- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Var canim belim duzelsin baslayim ben de o zamanben insanity de yerden kalkana kadar adamlar ayak harektinin 2. hatta 3. cüsünü yapıyo
ben böyle şey görmedim
elinde varsa değerlendir
Yani o dönem son aydı kilo vermiştim zehirlenmeden ötürü. Belkide bana denk geldi bitane bayat olanı kısmet:)Hadi yaaaa gecmis olsun canim...
Biz de bir cok seyi sok marketten aliyoruz ozellikle sut urunlerini seviyorum. Ama et almiyoruz. Et icin yilda iki kez kuzu kestiriyoruz kac kilo istiyorsak aliyoruz. Kiymayi da kasaptan aliyorum. Dun kayinpeder sana koyun kiyma getireyim dedi aman kalsin dedim, cok yagli oluyor hic bi seye yakismiyor ve agir kokuyorEsimde cok uygun diyor ... bide esim eti ozellikle migrostan alir kasaptan almam ne oldugu belli olmaz der... deterjanda ben cok kullaniyorum diye onlarida marka oradan aliyor....ama biz herseyi oradan aliyoruzbide esim cimri olunca uygun oluyor saniyorum bende
Banum yok yavrum ne halt aşması yapıyordu çok yardım ediyordu Allah var bu ara işte çok buyuk sıkıntıları var ne yazıkki iki haftadır evdede olsa sanki kafası başka yerde bilmiyorum ne zaman kendine gelecek bende daraldim hayırlısıWhiteblacklife
cnm ya öncelikle şunu diyim
sen eline fırsat veridkçe kim olursa olsun bencil olur
bu bir gerçek cnmm eşin , çocugun kim olurdsa olsunn
ne demekkkk sen yalnız tek başına
fatura ödeme, çocuk bakma,temizlik yapacaksın
oda stres atmaya balıga gidecek yok öyle bir dünya
evlilik ortam paylaşımsa, herşey paylaşılmalı yaa olacak iş degil
sen sesini çıkarmdıkça daha çok üsütne binecektir cnm
ben ikizlere yalnız baktım evet çalışmıyordum
ama eşim yardım ederdi
bi dogurmadı birde emzirmedi inanki
hala yarıdm eder, hayat müşterek yıkar giydirir
tırnaklarını keser, yemek yapmaz bilmez ama
yetişmiyorsa hadi salatayıda sen yap derim yapar
durup durken bi salata yapayım demez
yani herşey karışıklı ya, bende o gece işten gelecegi zamana kadar uyumam
beklerim bi kahve çay , açsa yiyecek brişeyler hazırlarımm
markete birlikte gideriz
yeri gelir ev süpürür ,
çocuk bakarr yani ben çalışıyorum diye dgeil
böyle olması gerekiyor
bazen bakarım çok salarrr
derim küçük süpürge ile şu mutfagı süpürsende
bi kahve patlatsak diye , demesem düşünmez tabi
o yüzden sende diyeceksin
günde bin kez milyon kez
sen ne kadar yük taşırsannn ,,d aha fazlaısnı yükler emin ol
hepimiz için geçerli bu
kendini çokta hırpalama canım
gitmeyecekse gitmeyecek balıga dünyanın sonu mu
gidiyorsada usturuplu gidicekkk
haddimi aştımsa kusura bakma ama yazmak istedim
En guzeli biz igdirdayken orada hayvancilikla uğraşan arkadaslar vardi bizde orada taze taze alırdık.. onlar hep dana kesip ailece aralarinda bölüşürlerdi bizde ortak olurduk... ama simdi burada oyle bisey yok...bizde koyun yiyemiyoruz agir geliyor...Biz de bir cok seyi sok marketten aliyoruz ozellikle sut urunlerini seviyorum. Ama et almiyoruz. Et icin yilda iki kez kuzu kestiriyoruz kac kilo istiyorsak aliyoruz. Kiymayi da kasaptan aliyorum. Dun kayinpeder sana koyun kiyma getireyim dedi aman kalsin dedim, cok yagli oluyor hic bi seye yakismiyor ve agir kokuyor
Aynen. Kuzu da kolay pistigi ve yumusak oldugu icin seviyorum benEn guzeli biz igdirdayken orada hayvancilikla uğraşan arkadaslar vardi bizde orada taze taze alırdık.. onlar hep dana kesip ailece aralarinda bölüşürlerdi bizde ortak olurduk... ama simdi burada oyle bisey yok...bizde koyun yiyemiyoruz agir geliyor...
