heee hatırladım kuzum.. tamam
caba yine nerelerde tartıştı ağzı durmuyor ki..anam niye ban yedi coco
Tartı cok yüksekti ama kaptanicem sanırım gecen hafta yediklerim bu haftaya yansıdı sanki 60.3 Du bugun yarına da kesin artı ama yarını milat alıyorum cok sistemli bir yönteme başlayacağım ve hayat boyu sürecekay akşam ben de 1 kase brokoli çorba içicem makbuş
menün tam perşembe menüsü canom.. aman bozma emi
Arapoğlu yusuf Allah ne verdiyse patlatırız canim hatta esler filan hep birlikte gidelim Yusuf a
Evet yaaa vallahi karpuz kabuğu meselesine döndü bendePerşembe perşembe açmayın şu makarnayı
Anasi bi halt beceremedigi icin de olabilir. Her seyi cocuklar ustlenmis. Simdi bile evin temizligini utusunu babasi yapar, anasi yemek yapar, yer ,yatar...kv den iyi yetiştirmiş canım oğlunu takdir etmek lazım... benim kv eşim ban ayardım ettikçe böyle şok şok bakıyordu .. diğer iki oğlu neredeyse eşleri ağızlarına yemek yedirecekler... çok şükür benim eşim yardımcıdır hiç benzemiyor onlara..
İnşallah kaptanım bende böyle kapatmak istiyorumÖncelikle MENÜ VERİP KAÇAYIM cılara teessüflerimi fena şekilde iletirim başyan söyliyim!
Berna güzel menü olmuş canım.. şu yumurtayı yemeye çalış yahu ekmek olmazsa kahvaltıların besleyici olmuyor hiç.. iyi menü bugün daha hafif akşam öğünü olacaktır eminimm
başarılı temiz menü olmuş canım afiyet olsun.. kahcvaltının yanına zeytin peynir yeşillik domates salatalık vs zenginleştir derim..
nevom bravooooooooooo
zaten senden emindim biliyorsun..
misafirliği çoook iyi atlatmışsın balım
akşam menün de hafif
mis menü mis mis ..
tartı nasıl çiçeaam ?
öğle geç olmuş muhtemelen akşam da geç..
ama hafif bir akşam olmuş zaten canımcım.. beğendim ben.. sporuna geri dön lütfen
afiyet olsun pınarım.. menü fena değil.. kaymak çarşamba günü gerekli miydi? hayır derim.. akşam yemeğine tarhana gerekli miydi hayır derim ama çarşamba ve perşembe günleri için hayır derim.. yoksa tertemiz menü kuzucum
menü iyi de spora zaman kalmadı bahanesi tamamen geçersiz benim için.. kalacak.. nasıl olur bilmem ama kalacak canım..
fulya kuzum 3 kepçe tarhana çok değil mi?
madem karbonu böyle abarttın ekmek yemek mantıklı mı? hadi yedin akşam da ekmek var?
çok karbon bu menü..
patates ile kek de nesi yahu çarşamba günnüüüü
akşam yemeği çok geçse çakıl ekmek yememelisin
menü dolu dolu güzel olmuş.. bugün perşembe daha hafif olmalı..
menünde öğün isimlerini ve saatlerini eklersen sevinirim.. böyle kaçta yediğini göremeyince yorum yapmak sağlıklı olmuyor
güzel menü olmuş afiyet olsun.. öğün saatlerini de yazalım
ara çok fazla ve kalorili olmuş..öğün saatlerini yazmayı unutma canım
menünün geri kalanı gayet iyi
sabahki tost ve pattis nasıl bir etki etti tartıya eflal merak ettim..
ooo harikasın nilimmm
temiz perşembe menüsü olacak bozmaz buna uyarsan
Olar. Tarti bakmadim kuzum. Bugun aksam kerveizle bitiricem gunu yarin gorecegiz. Spor da yapamadigim icin pek umutlu degilim acikcasi. Beni listeden atsana mium ya=( herkesin hakkini yiyorum sankiçiçeaaaam geçmişten dünün menülerini topluyorum..
halledeyim bakıcam buna hemen..
bakmıştım aslında ben buna eskiden ama unuttum tamamen.. bakayım da konuşalım
Ben bekarken fena annemlerle makarna yerdik bu kilolar hep ondan hastasıyımdır ayıptır söylemesi sonra diyete sağlıklı beslenmeye başladım damak tadımı değiştirdim şimdi krizlerim yok makarna istemiyor canım çok çok istersem 2-3 ayda bir kere yiyorumEvet yaaa vallahi karpuz kabuğu meselesine döndü bende
Ohh mis misArapoğlu yusuf Allah ne verdiyse
ben seni yeerim yeerimÖncelikle MENÜ VERİP KAÇAYIM cılara teessüflerimi fena şekilde iletirim başyan söyliyim!
