Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bana sormanda icler acisi tabi
Kendi kafana göre misin benim gibi,hiç uyguladın mı?
Bizden harici leptin uykusuna yatmış ,herkes zayıflayacak ,biz artı olacağız
Kızımın öksürüğü için kara turp aldım da ,oyulup bal konuluyor ,tam tarifni alayım dedim netten ,neti açmışken buraya girmeden olmaz tabii

Ben uyguladim senin gibi iradesizmiyim la
Yeniden basliycam ins 1 haftadir basliyorum boylede hizliyim

Turp dene iyi geliyor hatmi cicegi, elma kabugu ayva cayi, tereyagli pekmez falan ne olursa

Ben uyguladim senin gibi iradesizmiyim la
Yeniden basliycam ins 1 haftadir basliyorum boylede hizliyim

Turp dene iyi geliyor hatmi cicegi, elma kabugu ayva cayi, tereyagli pekmez falan ne olursa
Bana ha,iradesiz ha
Başla bakalım ,ben de yorum yaparım
İlacını içmiyor ,bir sürü tehditte bulundum yokyarın çizgi filmi izlettirmem dedim,markete götürmem dedim ,beraber şunu yapmayız dedim ,yok içmiyor ayva çayını da içmedi tadını beğenmemiş

Kızlar oğlum hastaydi sürekli kusuyirdu acile götürdük serum verdiler tahlil falan eve geldik yeni yatağa girdim bu yüzden bugün gelemedim pek... sizler kadar aktif olamıyorum ama burdan da ayrılmak istemiyorum listeye girmeyi çok istiyorum.. az girdiğim için liste uzak gibi, ama gerçekten 2 çocuk olunca zor oluyor birde sutum azaldı o da ayrı bi stres... Ayrıca sabahtan öğlen kadar görümcemin oğluna bakıyorum aksama kadar uğraş dur.. sutum napsin azalıyor bu kadar yorgunluk hayat stresi... valla kendime zaman ayiramiyirum ya neyse napalım canimiz sağolsun.....

Geçmiş i okuyamiyorum çok uykum var yorgunum ama menumu yazmadan cikmiyim
Sabah 1 incir 2 dilim kep ek tost domates salatalık zeytin peynir
Ara kuru dut humana çayı
Aksam 1 tabak sulu köfte 1 dilim kep ekmek salata
Ara çiğ fındık içi kuru dut
Hastanedeyken acıktım yulaflı bisküvi yedim bi kaç tane ve meyvesuyu içtim
2 lt şu
1 bck saat yürüyüş

Gecmis oksun.
Alkah yardimcin olsun.
Listeyi pek dusunme bence .
Zaten veriyorsun bu sartlarda boyle devam etsen az az da versen yeter sana:))
Bu tempoda yine istikrarlisin...
Masallah

Gecmis olsun canim. Oglun nasil simdi, iyimi ?
Bence de sutunun azalmasi yorgunluktan. Sut olmasi icin iyi dinlenmek uyumak sart. Menun sut yapimjna yeterli cunku. Ben de 17 ay emzirdim oglumu, ordan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…