Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım dağa ne olsun emziriyorsun sen. Bence harika bir sonuç
Gecen hafta =64.0
Bu hafta= 63.5
Fark = -500
Yuzde= 0.7
Haftaya 62 gorme dileklerimle
@MiuLego
Tebrikler canım ohh gitmiş

eflal tattis diyeti iyimi tavsiye edermisin
diycem miu beni öldürecek
Senin gibi açlığa dayanan birine zor olmaz banu. Bence yapabilirsin. Ki ben gördüm düzgün yapamadım sadece ilk gün uydum listeye buna rağmen 1.800 gitti ki normalde 2400 gitti çünkü artı 600 düm başlamadan önce üç günlük olan patates diyeti benim yaptığım. Yap derim

Geçen hafta :64.1
Bu hafta :63.4
Ben neden zayıflıyorum kiYediklerime daha dikkat ediyorum ama cısslı yediğimde oluyor Acaba rahatlık çöktü bana ,kilo alsam da istediğim kilodayım diye rahatladım ,stres gitti ya acaba ondan mı?Hani bebek tedavisinde stres etkili ya bu da öyle birşey mi acaba ?Kilo versem bi dert vermesem bi dert

Istanbul sinirlari dışına çikmadan bana rahat yok.
Eşim dün kızımı abime birakmistim izmir e geliyorum diyr. Gitmis zorla almış yengemden ben evde uyurken.
Bugün de kendisi ile ise götürmüş. Aksam siniri epey yatismisti eskiye göre. Normal konusuyordu eskiye nazaran. Gayet makuldu taki annemden özür dile diyene kadar.
Yine delirdim ben tabi. Hiçbir terbiyesizlik yapmamisim. Annemi kovdun laflari filan. Gitmek istedi gitti..
Ama ben hiçbirşey olmamis gibi davranamam. O laflarini hazmedemem esimin. Ya aile terapisi yada öfke kontrolü tedavisi alır yada ben bu iliskiyi gözden geçiririm. Çünkü artık yetti !

Günaydın kızlar
Hepinize izmirden selamlar.
Dün tartilabildim. Bugün yarin regl olacagim. Siskinim. +800 gr
Canım nasılsın
eflaaaaaal
tebrikler balım
64 istedin bak oldu
süperr
Sağol canım
Ayy deynep zayıflıyorum diye üzülen seni gördüm

Üzülmek değil de şaşırdım ,bir de tırstım neden kilo veriyorum yoksa hasta mıyım diye
Bugün kaçamağı artırayım bakalım belli olur
Bak yaaa 60 olsana , ne güzel işte kasmadan gidiyor. Senin boy kaçtı?

Canım nasılsın

Sağol canım

Ayy deynep zayıflıyorum diye üzülen seni gördüm
Süper kilo vermissin tebrik ederim canim.
Ben iyiyim. Dün gece sifir uyku ile izmire iş toplantısına geldim. Ne kadar iyi olunursa. Bebegime doyamadan yine yollardayim. 1 haftadir huzursuz huzursuz kafam sepet gibi dolaşıyorum. Artik nefes almak istiyorum. Esim yine eskisi gibi söylediği laflari soylememis gibi davranmaya başladı. Olaflarin acisi geçmiyor hemen. Birikiyor birikiyor. Bu kez böylece bırakmam. Yardim alacak yada gidecek

Eki Görüntüle 2073884

Geçen hafta ki kilo : 66
Bu hafta ki kilo : 64.2
Fark : 1.800
% : 2.72
ayyyy eflalim sen nasıl bişeysin yaaaaaaaaaaa
Günaydınn.Ne kaa çok mesaj Allahım :) ben de tartılcam birazdan şu cıgaarayı içim tuvalete gidim tartılcam @MiuLego ama korkuyoruuuum
bekliyorumbennnnnn meraklaakorkunun ecele faydası yok
çok güzel sonuç canımmm tebrik ederim
Gecen hafta =64.0
Bu hafta= 63.5
Fark = -500
Yuzde= 0.7
Haftaya 62 gorme dileklerimle
@MiuLego
çiçeaaam beklediğimden çok eksi gelmiş .. haftayaki menü planınla inşallah %1.5 yüzdeler gelecek senden..

eflal tattis diyeti iyimi tavsiye edermisin
diycem miu beni öldürecek
aynen
Günaydın kızlar
Hepinize izmirden selamlar.
Dün tartilabildim. Bugün yarin regl olacagim. Siskinim. +800 gr
şerim zor hafta geçirdin.. regl şişkinliği değildir bu artı sadece..
haftaya güzel eksiyle gel emi
harikasın deynep..
kilo veriyorsun çünkü vücut henüz iideal kilosunda değil.. bak düşmek istiyor daha.. ki düş zaten.. 62 ol bi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…