıyorum ya
ama hergün evden yemek taşıyan sayısı artıyor
Eşin yapıyor ama çoğu erkek te yapmıyor ki,ne kadar konuşursan konuş.Özellikle ev hanımıysan akşama kadar çalışıp yoruluyoruz ,kadın evde rahat yapar diye düşünüyorlar.Bak sen bile sabah spor yapamıyorum diye bana ne dedin ,ben evdeyken daha çok spor yapıyordum yapmaya çalış dedin.Ev hanımlarının kaderi bu ,ürettiğin yaptığının bir değeri yokİnsan ev işini yetiştirse bile moralman çöküyor devamlı evde,dışarılara çıkmak ,temiz hava alma itiyacı duyuyor çocuklar bunaltınca.Eş yardımcı olmazsa,yardım eden olmayınca zor.
Ayyyyy portakal ne romantik bir eşin varDemek şeytanı çatlatalım diye sarıldı sana. Devamını yazmamışsın ama olsun
Diğer marketlere bakarsa farkı anlar
Bir ikimiz yiyemiyoruz herhalde ,koyun kuzu etini
Akşam 8 9 çok geç olur bence .Akşam 7 den sonraya mümkünse bırakılmamalı diye düşünüyorum ben.
Olsun canım hazırlamış o kadar alın gitsinaaa son dakika haberi eşim dün annesiyle konuştu kandil dolayısıyla kadın sizlere öteberi koydum saat kaçta araba varsa göndereyim demiş eşim yok istemeyiz kalsın demiş .. olmaz ollmazz koyduk hazırladık demiş.....
Gözünaydın canım ne güzel bir sürpriz yaKizlarrrrrrrrrrr babam geldiiiiiiii surpriz yaptiiiiiii ben sokkkkkk ayyyyyy
öglen yemegimi yedim
6 köfte
ayran
1 dlm denge ekmek (makinada iyicekuruttum)
domates-salatalık
ekmege gerek yoktu ama cnm istedi
valla keyfim yerine geldi sanki
afiyet olsun menün çok güzel
Bir yerden sonra sıkar kuzum hem insan tam doymuyor hem de zararlı biz bir kaç gün yesek bu ne böyle diyoruz çok çabuk sıkılıyorsun hazır yiyeceklerden ekmek aralarından
Biz yemiyoruz da ne oluyorlöp löp yiyorlar kız valla hergün
kabızdamı olmuyorlar anlamıyorum ya
ama hergün evden yemek taşıyan sayısı artıyor
Biz yemiyoruz da ne oluyoryine kabız oluyoruz spor da yapsak kabız diyet de yapsak kabız
ben eşime dedim ben karışmam aile senin almak istersen al almak istemezsen alma dedim ....bütün evlatlarına eylül ayında hazırladı verdiler bizimkini vermiyeceklerdi ne olduysa son anda fikir değiştirdiler ne kıymeti var ki....Olsun canım hazırlamış o kadar alın gitsin
Gözünaydın canım ne güzel bir sürpriz ya
Afiyet olsun canım çok lezzetli ve güzelköfte çok severim
Ben de gömsem mi acaba ,artı çıkarsam seni bahane ederimkaderimizzzz deynep
ama ben ekmek arası yesemm çıkarım wc ye
beyaz ekmek işe yarıyor bende
amaaa şöle yedinmi yarımı gömecem en az
İyi insan lafın üzerine gelirmiş.
hellöööööööö
ben eşime dedim ben karışmam aile senin almak istersen al almak istemezsen alma dedim ....bütün evlatlarına eylül ayında hazırladı verdiler bizimkini vermiyeceklerdi ne olduysa son anda fikir değiştirdiler ne kıymeti var ki....
banuuu@MiuLego
kız ne bu toplantının konusu anam
ülkeyi mi kurtarcaksınız
yarında tb unlu makarna yiycem
domates soslu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?