Hahaha kız o zaman ben sosyetikmiyim biz aylik alışverişin % 80 ni migrostan yapariz.. cimri esim bile migrostan yapiyor aliverisi
+10000...
Ben baskasinin yaptigi isi begenmezdim evlendigimizde esim temizlige yardim etmek istedi karisma temizligime ben yaparim dedim ta ki hamile kalana kadar.sonra da eline supurge bez aldirmadi.sadece ayakta toz aldim dogurduktan sonra bile.yeni basladim yapmaya diyebilirim o da evdeyim izinde o da benim maasi telafi etmek adina cok calisiyo kiyamiyorum yine de o olmadan yapmam cocuga o bakar ben isimi yaparim.cocuk konusunda zaten asla hakkını yiyeyem dedigin gibi bi emzirmedi dogurmadi.mesela alisveristen sonra dolabi o yerlestirir.Ben yumurta domates sevmem kendi menemenini kendi yapar zaten 8 sene bekar hayati yasamis aliskin her seye.Kv de Allah var hic aman erkek cocugu diyip oturtmamis her ise kosmus egitmis de.Mesela esim yemek yiyip eline saglik cok guzel olmus demezse sofradan kaldirmazmis.Simdi takiliyorum ona her seye cok guzel diyo anlamiyorum neye guzel dedigini diye :)
Ha ama ben hamile kalmasaydim bütün isleri alacaktım onun elinden aliskanlikla sonra hepsi bana kalacakti.
Kesinlikle katılıyorumWhiteblacklife canim erkekler komutla çalışıyor ilk evlendigimiz yillarda söylemiyordum kend8 düşünsün yapsin derdim baktim yerinden kalkmiyor yerde bi bardak görse almazdi ustunden atlar giderdi... bi gun cok sinirlendim gormuyirmysun eğilip alsan ne olur dedim.. nedese begenirsin demedin ki ... haaaaa dedim madem oyle simdi varya veriyom komutu rahat ediyom canim.... askim bunu yap canim bunu yap ohhhh beee keyfime bakıyom
Esimde cok uygun diyor ... bide esim eti ozellikle migrostan alir kasaptan almam ne oldugu belli olmaz der... deterjanda ben cok kullaniyorum diye onlarida marka oradan aliyor....ama biz herseyi oradan aliyoruzbide esim cimri olunca uygun oluyor saniyorum bende
Banum yok yavrum ne halt aşması yapıyordu çok yardım ediyordu Allah var bu ara işte çok buyuk sıkıntıları var ne yazıkki iki haftadır evdede olsa sanki kafası başka yerde bilmiyorum ne zaman kendine gelecek bende daraldim hayırlısı
Yaparsın canım ya o kadar kiloyu sen verdin, kaçamak yapınca mutlu olmuyorsun ki , vicdan azabı yiyip bitiriyor. Burda ol hep birbirimizi motive ede ede vericez kiloları
Sağol canım
,Tabisi listedesinTempolu mu normal mi yürüyüşlerin ekleyeyim o kadar liste tuttuk yahu
Nare83 Kuzum yazdıkların çok doğru mesela ben yaptığını yapamam o yüzden hiç girmem böyle şeylere ben pek sabit şeyleri sevmem canım istediğinde yerim öğünlerim bellidir sadece az yerim sağlıklı yerim spor yapar bol su içer bazı bitki çaylarımı da içerim bu durum senelerdir diyet yaptığım halde beni sıkmadı arada aldırsa da hiç şaşmadım böyle daha keyifli sonradan sıkılıp daha çok kilo almaktansa kendine düzen oluşturman daha iyi
Sarayca Ahahhaa kuzu ya kirli temiz listene çok güldüm güzel olmuş bence de haftalık cuma böyle bir liste verebiliriz yarı temiz kirliyi tam anlamadıysam da
