Çözemedik neyse bugün gitmiş sebzelerin yarısını almış gelmiş aklisira ozur dileme işte beni anlamıyor bende anlatmak için uğraşmaktan vazgeçtim artık dün gece bayağı konuştum baktim onun anlamaya artık benimde anlatmaya mecalim yok dedim oğlanı sen uyut ben yatiyorum gittim yattım uyutmus oda böyle böyle sorumluluk yikacagim üstüne yeter bende insanim@Triplimelek Megi triplim nasılsın daha iyi misin kuzumm...Whiteblacklife vaytım sorunu çözemediniz mi eşinle? iyi misin daha?...... @Sherrysherrylady anladığım kadarıyla kv gitmiş ama temelli mi belli değil he.. eşinle de sorunları hemen çözersiniz inşallah hatasını biran önce anlar..
@Candysugar türkan nerelerdesin neden yoksun kuzum 2 gündür sen?
igdedali ndan haberi olan var mı cepten de yazmak istemiyorum kızı sürekli rahatsız ediyor gibi hissetmemek için..
Ausencia uğramamış daha öğle tayfası gidince gelir:)
adaşım @aeben
Ben yapiyorum 8 gunum bitti, 2 gun sonra Ben de level 2 yapicamkaptanım @MiuLego
jillian ablamı kimler hala devam ettiriyo bilmiyorum, level 1'i tam 11 gün yaptım bu akşam nasipse level 2ye geçiyorum
-300 maalesefÖncelikle MENÜ VERİP KAÇAYIM cılara teessüflerimi fena şekilde iletirim başyan söyliyim!
Berna güzel menü olmuş canım.. şu yumurtayı yemeye çalış yahu ekmek olmazsa kahvaltıların besleyici olmuyor hiç.. iyi menü bugün daha hafif akşam öğünü olacaktır eminimm
başarılı temiz menü olmuş canım afiyet olsun.. kahcvaltının yanına zeytin peynir yeşillik domates salatalık vs zenginleştir derim..
nevom bravooooooooooo
zaten senden emindim biliyorsun..
misafirliği çoook iyi atlatmışsın balım
akşam menün de hafif
mis menü mis mis ..
tartı nasıl çiçeaam ?
öğle geç olmuş muhtemelen akşam da geç..
ama hafif bir akşam olmuş zaten canımcım.. beğendim ben.. sporuna geri dön lütfen
afiyet olsun pınarım.. menü fena değil.. kaymak çarşamba günü gerekli miydi? hayır derim.. akşam yemeğine tarhana gerekli miydi hayır derim ama çarşamba ve perşembe günleri için hayır derim.. yoksa tertemiz menü kuzucum
menü iyi de spora zaman kalmadı bahanesi tamamen geçersiz benim için.. kalacak.. nasıl olur bilmem ama kalacak canım..
fulya kuzum 3 kepçe tarhana çok değil mi?
madem karbonu böyle abarttın ekmek yemek mantıklı mı? hadi yedin akşam da ekmek var?
çok karbon bu menü..
patates ile kek de nesi yahu çarşamba günnüüüü
akşam yemeği çok geçse çakıl ekmek yememelisin
menü dolu dolu güzel olmuş.. bugün perşembe daha hafif olmalı..
menünde öğün isimlerini ve saatlerini eklersen sevinirim.. böyle kaçta yediğini göremeyince yorum yapmak sağlıklı olmuyor
güzel menü olmuş afiyet olsun.. öğün saatlerini de yazalım
ara çok fazla ve kalorili olmuş..öğün saatlerini yazmayı unutma canım
menünün geri kalanı gayet iyi
sabahki tost ve pattis nasıl bir etki etti tartıya eflal merak ettim..
