Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok geçmiş olsun

çok güzel yazmışsın bonusum. Bir yarışa girmeden ben daha çok yetiyorum veya yetemiyorum benim işim daha zor demeden anlayabilmek önemli birbirimizi. Çok zor değil. Insan kendinde olmayanı basit görür kendinde olanı yapabildiği ölçüde en zorunu yaşıyormuş gibi görür. Halbuki asıl marifet kendindekine bakmadan anlayabilmek küçümsemeden karşısındakini. Sabah sabah anlatabildim mi acaba derdimi?

Zeytinim çok geçmiş olsun canımcım.. nasıl şimdi oğlun?

Liste işini çok takma balımmkafana burda liste ya da değil hepimiz biriz tam destek

Harikasın deynepim beeeeee
Bizi mi kırcaktın
Spor yapmayıp bizi mi üzeeydin
Tabi de yapardın
Menün gayet iyi kuzum o koşulturmacada
3 mil tamam
8 gibi tartilcam , bakalım ne olcak

Şimdi motor takayım
Ancak yetisiyoruz

Çocukları kaldıracam , üzülüyorum da ya erkenden kapkaranlık
Ayyyy süper haber sabah leslie si ve banu
Gunaydin herkese. Hayirli cumalar. Benim kilom fazla gelir her halde, artilarda olurum. Bu hafta hic diyet yapmadim sayilir cunku
Yapmadım diyip bi de gülüyor
Vallaha çivili geliyor he
Bu hafta eksi olacak düzenli olacak

Uykusuz bir geceden herkese Günaydın. Hayırlı cumalar. Uyutmadi şu sipa beni. Akşam istediğim saatte yatıp sabah istediğim saatte kalkmayi özledim. Gelecek o günler tekrar dimi herkesi de uyandirmasin ağlayıp diye kucağımdan indiremiyorum. Ilk fırsatta tartıya koşup bildirim yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…