eflaaaaaal
eflal tattis diyeti iyimi tavsiye edermisin
diycem miu beni öldürecek
Tebrik ederim inşallah şu kiloları bende görürüm
şery nasılsın?Günaydın kızlar
Hepinize izmirden selamlar.
Dün tartilabildim. Bugün yarin regl olacagim. Siskinim. +800 gr
Canım dağa ne olsun emziriyorsun sen. Bence harika bir sonuçGünaydın kızlar kilo bildirimi
Bu arada 3 gündür wc yok bende
Geçen hafta : 73.5
Bu hafta : 72.8
Yüzde : 0.9
Yanlış hesaplamadıysam böyle bişey hiç memnun değilim sonuçtan dün sabah bu kiloma göre daha iyiydi
Tebrikler canım ohh gitmiş
Senin gibi açlığa dayanan birine zor olmaz banu. Bence yapabilirsin. Ki ben gördüm düzgün yapamadım sadece ilk gün uydum listeye buna rağmen 1.800 gitti ki normalde 2400 gitti çünkü artı 600 düm başlamadan önce
Insallah canimTebrik ederim inşallah şu kiloları bende görürüm
Canım ben ilk defa böyle kilo verdim , senin üzüldüğün 900 ü görünce ben bayram ediyordum
Istanbul sinirlari dışına çikmadan bana rahat yok.@Triplimelek Megi triplim nasılsın daha iyi misin kuzumm...Whiteblacklife vaytım sorunu çözemediniz mi eşinle? iyi misin daha?...... Kedibochi anladığım kadarıyla kv gitmiş ama temelli mi belli değil he.. eşinle de sorunları hemen çözersiniz inşallah hatasını biran önce anlar..
@Candysugar türkan nerelerdesin neden yoksun kuzum 2 gündür sen?
@igdedali ndan haberi olan var mı cepten de yazmak istemiyorum kızı sürekli rahatsız ediyor gibi hissetmemek için..
@Ausencia uğramamış daha öğle tayfası gidince gelir:)
adaşım @aeben
Canım nasılsınGünaydın kızlar
Sağol canımeflaaaaaal
tebrikler balım
64 istedin bak oldu
süperr
Ayy deynep zayıflıyorum diye üzülen seni gördümGeçen hafta :64.1
Bu hafta :63.4
Ben neden zayıflıyorum kiYediklerime daha dikkat ediyorum ama cısslı yediğimde oluyor Acaba rahatlık çöktü bana ,kilo alsam da istediğim kilodayım diye rahatladım ,stres gitti ya acaba ondan mı? Hani bebek tedavisinde stres etkili ya bu da öyle birşey mi acaba ? Kilo versem bi dert vermesem bi dert
Üzülmek değil de şaşırdım ,bir de tırstım neden kilo veriyorum yoksa hasta mıyım diyeAyy deynep zayıflıyorum diye üzülen seni gördüm
Bak yaaaÜzülmek değil de şaşırdım ,bir de tırstım neden kilo veriyorum yoksa hasta mıyım diye
Bugün kaçamağı artırayım bakalım belli olur
Süper kilo vermissin tebrik ederim canim.Canım nasılsın
Sağol canım
Ayy deynep zayıflıyorum diye üzülen seni gördüm
bekliyorumbennnnnn meraklaaGünaydınn.Ne kaa çok mesaj Allahım :) ben de tartılcam birazdan şu cıgaarayı içim tuvalete gidim tartılcam @MiuLego ama korkuyoruuuum
Günaydın kızlar kilo bildirimi
Bu arada 3 gündür wc yok bende
Geçen hafta : 73.5
Bu hafta : 72.8
Yüzde : 0.9
Yanlış hesaplamadıysam böyle bişey hiç memnun değilim sonuçtan dün sabah bu kiloma göre daha iyiydi
çiçeaaam beklediğimden çok eksi gelmiş .. haftayaki menü planınla inşallah %1.5 yüzdeler gelecek senden..
şerim zor hafta geçirdin.. regl şişkinliği değildir bu artı sadece..Günaydın kızlar
Geçen hafta :64.1
Bu hafta :63.4
Ben neden zayıflıyorum kiYediklerime daha dikkat ediyorum ama cısslı yediğimde oluyor Acaba rahatlık çöktü bana ,kilo alsam da istediğim kilodayım diye rahatladım ,stres gitti ya acaba ondan mı? Hani bebek tedavisinde stres etkili ya bu da öyle birşey mi acaba ? Kilo versem bi dert vermesem bi dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?