Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay akşam ben de 1 kase brokoli çorba içicem makbuş
menün tam perşembe menüsü canom.. aman bozma emi
Tartı cok yüksekti ama kaptanicem sanırım gecen hafta yediklerim bu haftaya yansıdı sanki 60.3 Du bugun yarına da kesin artı ama yarını milat alıyorum cok sistemli bir yönteme başlayacağım ve hayat boyu sürecek

Anasi bi halt beceremedigi icin de olabilir. Her seyi cocuklar ustlenmis. Simdi bile evin temizligini utusunu babasi yapar, anasi yemek yapar, yer ,yatar...

İnşallah kaptanım bende böyle kapatmak istiyorum

çiçeaaaam geçmişten dünün menülerini topluyorum..
halledeyim bakıcam buna hemen..
bakmıştım aslında ben buna eskiden ama unuttum tamamen.. bakayım da konuşalım
Olar. Tarti bakmadim kuzum. Bugun aksam kerveizle bitiricem gunu yarin gorecegiz. Spor da yapamadigim icin pek umutlu degilim acikcasi. Beni listeden atsana mium ya=( herkesin hakkini yiyorum sanki

Evet yaaa vallahi karpuz kabuğu meselesine döndü bende
Ben bekarken fena annemlerle makarna yerdik bu kilolar hep ondan hastasıyımdır ayıptır söylemesi sonra diyete sağlıklı beslenmeye başladım damak tadımı değiştirdim şimdi krizlerim yok makarna istemiyor canım çok çok istersem 2-3 ayda bir kere yiyorum

ben seni yeerim yeerim

degişik menüler arıyorumm nehirim
tb makarna yapıcam cnm domates sos ve yanında salata
ayran ve yogurt yok yanında glisemin endeks yükselmesin diye
Bence de banu diyete ilk başladığım zamanlar 6 Ogün besleniyordum herşeyden yiyordum perşembe akşamları pilav yemisligim vardı ya o derece yine de veriyordum sonra saçma sapan daha çok vereyim mantığına takildim çoğu şeyi çıkardım hayatımdan ama yine aynı verdim bişey degismedi şimdi yine eskisi herşeyden yiyeceğim kararında diyet yaparken hiç zorlanmadı ama ömrüm boyu böyle beslenirsem zorlanirim o yüzden herşeyden gerektiği kadar yiyeceğim beslenme alışkanlığı edinecegim amacım bu kilolara yaşamak artik

aynen balım geçen haftakiler ancak tartıya yansımıştır..
ama sorun mu bu ? hayır
yeni düzenini merakla bekliyorum kuzum
Olar. Tarti bakmadim kuzum. Bugun aksam kerveizle bitiricem gunu yarin gorecegiz. Spor da yapamadigim icin pek umutlu degilim acikcasi. Beni listeden atsana mium ya=( herkesin hakkini yiyorum sanki
az eksi gelirse çok üzülücem ben
ben seni yeerim yeerim
ye ki

@MiuLego kiz anam geldiydi ondan menu verip kactim :) zaten 9 olmadan uyumustum
selamlarımı ilet anneye :)
dinlenmişsindir de..
ay o söze çok sinir oluyorum Berna ne bileyim.. menü vereyim de hadi eyvallah der gibi
Iyi ki varsin kaptanim simdi hunharca halka ceviriyorum. Sikilasmaya yardimcin olur degil mi ? Cok eylenceli bisey bu tam 1 saat yapicam
tabi ki olur sıkılaşmaya faydalı..

kaptanım çarşamba günü sporum @MiuLego

çarşamba: 340 puan

*jillian level 1 25 dk=100 puan
*insanity sweat intervals 30 dk=150 puan
bölgesel egzersizler: 30dk=90 puan
*squat 10x3 (2x2 kg ağırlıkla)
*sumo squat 20x3 (3 kg ile)
* lunge 10x3 (2x1 kg ile)
*side lunge 10x3 (2x1 kg ile)
*butt bridge 10x3
*butt bridge 15x3 (çemberle)
*ayakta yana bacak atma 15x3 (2 kg ağırlık bağlıyken)
*pile 20snx3 (sumo squat duruşunda parmak ucunda 20 sn ye duruyosun)
*dambılla lunge 10snx3 (3 kg ile) (lunge yapıp 10 saniye aynı şekilde sabit kalıyosun)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…