hem sakin ol hemde dikkat et saraycabir yanım çok dikkat et hemencik ver kilolarını diyor, bir yanım sakin sakin ver acele etme diyor, ne kadar kararsızım ben ya
bir yanım çok dikkat et hemencik ver kilolarını diyor, bir yanım sakin sakin ver acele etme diyor, ne kadar kararsızım ben ya
olmaz olmaz neden olsunki çokta güzel olurbuzluga köfte yapıp atmam lazım
bitti bi yaptınmı gidiyor baya
2 kg dan mı yapsam diyorum bukez çokmu olar
o zaman hemencik veririm kilolarımı,hem sakin ol hemde dikkat et sarayca
cız coz ael uzatma
başladığın yoldan şaşma
bakarım hemensarayca ben dün bununla ilgili bir şey yazdım okudun mu ?
100 puan sana
Anam bi bakayım kız.benim ki masrafına aldırşmetmez evlendiğinizden beri bu tür bi araba istiyor bi alayım ne var diyo bizim isteklere ne zaman sıra gelecekseAyyAhu060812 esine o arabanin yillik masraflarini cikar anlasin neyin ne oldugunu. Cok yakar hem. Sana guzel bi araba tavsiye edeyim toyota avensis. Esimin eski arabasi. Ev almayi dusundugumuz icin satti uzule uzule. Tam yolculuk arabasi ama ve o kadar masrafsiz, az yakan bir araba ki hayret edersin.
Benim arabam da dizel ama yakiyor baya. Bu hafta evdeyim zannediyorum esim benim arabayla gidiyor okula. Meger otobusle gidiyormus, neden almadin dedim. Rahata alismak istemedim diyor
Deli bu adam
He abla denk gelemiyoruZ valla.bu ara teli elime alınca iş bakıyom şarjıda öabuk bitmeye başladı.aynen moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor kaçamaklar...
,
tempolu canım
yarı temiz aslında bana göre temiz, sadece pestil ve kızarmış balık yediğim için tam temiz diyemedim
bence gayet mantıklı, zaten kilon çok yok, sağlıklı beslenerek yavaş yavaş fazlalıklarını verirsin, tabi aynısı benim içinde geçerli
sende mi kirlendin ahum, hiç denk gelemiyoruz seninle
hatta ve hatta akşam çocuklarınla eşinle sofraya oturup en azından salata yoğurt 1 küçük kase çorba ya da ana yemeğini yemelisin masum, çok geç diyorsun ama ben oruçlu iken akşam 8 den sonra yediğim halde ve gece yediğim halde kilo verebiliyordum, en azından 1-2 hafta denemelisin, sabah kahvalı, öğlen yemeği 4 gibi ara ve 8 gibi ya da 9 gibi akşam yemeği, zaten yatma vaktin en erken 12 oluyordur, denemekte fayda var,kızlar miu ilede görüştümde şimdi benim diyette 2. haftamm ama yine beni sıkmaya başladı
bugün sebebi düşündümde kendimi yine her zmanki gibi dar kalıba sokmaktı..
ya meselaa evet İF yapıyorum o 8 saatlik yeme süresinde iki ögün yiyorum ama beni zorladıgını fark ettim
özellikle öglen yemek saati 12-1 arası herkeste bir yemek yeme olayı, yemek kokulalrı filan ben böle kulagımda kulaklık masama gömülüyorum bi kahve yapıyorum ezik ezikk gibi hissediyorum kendimi
ve malesef benim diyet anlayışım kısıtlı yeme
sebze+pro+kahvaltılık başka bir şeye yer yok diyetimde ve bu beni zor sokuyor
yolu uzamasınada sebep oluyor
mesela kahvaltımı 8 de yapıyorum , öglenide 3 te yiycem 7-8 saat var arada
acıkmayım diye o yumurtayı tiksine tiksine yiyorum, ceviz tok tutuyor diye öglenin arkasına ekliyorum
ondanda bög geliyorrr...
