Hadiii haber verdiğin için sağol alırım İnşaAllahKızlar 5 Aralık salı günü bime geliyor sirkelim deterjan .
@daydream @ada81ecemavi @nehirnil111 @begüm75
Başka kim sormustu bilemedim
Şimdi kesin gittim
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallahKızlar oğlum hastaydi sürekli kusuyirdu acile götürdük serum verdiler tahlil falan eve geldik yeni yatağa girdim bu yüzden bugün gelemedim pek... sizler kadar aktif olamıyorum ama burdan da ayrılmak istemiyorum listeye girmeyi çok istiyorum.. az girdiğim için liste uzak gibi, ama gerçekten 2 çocuk olunca zor oluyor birde sutum azaldı o da ayrı bi stres... Ayrıca sabahtan öğlen kadar görümcemin oğluna bakıyorum aksama kadar uğraş dur.. sutum napsin azalıyor bu kadar yorgunluk hayat stresi... valla kendime zaman ayiramiyirum ya neyse napalım canimiz sağolsun.....
Hu hu lessie baciyla bulusulmus günaydın3 mil tamam
8 gibi tartilcam , bakalım ne olcak
Şimdi motor takayım
Ancak yetisiyoruz
Çocukları kaldıracam , üzülüyorum da ya erkenden kapkaranlık
Tebrikler efserim biraz daha mı bekleseydin acaba sabah odemi falan bi gitseydin balimBildirime geldim
Bu hafta 67.1
Gecen hafta 67.3
Aradaki fark 200 gr
Wc siz de banu çok güzel bir rakam.demektir su wcyi bi cozebilsen varya süperrrrrrrrr olacak tebrikler balimGeçen hafta: 66.5
Bu hafta :66.4
Giden:_100
Gunaydinnnnn canimmmmmmHarikasın deynepim beeeeee
Bizi mi kırcaktın
Spor yapmayıp bizi mi üzeeydin
Tabi de yapardın
Menün gayet iyi kuzum o koşulturmacada
Ayyyy süper haber sabah leslie si ve banu
Yapmadım diyip bi de gülüyor
Vallaha çivili geliyor he
Bu hafta eksi olacak düzenli olacak
Bende aynı durumdayım günaydın tatlimmmmUykusuz bir geceden herkese Günaydın. Hayırlı cumalar. Uyutmadi şu sipa beni. Akşam istediğim saatte yatıp sabah istediğim saatte kalkmayi özledim. Gelecek o günler tekrar dimiherkesi de uyandirmasin ağlayıp diye kucağımdan indiremiyorum. Ilk fırsatta tartıya koşup bildirim yapıcam.
Wc siz de banu çok güzel bir rakam.demektir su wcyi bi cozebilsen varya süperrrrrrrrr olacak tebrikler balim
Hu hu lessie baciyla bulusulmus günaydın
Evet kaptanim nur topu gibi artim var +600Harikasın deynepim beeeeee
Bizi mi kırcaktın
Spor yapmayıp bizi mi üzeeydin
Tabi de yapardın
Menün gayet iyi kuzum o koşulturmacada
Ayyyy süper haber sabah leslie si ve banu
Yapmadım diyip bi de gülüyor
Vallaha çivili geliyor he
Bu hafta eksi olacak düzenli olacak
Banu 100 gr da olsa eksi eksidir bence daha da iyi olacak bu hafta eminimWC var canım
Akşam ilaç içtim söktü WC
Uykusuz bir geceden herkese Günaydın. Hayırlı cumalar. Uyutmadi şu sipa beni. Akşam istediğim saatte yatıp sabah istediğim saatte kalkmayi özledim. Gelecek o günler tekrar dimiherkesi de uyandirmasin ağlayıp diye kucağımdan indiremiyorum. Ilk fırsatta tartıya koşup bildirim yapıcam.
Günaydın Fatma ablamCanım geçecek inan bizimki 4 yıl uyumadı psikolog psikatriyede gittim zor fakat çok tatlı bı dönem tadını çıkar
Günaydın Fatma ablam
Kızlar 5 Aralık salı günü bime geliyor sirkelim deterjan .
@daydream @ada81ecemavi @nehirnil111 @begüm75
Başka kim sormustu bilemedim
Şimdi kesin gittim
çok güzel yazmışsın bonusum. Bir yarışa girmeden ben daha çok yetiyorum veya yetemiyorum benim işim daha zor demeden anlayabilmek önemli birbirimizi. Çok zor değil. Insan kendinde olmayanı basit görür kendinde olanı yapabildiği ölçüde en zorunu yaşıyormuş gibi görür. Halbuki asıl marifet kendindekine bakmadan anlayabilmek küçümsemeden karşısındakini. Sabah sabah anlatabildim mi acaba derdimi?
Duş kabini için olan hangisi acabaBende aliyim beyaz mutfak dolabindan dolayi magdurum. Bimde duşkabin icin var oda guzel cam duskabin olan bi denesin derim
Gece ben sabah sen beyin firtinasi :)) anlattin tabiki ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?