Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hımmmm hiç bana göre bişey degill
ama belkde böylesi daha iyidir bilemiyorumm

burada hepsi kilo aldı cnm ekmek arası yemekten

hım bir adım atmak istemiş kv yani ada
Gerçekten hazırla olmuyor bizim bir kaç gün araç olmadığında yemek gelmedi döner lahmacun böyle saçma sapan şeyler yedim kuruyor insan

Eşin yapıyor ama çoğu erkek te yapmıyor ki,ne kadar konuşursan konuş.Özellikle ev hanımıysan akşama kadar çalışıp yoruluyoruz ,kadın evde rahat yapar diye düşünüyorlar.Bak sen bile sabah spor yapamıyorum diye bana ne dedin ,ben evdeyken daha çok spor yapıyordum yapmaya çalış dedin.Ev hanımlarının kaderi bu ,ürettiğin yaptığının bir değeri yok İnsan ev işini yetiştirse bile moralman çöküyor devamlı evde,dışarılara çıkmak ,temiz hava alma itiyacı duyuyor çocuklar bunaltınca.Eş yardımcı olmazsa,yardım eden olmayınca zor.

Ayyyyy portakal ne romantik bir eşin varDemek şeytanı çatlatalım diye sarıldı sana.Devamını yazmamışsın ama olsun

Hahaha kız o zaman ben sosyetikmiyim biz aylik alışverişin % 80 ni migrostan yapariz.. cimri esim bile migrostan yapiyor aliverisi
Diğer marketlere bakarsa farkı anlar

ada81
@nar_cicegim

ya bende eşime diyorum bizim buralarda köyler var
gidiyorsun kestirip alıyorsun ama
bana yeni et kokuyor ya yiyemiyorum
Bir ikimiz yiyemiyoruz herhalde ,koyun kuzu etini

Akşam 8 9 çok geç olur bence .Akşam 7 den sonraya mümkünse bırakılmamalı diye düşünüyorum ben.

yok canım ben hiç fiyat araştırması yapmam açıkcası o konular eşimin görevi ben alır sepete atarım zaten.. gerçi ben bekarkende hiç yapmazdım güzel huy değil ama öyleyim işte ...
Bizim de evde o görev eşimin.Bazen indirimde diye çifter çifter alıyor yağı,çayı ,şekeri

Gerçekten hazırla olmuyor bizim bir kaç gün araç olmadığında yemek gelmedi döner lahmacun böyle saçma sapan şeyler yedim kuruyor insan

löp löp yiyorlar kız valla hergün
kabızdamı olmuyorlar anlamıyorum ya
ama hergün evden yemek taşıyan sayısı artıyor

löp löp yiyorlar kız valla hergün
kabızdamı olmuyorlar anlamıyorum ya
ama hergün evden yemek taşıyan sayısı artıyor
Bir yerden sonra sıkar kuzum hem insan tam doymuyor hem de zararlı biz bir kaç gün yesek bu ne böyle diyoruz çok çabuk sıkılıyorsun hazır yiyeceklerden ekmek aralarından

ama ben yinede spora zaman yaratılır diye düşünüyorum deynep
bunun bahenesi olamaz ben günün 11 saatini dışarda geçiriyorum yapamıyrum sabah dışında
ama eminim evde olsam ne olursa olsun yapılır
@eflalim Whiteblacklife bunlarda ev hanımı ama güzel spor yapıyorlar istemek önemli

Olsun canım hazırlamış o kadar alın gitsin
Kizlarrrrrrrrrrr babam geldiiiiiiii surpriz yaptiiiiiii ben sokkkkkk ayyyyyy
Gözünaydın canım ne güzel bir sürpriz ya
öglen yemegimi yedim
6 köfte
ayran
1 dlm denge ekmek (makinada iyicekuruttum)
domates-salatalık

ekmege gerek yoktu ama cnm istedi
valla keyfim yerine geldi sanki

Afiyet olsun canım çok lezzetli ve güzel köfte çok severim

Olsun canım hazırlamış o kadar alın gitsin

Gözünaydın canım ne güzel bir sürpriz ya

Afiyet olsun canım çok lezzetli ve güzel köfte çok severim
ben eşime dedim ben karışmam aile senin almak istersen al almak istemezsen alma dedim ....bütün evlatlarına eylül ayında hazırladı verdiler bizimkini vermiyeceklerdi ne olduysa son anda fikir değiştirdiler ne kıymeti var ki....

bizimkide öyle ada
geçen mart ayında bana turşu verdi elinde kaldıgı için
bende onu yemedim döktümm yani yaz gelmiş napim turşuyu

ikide bir size turşu veridm yemediniz bilmem ne
dedim zamanında ver yiyelim
biz marttan sonra yemiyoruz turşu dedim hönk oldu yeter daaaa
sürekli veridm yemeidn , verdim yemedin

Perşembe menüsü erkenden yazılır sonradan kandırıkçı olmasın mide istemesin diye @MiuLego begum75

Sabah; 09:00 - Yarım avuç kuru üzüm + 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:15 - 1 kepçe tarhana çorbası + 1 porsiyon kıymalı karnabahar yemeği + 3 çtl salata + 3 ymk kaşığı yoğurt
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 3 ad.gün kurusu kayısı
Ara; 16:00 - 2 ad.ceviz
Akşam; 19:00 - 2 ad.haşlanmış yumurta + biraz peynir zeytin belki + 1 tane yeşil elma doymazsam

@MiuLego

kız ne bu toplantının konusu anam
ülkeyi mi kurtarcaksınız
banuuu
toplantı bitti
koştur koştur servise yetiştim kentparka gittim

donlar filan aldım kendime ciciler rengarenk ev donları aldımartık bilgisayarımda ve rahatım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…