Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biz de bir cok seyi sok marketten aliyoruz ozellikle sut urunlerini seviyorum. Ama et almiyoruz. Et icin yilda iki kez kuzu kestiriyoruz kac kilo istiyorsak aliyoruz. Kiymayi da kasaptan aliyorum. Dun kayinpeder sana koyun kiyma getireyim dedi aman kalsin dedim, cok yagli oluyor hic bi seye yakismiyor ve agir kokuyor

Banum yok yavrum ne halt aşması yapıyordu çok yardım ediyordu Allah var bu ara işte çok buyuk sıkıntıları var ne yazıkki iki haftadır evdede olsa sanki kafası başka yerde bilmiyorum ne zaman kendine gelecek bende daraldim hayırlısı

En guzeli biz igdirdayken orada hayvancilikla uğraşan arkadaslar vardi bizde orada taze taze alırdık.. onlar hep dana kesip ailece aralarinda bölüşürlerdi bizde ortak olurduk... ama simdi burada oyle bisey yok...bizde koyun yiyemiyoruz agir geliyor...

Aynen. Kuzu da kolay pistigi ve yumusak oldugu icin seviyorum ben

Ayy Ahu060812 esine o arabanin yillik masraflarini cikar anlasin neyin ne oldugunu. Cok yakar hem. Sana guzel bi araba tavsiye edeyim toyota avensis. Esimin eski arabasi. Ev almayi dusundugumuz icin satti uzule uzule. Tam yolculuk arabasi ama ve o kadar masrafsiz, az yakan bir araba ki hayret edersin.
Benim arabam da dizel ama yakiyor baya. Bu hafta evdeyim zannediyorum esim benim arabayla gidiyor okula. Meger otobusle gidiyormus, neden almadin dedim. Rahata alismak istemedim diyor
Deli bu adam

Hahaha kız o zaman ben sosyetikmiyim biz aylik alışverişin % 80 ni migrostan yapariz.. cimri esim bile migrostan yapiyor aliverisi

gereksiz pahalı ya ben çok nadir alışveriş yaparım migrostan

ya yönetcez, ama kullanmak gibide degil
hayatı kolaylaştırmak adınaa yani
benim eşim yardımcıdır sagolsun
ama söyelüycem söylemeden yapmaz

aaaa ada ne demek uygun snaıyordum
hiç mi fiyat araştırmıyon sen annemmm

umaırm bi an önce yoluna girer işleri vaytım sende rahatlarsın

Yaparsın canım ya o kadar kiloyu sen verdin, kaçamak yapınca mutlu olmuyorsun ki , vicdan azabı yiyip bitiriyor. Burda ol hep birbirimizi motive ede ede vericez kiloları
Sağol canım

aynen moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor kaçamaklar...

Tabisi listedesin Tempolu mu normal mi yürüyüşlerin ekleyeyim o kadar liste tuttuk yahu
,

tempolu canım

yarı temiz aslında bana göre temiz, sadece pestil ve kızarmış balık yediğim için tam temiz diyemedim

bence gayet mantıklı, zaten kilon çok yok, sağlıklı beslenerek yavaş yavaş fazlalıklarını verirsin, tabi aynısı benim içinde geçerli

Masum kirlenmişsin
Kirlenmek güzeldir

sende mi kirlendin ahum, hiç denk gelemiyoruz seninle

Bizim de bir dönem arabamız oydu öyle çok alıp sattı ki 10 u geçti heralde :) ama rahattı avensis

Canım ne diyeyim bilemedim. Tek öğrendiğim şu evlilik işinde, her şeye yeten yetişen kadın olmayacaksın, insanlar buna çok çabuk alışıyor ve bir gün yapmasan bütün yaptıkların akılda kalmıyor da yapmadıkların kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…