Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayça kayanında var öyle bir kitabı
bana kalırsada derine dalmadan herşeyden yiyerek
abartmadann kilo verilmeli
aceleedince bizim gibi oluyor benim gibi yani

ivit tabi ki de banuuuuuuuu

şimdi daha çok para verip süslü püslü aldıklarımla bi de evde pamıklı giydiklerim bir değil aslaaa

kız tamam iyi güzelde
annemmmm bilemedim şimdi
patlonlar daha güzel dursun diyemi bu dışarı donu

Evet canım valla bende oyleyim sonra parlama yasıyorum mesela benim en sevdiğim sey kremalı mantarlı makarna cumaları tavugunu cok koyarak Öğlenleri yiyeceğim

Öncelikle MENÜ VERİP KAÇAYIM cılara teessüflerimi fena şekilde iletirim başyan söyliyim!

Berna güzel menü olmuş canım.. şu yumurtayı yemeye çalış yahu ekmek olmazsa kahvaltıların besleyici olmuyor hiç.. iyi menü bugün daha hafif akşam öğünü olacaktır eminimm
başarılı temiz menü olmuş canım afiyet olsun.. kahcvaltının yanına zeytin peynir yeşillik domates salatalık vs zenginleştir derim..
nevom bravooooooooooo
zaten senden emindim biliyorsun..
misafirliği çoook iyi atlatmışsın balım
akşam menün de hafif
mis menü mis mis ..
tartı nasıl çiçeaam ?
öğle geç olmuş muhtemelen akşam da geç..
ama hafif bir akşam olmuş zaten canımcım.. beğendim ben.. sporuna geri dön lütfen
afiyet olsun pınarım.. menü fena değil.. kaymak çarşamba günü gerekli miydi? hayır derim.. akşam yemeğine tarhana gerekli miydi hayır derim ama çarşamba ve perşembe günleri için hayır derim.. yoksa tertemiz menü kuzucum
menü iyi de spora zaman kalmadı bahanesi tamamen geçersiz benim için.. kalacak.. nasıl olur bilmem ama kalacak canım..
fulya kuzum 3 kepçe tarhana çok değil mi?
madem karbonu böyle abarttın ekmek yemek mantıklı mı? hadi yedin akşam da ekmek var?
çok karbon bu menü..
patates ile kek de nesi yahu çarşamba günnüüüü
akşam yemeği çok geçse çakıl ekmek yememelisin
menü dolu dolu güzel olmuş.. bugün perşembe daha hafif olmalı..
menünde öğün isimlerini ve saatlerini eklersen sevinirim.. böyle kaçta yediğini göremeyince yorum yapmak sağlıklı olmuyor
güzel menü olmuş afiyet olsun.. öğün saatlerini de yazalım
ara çok fazla ve kalorili olmuş..öğün saatlerini yazmayı unutma canım
menünün geri kalanı gayet iyi
29 kasım menüsü

Kahvaltı :Çavdar ekmeğine tost

Öğlen : Pattis, yoğurt

Akşam : Pattis, yoğurt

Su: 2 litre

@MiuLego
sabahki tost ve pattis nasıl bir etki etti tartıya eflal merak ettim..
ooo harikasın nilimmm
temiz perşembe menüsü olacak bozmaz buna uyarsan

kız tamam iyi güzelde
annemmmm bilemedim şimdi
patlonlar daha güzel dursun diyemi bu dışarı donu
yok kız ondan değil de..
izi belli olmasın diye en nefret ettiğim şeydir.. dışarı donlarımın hepsi tanga

ev donları da pamıklı normal ya da brazilian kesin olanlardan

Ben menümü erken saatlerde saat belirterek dün yazmıştım sende yorum yapmıştın hatta salata ye falan dedin sonra ben pro yapıyorum deyince unuttuğunu söylemiştin ya detaylı hatırlatayım dedim :)
İkinci kez tekrarlamamın nedeni sevgili mortim Hatice’nin menümü görmemiş olması o yüzden saatleri belirmedim

Triplimelek Megi triplim nasılsın daha iyi misin kuzumm... Whiteblacklife vaytım sorunu çözemediniz mi eşinle? iyi misin daha?...... @Sherrysherrylady anladığım kadarıyla kv gitmiş ama temelli mi belli değil he.. eşinle de sorunları hemen çözersiniz inşallah hatasını biran önce anlar..

@Candysugar türkan nerelerdesin neden yoksun kuzum 2 gündür sen?

igdedali ndan haberi olan var mı cepten de yazmak istemiyorum kızı sürekli rahatsız ediyor gibi hissetmemek için..

Ausencia uğramamış daha öğle tayfası gidince gelir:)

adaşım aeben

heee hatırladım kuzum.. tamam

Ay bende paylaşım perşembe Menumu

Sabah

1 kase yogurt 1 elma

Ogle

Haslanmis tavuk gogus eklenmiş salata

Aksam

Brokoli çorbası 2 kase

Spor 3 mile leslıe 45 dk cardıo pılates
ay akşam ben de 1 kase brokoli çorba içicem makbuş
menün tam perşembe menüsü canom.. aman bozma emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…