Berna güzel menü olmuş canım.. şu yumurtayı yemeye çalış yahu ekmek olmazsa kahvaltıların besleyici olmuyor hiç.. iyi menü bugün daha hafif akşam öğünü olacaktır eminimm
başarılı temiz menü olmuş canım afiyet olsun.. kahcvaltının yanına zeytin peynir yeşillik domates salatalık vs zenginleştir derim..
nevom bravooooooooooo
zaten senden emindim biliyorsun..
misafirliği çoook iyi atlatmışsın balım
akşam menün de hafif
mis menü mis mis ..
tartı nasıl çiçeaam ?
öğle geç olmuş muhtemelen akşam da geç..
ama hafif bir akşam olmuş zaten canımcım.. beğendim ben.. sporuna geri dön lütfen
afiyet olsun pınarım.. menü fena değil.. kaymak çarşamba günü gerekli miydi? hayır derim.. akşam yemeğine tarhana gerekli miydi hayır derim ama çarşamba ve perşembe günleri için hayır derim.. yoksa tertemiz menü kuzucum
menü iyi de spora zaman kalmadı bahanesi tamamen geçersiz benim için.. kalacak.. nasıl olur bilmem ama kalacak canım..
fulya kuzum 3 kepçe tarhana çok değil mi?
madem karbonu böyle abarttın ekmek yemek mantıklı mı? hadi yedin akşam da ekmek var?
çok karbon bu menü..
patates ile kek de nesi yahu çarşamba günnüüüü
akşam yemeği çok geçse çakıl ekmek yememelisin
menü dolu dolu güzel olmuş.. bugün perşembe daha hafif olmalı..
menünde öğün isimlerini ve saatlerini eklersen sevinirim.. böyle kaçta yediğini göremeyince yorum yapmak sağlıklı olmuyor
güzel menü olmuş afiyet olsun.. öğün saatlerini de yazalım
ara çok fazla ve kalorili olmuş..öğün saatlerini yazmayı unutma canım
menünün geri kalanı gayet iyi
sabahki tost ve pattis nasıl bir etki etti tartıya eflal merak ettim..
ooo harikasın nilimmm
temiz perşembe menüsü olacak bozmaz buna uyarsan
Bence de banu diyete ilk başladığım zamanlar 6 Ogün besleniyordum herşeyden yiyordum perşembe akşamları pilav yemisligim vardı ya o derece yine de veriyordum sonra saçma sapan daha çok vereyim mantığına takildim çoğu şeyi çıkardım hayatımdan ama yine aynı verdim bişey degismedi şimdi yine eskisi herşeyden yiyeceğim kararında diyet yaparken hiç zorlanmadı ama ömrüm boyu böyle beslenirsem zorlanirim o yüzden herşeyden gerektiği kadar yiyeceğim beslenme alışkanlığı edinecegim amacım bu kilolara yaşamak artik
degişik menüler arıyorumm nehirim
tb makarna yapıcam cnm domates sos ve yanında salata
ayran ve yogurt yok yanında glisemin endeks yükselmesin diye
Iyi ki varsin kaptanimhep destek tam destek donna kuzum..
aynen balım geçen haftakiler ancak tartıya yansımıştır..Tartı cok yüksekti ama kaptanicem sanırım gecen hafta yediklerim bu haftaya yansıdı sanki 60.3 Du bugun yarına da kesin artı ama yarını milat alıyorum cok sistemli bir yönteme başlayacağım ve hayat boyu sürecek
az eksi gelirse çok üzülücem benOlar. Tarti bakmadim kuzum. Bugun aksam kerveizle bitiricem gunu yarin gorecegiz. Spor da yapamadigim icin pek umutlu degilim acikcasi. Beni listeden atsana mium ya=( herkesin hakkini yiyorum sanki
ye kiben seni yeerim yeerim
selamlarımı ilet anneye :)@MiuLego kiz anam geldiydi ondan menu verip kactim :) zaten 9 olmadan uyumustum
Iyi ki varsin kaptanimsimdi hunharca halka ceviriyorum. Sikilasmaya yardimcin olur degil mi ? Cok eylenceli bisey bu tam 1 saat yapicam
Dondurma mı oaynen balım geçen haftakiler ancak tartıya yansımıştır..
ama sorun mu bu ? hayır
yeni düzenini merakla bekliyorum kuzum
az eksi gelirse çok üzülücem ben
ye ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?