diyet benim için çekilmez bir hal alıyor böyle oluncada
zaten diyetten sıkılırken normal insanlar
ben kendime diyet içinde diyet uyguluyorum
ve bu baskıda benim yolumu uzatıyor
ben ki 38 kilo veridigm dönemde ara ögünde yapardım,
meyvede yerdim , hiç kendime böyle mobing uygulamazdım
sabah peynir zeytin yer kalkardım, canım istiyorsa yerdim o yumurtayı
akşam üstü o kahvevin yanındaki , hurma kayısı bana keyif verirdii
o yüzden yarından itibaren ben öglen 12-1 arası öglen yemeigmi yiyip
4 gibi minik ara ögünle günümü kapatacgım
cidden böylesi daha iyi olacak diye düşünüyorum
TB unundan pogaça yapıcam, hatta bu cuma TB unlu makarna yiycem
bunun igibi bir kaç degişiklik yapıcam yoksa gerçekten diyett benim için dahada bi kısır döngüye dönecekkk
@MiuLego
hahaha domestos daha iyi kız, senin maşallahın var, uzun zamandır diyettesin azıcık kirlenmişsin, yine toparlarsın,Anam bi bakayım kız.benim ki masrafına aldırşmetmez evlendiğinizden beri bu tür bi araba istiyor bi alayım ne var diyo bizim isteklere ne zaman sıra gelecekse
He abla denk gelemiyoruZ valla.bu ara teli elime alınca iş bakıyom şarjıda öabuk bitmeye başladı.
Bu arada çaktırma kirlendim azıcık ama eve Ace aldım omo yetmedi temizlemeye
hatta ve hatta akşam çocuklarınla eşinle sofraya oturup en azından salata yoğurt 1 küçük kase çorba ya da ana yemeğini yemelisin masum, çok geç diyorsun ama ben oruçlu iken akşam 8 den sonra yediğim halde ve gece yediğim halde kilo verebiliyordum, en azından 1-2 hafta denemelisin, sabah kahvalı, öğlen yemeği 4 gibi ara ve 8 gibi ya da 9 gibi akşam yemeği, zaten yatma vaktin en erken 12 oluyordur, denemekte fayda var,
Waauw harika ah ben dün 3 mile yapayım dedim kızım ağladı oglus bi yandan yaramazlık yapıyor 40 dk oldu 60 dkTavuk sote yiyorum. Çok fena oldum 70 dk lesli yaptım birde.
Eki Görüntüle 2073543
MegastarlarımAhu060812 @nar_cicegim Whiteblacklife @matematik61
UltrastarlarımZeytinlerimm @Nefs @hatice901217 @ecemavi cakil80
Eksik gedik var mı fıstıklar ? son viraj
Nare83 @Triplimelek Megi Sarayca @Bonus Canlar bu hafta sporlarınız yok mu atlamadım değil mi ?
aynen cnm ya yapamıyorsa söylemek lazımm
hiç bi erkek ya ev rezil kalkıp süpüreyim demez
ha ancak çok pis olurusun adam bıkar lanet olsun der kalkıp süpürür bilemem ama diyeceksin
valla benim evim caddeye uzak markete gitsem her hafta elimde taşısam demez aaa nedne elinde taşıyorsun diye
ona normal gelir yani dogalarında yok anlatcaz , söyleye söyeleye
geçen akşam yemek yapıyorum harıl harıl
elinde tel çat çat çat geziyor sayfalarda
dedim ki abisiiiii , kilerdeki süpürge seni özlemiş
telefonda çok yorulmuş
telefon dinlensin
süpürge sneinle özlem gidersinnn
hadi bakalım dedimçok bilmiş diyip kızıyor
kalkıp yapıyor
PikiDiyeyim miiii bence de diyeyim çok mantıklı
Canım daha deneme süren dolmadı sanırım.. dılsa da bu hafta almam.. daha düzene oturmadı menülerin.. bazen hep görüyorum bazn hiç görmüyorum çünkü.. dur bakalım deneme süresi dolsun hele
