- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Çok geçmiş olsunKızlar oğlum hastaydi sürekli kusuyirdu acile götürdük serum verdiler tahlil falan eve geldik yeni yatağa girdim bu yüzden bugün gelemedim pek... sizler kadar aktif olamıyorum ama burdan da ayrılmak istemiyorum listeye girmeyi çok istiyorum.. az girdiğim için liste uzak gibi, ama gerçekten 2 çocuk olunca zor oluyor birde sutum azaldı o da ayrı bi stres... Ayrıca sabahtan öğlen kadar görümcemin oğluna bakıyorum aksama kadar uğraş dur.. sutum napsin azalıyor bu kadar yorgunluk hayat stresi... valla kendime zaman ayiramiyirum ya neyse napalım canimiz sağolsun.....
Akşamcılar
@masumm
@ada81
@begum75
Triplimelek Megi
@nehirnil111
@Makbule007
Antepia27 mortim
1. Gün temiz 25.11.2017
2.gun kirli 26.11.2017
3.gun kirli 27.11.2017
4.gun yari-temiz 28.11.2017
5.gun temiz 29.11.2017
6.gun temiz 30.11.2017
@Ausencia
@MiuLego
çok güzel yazmışsın bonusum. Bir yarışa girmeden ben daha çok yetiyorum veya yetemiyorum benim işim daha zor demeden anlayabilmek önemli birbirimizi. Çok zor değil. Insan kendinde olmayanı basit görür kendinde olanı yapabildiği ölçüde en zorunu yaşıyormuş gibi görür. Halbuki asıl marifet kendindekine bakmadan anlayabilmek küçümsemeden karşısındakini. Sabah sabah anlatabildim mi acaba derdimi?Bir dünya mesaj okudum ama son sayfalarda çakılın yazdıgına takıldım.
Belkide yaram vardı gocundum.
Hastayim zaten hassaslik yaptim herneyse artik.
Boyle guzel samimiyetle arkadaslik yapan, kimseye diyemedigimizi buraya yazan bizler bile birbirimizi anlamazsak bizi kadin olarak kim anlasin?
Cakilim yanlis anlama alinmadim sana ♡ sadece bu mantiga uzuluyorum.
Evde olup nasil yetisemiyosunuz demek bana gore oyle kucukseme doluki...
Oyleyse bende diger evdekilerde sana yada diger calisanlara der hic dusunmeden "evde yoksun kim dagitiyo pisletiyo nasil yetistiremiyosun" diye
Calisan kadinin yükü hem ruhen hem fiziken bir tık daha fazladır helede yardimci almiyorsa ve cocuklari varsa. Allah kolaylik versin hepsine.
Ama bizde de yük fazla bee anlayın azcik kucumsemeyin boş saymayın.
Dunyanin en deger verilmeyen isini yapiyosun ve yorgunlugunu gectim ruhen seni boyle gormeleri bile ne hissettirir?
Hic kimse yapmasin tabide kadın kadına hiç yapmasa keşke...
Akşam 10 gibide yiyo..Aus sabahları yiyor galiba,kilo alınmaması için sadece sabahları yenmesi gerekiyordu benim bildiğim 7 zeytin 1 inciri
Canım mesaj yazdığın yerde dosya yükle yazıyor bak altta oradanGuzeller buraya telefondan video yada fotograf nasil atiliyor yaaaaaaaa
Olmuyo miu ya guzel bir video atacaktim sizeCanım mesaj yazdığın yerde dosya yükle yazıyor bak altta oradan
Günaydınnn
Hayırlı cumalar
Güzel bir gün olsun inşallah herkes tertemiz uyandı dimi
Zeytinim çok geçmiş olsun canımcım.. nasıl şimdi oğlun?Kızlar oğlum hastaydi sürekli kusuyirdu acile götürdük serum verdiler tahlil falan eve geldik yeni yatağa girdim bu yüzden bugün gelemedim pek... sizler kadar aktif olamıyorum ama burdan da ayrılmak istemiyorum listeye girmeyi çok istiyorum.. az girdiğim için liste uzak gibi, ama gerçekten 2 çocuk olunca zor oluyor birde sutum azaldı o da ayrı bi stres... Ayrıca sabahtan öğlen kadar görümcemin oğluna bakıyorum aksama kadar uğraş dur.. sutum napsin azalıyor bu kadar yorgunluk hayat stresi... valla kendime zaman ayiramiyirum ya neyse napalım canimiz sağolsun.....
Harikasın deynepim beeeeeeBugün son saatlere sıkıştırdım leslieyi
Pazartesi 30 dk normal yürüyüş
Salı 10 dk normal yürüyüş
Çarşamba 3 dk mekik
Perşembe 30 dk normal yürüyüş+3 mil leslie 135=165
Maşallah deyin sporuma
@begum75
Menün gayet iyi kuzum o koşulturmacadaGeçmiş i okuyamiyorum çok uykum var yorgunum ama menumu yazmadan cikmiyim
Sabah 1 incir 2 dilim kep ek tost domates salatalık zeytin peynir
Ara kuru dut humana çayı
Aksam 1 tabak sulu köfte 1 dilim kep ekmek salata
Ara çiğ fındık içi kuru dut
Hastanedeyken acıktım yulaflı bisküvi yedim bi kaç tane ve meyvesuyu içtim
2 lt şu
1 bck saat yürüyüş
Ayyyy süper haber sabah leslie si ve banu3 mil tamam
8 gibi tartilcam , bakalım ne olcak
Şimdi motor takayım
Ancak yetisiyoruz
Çocukları kaldıracam , üzülüyorum da ya erkenden kapkaranlık
Yapmadım diyip bi de gülüyorGunaydin herkese. Hayirli cumalar. Benim kilom fazla gelir her halde, artilarda olurum. Bu hafta hic diyet yapmadim sayilir cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?