Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anam bi bakayım kız.benim ki masrafına aldırşmetmez evlendiğinizden beri bu tür bi araba istiyor bi alayım ne var diyo bizim isteklere ne zaman sıra gelecekse
He abla denk gelemiyoruZ valla.bu ara teli elime alınca iş bakıyom şarjıda öabuk bitmeye başladı.
Bu arada çaktırma kirlendim azıcık ama eve Ace aldım omo yetmedi temizlemeye

hatta ve hatta akşam çocuklarınla eşinle sofraya oturup en azından salata yoğurt 1 küçük kase çorba ya da ana yemeğini yemelisin masum, çok geç diyorsun ama ben oruçlu iken akşam 8 den sonra yediğim halde ve gece yediğim halde kilo verebiliyordum, en azından 1-2 hafta denemelisin, sabah kahvalı, öğlen yemeği 4 gibi ara ve 8 gibi ya da 9 gibi akşam yemeği, zaten yatma vaktin en erken 12 oluyordur, denemekte fayda var,

hahaha domestos daha iyi kız, senin maşallahın var, uzun zamandır diyettesin azıcık kirlenmişsin, yine toparlarsın,

ayrıca iş konusunda hakkında hayırlısı olsun, çok istiyorsun biliyorum, umarım en kısa zamanda işini öğrenir kendine bir yer açarsın

cnm ben 6 dan sonra yersem kilo gitmez bende ancak korurum
biliyorum çünkü çok denemleirm oldu benim bu yönde

oruçken gün boyu aç oluyorsun cnm yakıyorusn ondan gidiyor kilo

Kızlar iyi günler sabah a101 e gittim pijama takımı gelmişti ondan aldım hem de M beden alt biraz dar ama olsun olcak inşallah sonra aktardn kuru dut ve incir aldım sutum olsun diye inşallah yarar eşim dün humana aldı inş faydalarını görürüm.. güzel yürüyüş yaptım çok iyi geldi hava da çok güzel belki bi daha çıkarım oğlum parka gitmek istiyordu hava guzelkn degerlendirelim

Bende eşimden bişey yapmasını bekler bi tavır takınsam ama açıkça söylemesem anlayamadım diye korkudan gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalıyo o yüzden açıkça söylüyorum. Mutfağı süpürmek istiyosan kendini tutma yap hayatım diyorum oğlum annen yine iş kitledi diye oğluna şikayet ediyo eskiden varyaaaa hiççç ne sevgiliyken ne nişanlıyken biley yap demezdim beni arabayla bi yere bıraksa bile batardı bana illa kendi işimi kendim yapcam hastalık bende saçlarımı bile kendim keserim o derece hastalık ama baktım olmuyo geberiyorum değiştim.

Piki

Günaydın canlar Aksam yatmadan önce sporsuz yatmak istemeyip hizlica viseyler yaparken belini agritan bernadan selamlar
Aaa geçmiş olaun cankm dikkat et

Ay inşallah kazanır gelirsiniz ankaramız çok güzel :) dediklerine de katılıyorum canım ağlamayana meme yok resmen

Waauw harika ah ben dün 3 mile yapayım dedim kızım ağladı oglus bi yandan yaramazlık yapıyor 40 dk oldu 60 dk
Benim küçük de ki 3 yaşında artık, kucağına al beni diye burnundan getirdi yoğun stres altında spor yapıyorum

Ben de dun bozdum canım boyle boyle doğrusunu bulacağız bende bugun cok hafif geçiriyorum yarın baslıyorum Bı defter tutmaya basladim her gun yediklerimi duygularımı oraya yazacağım zorlandığım zamanlarda okurum diye birbirimizı kontrol edelim boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…