ooo harikasın nilimmm
temiz perşembe menüsü olacak bozmaz buna uyarsan
Ben canım bugün level 2 günüm beraber devam ediyoruz demikaptanım @MiuLego
jillian ablamı kimler hala devam ettiriyo bilmiyorum, level 1'i tam 11 gün yaptım bu akşam nasipse level 2ye geçiyorum
evet ediyoruz senin için dün akşam level 1 i yaptım zaten,yoksa geçicektim level 2 yeBen canım bugün level 2 günüm beraber devam ediyoruz demi
Olsun balım ya yaparız beraber 30 gün devam isteevet ediyoruz senin için dün akşam level 1 i yaptım zaten,yoksa geçicektim level 2 ye
başka kimse yok sanırım donna sen ben varız
kaptanım çarşamba günü sporum @MiuLego
çarşamba: 340 puan
*jillian level 1 25 dk=100 puan
*insanity sweat intervals 30 dk=150 puan
bölgesel egzersizler: 30dk=90 puan
*squat 10x3 (2x2 kg ağırlıkla)
*sumo squat 20x3 (3 kg ile)
* lunge 10x3 (2x1 kg ile)
*side lunge 10x3 (2x1 kg ile)
*butt bridge 10x3
*butt bridge 15x3 (çemberle)
*ayakta yana bacak atma 15x3 (2 kg ağırlık bağlıyken)
*pile 20snx3 (sumo squat duruşunda parmak ucunda 20 sn ye duruyosun)
*dambılla lunge 10snx3 (3 kg ile) (lunge yapıp 10 saniye aynı şekilde sabit kalıyosun)
inşallah arada yapamadığım gün olmaz,bişey olcakta kalcak diye inan aklım çıkıyo,dün gece 12 ye geliyodu sporum bittiğindeOlsun balım ya yaparız beraber 30 gün devam iste
alkışlamaktan ellerim acısın beeee bu spora az bile begüşüm
Destek olalım.soralim hergun yaptın mı diye benim dambilim yok 1 lt su şişesiyle yapıyorum oda olur demiinşallah arada yapamadığım gün olmaz,bişey olcakta kalcak diye inan aklım çıkıyo,dün gece 12 ye geliyodu sporum bittiğinde
sağol kaptanım hedefe az kaldı bir an önce olsun diye asılmaya çalışıyorum
Hey maşallahkaptanım çarşamba günü sporum @MiuLego
çarşamba: 340 puan
*jillian level 1 25 dk=100 puan
*insanity sweat intervals 30 dk=150 puan
bölgesel egzersizler: 30dk=90 puan
*squat 10x3 (2x2 kg ağırlıkla)
*sumo squat 20x3 (3 kg ile)
* lunge 10x3 (2x1 kg ile)
*side lunge 10x3 (2x1 kg ile)
*butt bridge 10x3
*butt bridge 15x3 (çemberle)
*ayakta yana bacak atma 15x3 (2 kg ağırlık bağlıyken)
*pile 20snx3 (sumo squat duruşunda parmak ucunda 20 sn ye duruyosun)
*dambılla lunge 10snx3 (3 kg ile) (lunge yapıp 10 saniye aynı şekilde sabit kalıyosun)
akşam yok mu kuzucum?Menum
Limonlu su
Sabah - 1 bardak tarcinli sut, 2 kuru kayisi
Ara- kucuk parca tb yufka, 1 kk peynir, yesillik, 2 tam ceviz
Oglen- 3 parca et, tavuk corbasi (yagsiz), elma yedim 1 tane, 2 tam ceviz
Kekik cayi icecegim birazdan kuru incirle ve gunu kapatacagim.
Su Az ictim, ama daha icerim 1.5 olur bugunluk
@MiuLego
begüşüm vayt sen varsın bildiğim.. türkan yapıyordu ama galiba düzenli değildi..kaptanım @MiuLego
haklısın aynen en güzeli vaytım.. biraz uyumuşsun da .. dinlenebilidn mi?Çözemedik neyse bugün gitmiş sebzelerin yarısını almış gelmiş aklisira ozur dileme işte beni anlamıyor bende anlatmak için uğraşmaktan vazgeçtim artık dün gece bayağı konuştum baktim onun anlamaya artık benimde anlatmaya mecalim yok dedim oğlanı sen uyut ben yatiyorum gittim yattım uyutmus oda böyle böyle sorumluluk yikacagim üstüne yeter bende insanim
Ben canım bugün level 2 günüm beraber devam ediyoruz demi
ben şimdi bir toparlamaya çalışayım..evet ediyoruz senin için dün akşam level 1 i yaptım zaten,yoksa geçicektim level 2 ye
başka kimse yok sanırım donna sen ben varız
Destek olalım.soralim hergun yaptın mı diye benim dambilim yok 1 lt su şişesiyle yapıyorum oda olur demi
Hey maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?