Kendi kafana göre misin benim gibi,hiç uyguladın mı?Bana sormanda icler acisi tabi
Spor bildirimi yapayım
Jillian level 2 27 dk
Tempolu yürüyüş 60 dk
Lessie 1 10 dk koca tamamlatmadu ya
Kendi kafana göre misin benim gibi,hiç uyguladın mı?
Bizden harici leptin uykusuna yatmış ,herkes zayıflayacak ,biz artı olacağız
Kızımın öksürüğü için kara turp aldım da ,oyulup bal konuluyor ,tam tarifni alayım dedim netten ,neti açmışken buraya girmeden olmaz tabii
Sende mi bonus. Katıl tabi. Her akşam temiz kalalımAraniza katilabiliyozmu
Bana ha,iradesiz ha
Ben uyguladim senin gibi iradesizmiyim la
Yeniden basliycam ins 1 haftadir basliyorum boylede hizliyim
Turp dene iyi geliyor hatmi cicegi, elma kabugu ayva cayi, tereyagli pekmez falan ne olursa
Kacamak yapinca pis oluyoruz kuzum
@cakil80 menun cok guzel.aksam yemegibi ve muzu daha erken yeseydin keske
Ben de akşamcıyım :)Akşamcılar
Nare83
ada81
begum75
@Triplimelek Megi
nehirnil111
@Makbule007
@Antepia27 mortim
1. Gün temiz 25.11.2017
2.gun kirli 26.11.2017
3.gun kirli 27.11.2017
4.gun yari-temiz 28.11.2017
5.gun temiz 29.11.2017
6.gun temiz 30.11.2017
@Ausencia
@MiuLego
Ayyy hemen alayim inşallah İst de gelirKızlar 5 Aralık salı günü bime geliyor sirkelim deterjan .
@daydreamada81 ecemavi nehirnil111 @begüm75
Başka kim sormustu bilemedim
Şimdi kesin gittim
Gecmis oksun.Kızlar oğlum hastaydi sürekli kusuyirdu acile götürdük serum verdiler tahlil falan eve geldik yeni yatağa girdim bu yüzden bugün gelemedim pek... sizler kadar aktif olamıyorum ama burdan da ayrılmak istemiyorum listeye girmeyi çok istiyorum.. az girdiğim için liste uzak gibi, ama gerçekten 2 çocuk olunca zor oluyor birde sutum azaldı o da ayrı bi stres... Ayrıca sabahtan öğlen kadar görümcemin oğluna bakıyorum aksama kadar uğraş dur.. sutum napsin azalıyor bu kadar yorgunluk hayat stresi... valla kendime zaman ayiramiyirum ya neyse napalım canimiz sağolsun.....
Gecmis olsun canim. Oglun nasil simdi, iyimi ?Kızlar oğlum hastaydi sürekli kusuyirdu acile götürdük serum verdiler tahlil falan eve geldik yeni yatağa girdim bu yüzden bugün gelemedim pek... sizler kadar aktif olamıyorum ama burdan da ayrılmak istemiyorum listeye girmeyi çok istiyorum.. az girdiğim için liste uzak gibi, ama gerçekten 2 çocuk olunca zor oluyor birde sutum azaldı o da ayrı bi stres... Ayrıca sabahtan öğlen kadar görümcemin oğluna bakıyorum aksama kadar uğraş dur.. sutum napsin azalıyor bu kadar yorgunluk hayat stresi... valla kendime zaman ayiramiyirum ya neyse napalım canimiz sağolsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?