Gunaydin millet aksamcılardan banu ve saraycayı gordumNare83 yazdıkların cok dogru canım benim diyetisyen de kendin icin eğlenceli hale getir diyeti her sevdiğin senin sağlıklı alternatifleri var onları yapabilirsin demişti gercekten de İnterneti acınca kekin de pogacanın da sağlıklı tarifleri var ben de dediğin gibi oluyorum bir hafta sağlam gittim diyelim sonra sıkılmaya ve tırtıklamaya baslıyorum benı Bı de Baskul cok etkiliyor mesela bu hafta her gun bir artık var sanırım gecen haftalarda yediklerim yenı kiloya donusuyor baska açıklaması yok yanı ama onun asabi gitmediğini gordukce zaten kilo veremiyorum barı yiyim oluyorum herhalde iste boyle
@Sarayca bence atlattın karmaşık donemi bomba gibi olacaksın bu hafta
@Triplimelek Megi karmaşık duygular bizde yemegi korkuluyor ya Insallah yarından itibaren spor menu tam olsun hepimizde
@MiuLego Baskul bu sabah yine nanık diyor inliyor anlamadım ama ben kararlıyım bugün cok hafif gecırıp guzel bir diyet e başlayacağım yarın artık kendimi sıkmadan alternatifler ureterek yavas yavas ilerlemek istiyorum Insallah
Dün akşam whatsapp bacılar grubundan ablamlarla yazışıyoruz, ne yani şimdi sen yaptıklarından yemeyecekmisin diyorlar, yok yemiycem dedim. Nasıl ya nasıl irade diyorlaryazın okullar açılmadan bir gafa önce gitmişlerdi burdan. O zamandan beri görmediler beni tabi. Ablam inanmam ispatla dedi, tartı fotosu ve kendi fotolarımı attım. Aynen böyle oldular ay erimişsin dediler
Masum kirlenmişsin
Kirlenmek güzeldir
Canim buzluga atinca da mi kokuyorada81
nar_cicegim
ya bende eşime diyorum bizim buralarda köyler var
gidiyorsun kestirip alıyorsun ama
bana yeni et kokuyor ya yiyemiyorum
Canim buzluga atinca da mi kokuyor
Bizim de bir dönem arabamız oyduAyyAhu060812 esine o arabanin yillik masraflarini cikar anlasin neyin ne oldugunu. Cok yakar hem. Sana guzel bi araba tavsiye edeyim toyota avensis. Esimin eski arabasi. Ev almayi dusundugumuz icin satti uzule uzule. Tam yolculuk arabasi ama ve o kadar masrafsiz, az yakan bir araba ki hayret edersin.
Benim arabam da dizel ama yakiyor baya. Bu hafta evdeyim zannediyorum esim benim arabayla gidiyor okula. Meger otobusle gidiyormus, neden almadin dedim. Rahata alismak istemedim diyor
Deli bu adam
ben çok severimkokuyor gibi geliyor ya
kuzu yiyemiyorum ben zaten
Canım ne diyeyim bilemedim. Tek öğrendiğim şu evlilik işinde, her şeye yeten yetişen kadın olmayacaksın, insanlar buna çok çabuk alışıyor ve bir gün yapmasan bütün yaptıkların akılda kalmıyor da yapmadıkların kalıyorBenim.kizdigim noktada o eflalim kızım dış çıkarıyor inanki bazen wc ye gidemiyorum bunun üstüne balık tutamamış tutamadım bir daha gideceğim diyor dün akşam iyice sinirlerim lacka oldu sinirlerim bilmiyorum ne yapacagimi artık gitme desem sen beni anlamıyorsun çok stresiliyim stresi atıyorum konusuyorda konuşuyor peki ben nasıl atayim.stresimi 4 5 aydır gidip ustume başıma iki takım kıyafet alamadım o kadar ki artık biktim kimse elini taşın altına koymuyor White sen halledersin yok işte tukentim artik
Aynen katiliyorum.Canım ne diyeyim bilemedim. Tek öğrendiğim şu evlilik işinde, her şeye yeten yetişen kadın olmayacaksın, insanlar buna çok çabuk alışıyor ve bir gün yapmasan bütün yaptıkların akılda kalmıyor da yapmadıkların kalıyor
çok olmaz, iyi yaparsınbuzluga köfte yapıp atmam lazım
bitti bi yaptınmı gidiyor baya
2 kg dan mı yapsam diyorum bukez çokmu olar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?