Aaa geçmiş olaun cankm dikkat etGünaydın canlarAksam yatmadan önce sporsuz yatmak istemeyip hizlica viseyler yaparken belini agritan bernadan selamlar
Bende iki gündür depresyondaydım. Moralim sıfırdı. Eşimin haftasonu sınavı var Ankara'da. Müfettiş yardımcılığı sınavı. Allah hakkımızda hayırlsıını versin. Çok istiyoruz Ankara'ya gelmeyi orda yaşamayı. Eşim on gündür sınava çalışmak için sabah çıkıp akşam geliyor. Tek kızım var Allaha şükür sakin ama ne olursa olsun insan bunalıyor sürekli evde. Sürekli aynı şeyler. Dün bıraktım ikisini de çıktım evden. Biraz çarşıya gittim dolaştım. Eşimin doğum günü haftaya ona bir kazak bir atkı kızıma oyun hamuru boya defter kendime üç kitap aldım. İyi oldum mu? Oldum. Eğer dün çıkmasaydım evde çok kötü patlayacaktım huzursuzluk tavan olacaktı. Çünkü şeytan sürekli dürtüyor hadi hadi arıza çıkar eşine diye. Eşimle de ufak bir atışmamız oldu tabi. Neyse eve geldim eşim bana hadi şu şeytanı çatlatalım diyerek sımsıkı sarıldı:)) Demek ona da aynı şeytan dürtüyormuş:) Sonra ben bazı şeyleri düşünemiyorum beklediğin şeyler var benden ama gerçekten anlayamıyorum bana sen söylemeden dedi. Bi yandan hak verdim.Benim gibi olsun istiyorum ama olmuyor işte. O başka fıtrattan. Ve şunu da söyleyeyim demin vaytın yazdığını okudum. Eğer sen kendini düşünmezsen bu eşin de olsa düşünecek başka kimseyi bulamazsın vaytım. Sen oluşturacaksın o zamanı. Bak eşimin sınavı var ciddi bir sınav.Adamın ders çalışması lazım ama ben de haftanın berbat geçmemesi için kendimi boşaltmam stresimi atmam lazım. İstedim yaptım dün. Eşinde istiyot ve yapıyor. O yaptıktan sonra sıra sende şimdi. Sende isteyip yapacaksın. Bunun başka yolu yok. Kenarda köşede beni de düşünsün dersen çok beklemiş olacaksın hayat geçiyor. Sinir stres kalbinde katran karası oluyor vaytımWhiteblacklife
Benim küçük de ki 3 yaşında artık, kucağına al beni diye burnundan getirdiWaauw harika ah ben dün 3 mile yapayım dedim kızım ağladı oglus bi yandan yaramazlık yapıyor 40 dk oldu 60 dk
Ben de dun bozdum canım boyle boyle doğrusunu bulacağız bende bugun cok hafif geçiriyorum yarın baslıyorum Bı defter tutmaya basladim her gun yediklerimi duygularımı oraya yazacağım zorlandığım zamanlarda okurum diye birbirimizı kontrol edelim boylekızlar akşam kirlendim çok canım sıkıldı
buraya yazıp mod düşürmeyim deidm ama yazmasam çıg gibi büyüyecekti eminim
sabah çocukalrın tostundan tırtıkladım mesela kahvaltı yapmadım
bu diyetin bozulma sinyalleirnden biri ,
dünde yazdım ya zaten sıkılıyorumm diye sıkılınca böyle oluyor işte bende
bunlar diyetin bozulma sinyaleri
Cutemom007 begum75 @nehirnil111 Nego
yazdıklarınız bana çok iyi geldi
işte bu destekle yeniden toparlanıyorumm
öglen köfte getiridm ayran ,domates salatalık ile yiyip akşam üstü fındık ve kayısı yiycem
artık sıkmadan ilerliycem kendimi
TB unu ile pogaça buldum onu yapıcam kendime
kurabiyeler kekler yapıcam diyet
hem bıkmam sıkılmam, hemdee
diyetten kopmalar yaşamamm
buraya yazmasam eminimki devam edecekti kaçamaklarım
o yüzden yazdımm :)
sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?